• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak isteyenler buraya..

geçen ay 12sinde oldum bu ay bakalım şuanda bişey yok ağrı falan yok :D maşallah püühh 41kere:46::emir_bebek:

kızlar bugün regl günüm çok heycanlıyım :) eyer hastalanmazsasm 1 hafta daha beklicem anaamm inşallah hamişimdir:46:

cnm hakkında hayırlısı inş olmazsın ama 1 hafta nasıl dayanacaksın 3,4 gun sonra yaptr kan testini ben dayanamam valla

guzel haberlerini ver olurmu? 28 kasım benmde inş bu ay kalırım :))

kızlar 27 yaşındayım 1 oğlum var. 8 yıldır spiralle korunuyordum oğlumdan snra.. nisan ayından beri korunmuyoruz.. ağustosta gebe kaldığımı öğrendim malesef kimyasal gebelik oldu gitti.. doktorum eylül 1o unda adetimin 2.günü klomene başlattı rahmimin sağlıklı olduğunu söledi ve gebelik beklediğini söledi. bu arada 2 yumurta oluştu ve çatladı..malesef ekimde 8 inde adet oldum.. adet olursan gel klomene dewam dedi ama gidemedim.. kasım 8 de adet olmam gerekiyordu adetlerim düzenlidir bugün ayın 12 si ve ben hala adet görmedim.. 9 unda ve 10 unda idrar testi yaptım çıkmadı.. bugün yaptım çıkmadı aradan zamn geçtikten sonra 2. çizgi silik oluştu.. kan testi için acele etmek istemedim .. ama çok merak ediyorum.. akıntım var her an adet oldum sanıyorum..bakıyorum akıntı. tuvalette kaldım walla :( sizce hamile olabilir miim????????*

anam valamı hemn bende alıcam o sudan :D çok tşkr edrm cnm bilgin için

Hemen alın bence de,ama unutmayın hiç bir şeyle karıştırmadan sabah aç karnına bir kahve fincanı,gece de yatmadan önce yine bir kahve fincanı içeceksin,tohumuyla falan uğraşmaya lüzum yok"hayıt suyu"diyince veriyor aktaralar.Yalnız her aktarda bulunmayabiliyor hatta bazı aktarlar"hayıtın suyu olmaz hanımefendi tohumu olur "dedi bize ama var,pes etmeyin arayın.Şifa bulursunuz inşallah.

aranıza yeni katıldım ve siteyi çözmeye çalışıyorum :) anne olmak istiyorum 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmuyorum 3 yumurta çatlatma 1 aşılama yaptırdım sonuç negatif :( bana 3 aşılama 1 tüp bebek kadar etkiliymiş fakat ben aşılamaya 2 ay ara verdim aynı etkiyi görürmüyüm acaba ?? aranızda varmı bu tedavileri gören yardımcı olun lütfen :( bide bende çikolata kisti var anne olamamaktan çok korkuyorum :(

1 buçuk senedir evliyim hipertiroidi ve panik atak hastasıyım yaşım 28 oldu ve artık bebek istiorum arkadaşlarımdan görüp onların mutluluklarına imreniyorum gebelikten çok korkuyordum hastalıklarım yüzünden ama bu ay hiç korunmadım çünkü artık deli gibi bebek istiyorum ilaçlarımı kestim doktorlarım onay verdi arada fenalık hissi geliyor ama anne olmayı düşledikçe her şeyin üstesinden gelicekmişim gibi hissediorum bu ay korunmadım inşallah kazasız belasız hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde gebe kalabilirim :-):49:

dilerim hamilesinizdir .ALLAH gönlünüzdekini tez vakitte versin inşallah..:49:[/QUO
Amin inşallah,öyledir.Allah hepimizin istediğini tez vakitte hayırlısıyla versin inşallah.

dün kan testi yaptırmıştım..bugün sonucunu aldım 3 haftalık hamileyim.. allah 9 ayı da kazasız belasız görmeyi nasip eder inş.. Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla..

Merhaba herkese,
yeni üye oldum :) bizim bu ay 3.ayımız, kasım 2de regl oldum yani bu hafta kritik hayırlısı bakalım :)

İnşallah Allahım isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder. Biz de 1,5 yıldır evliyiz, 4 aydır korunmuyoruz. Doktora gittik PKO var dedi. "İstersen bekleyelim, bir ihtimal hamile kalabilirsin ama istersen de tedaviye başlayabiliriz" dedi. Biz tedaviye başlamayı istedik. Adetin 2, günü muayene oldum ve 3.günü klomen kullanmaya başladım. 5 gün klomen kullandım ve adetin 14. günü (6 Kasımda) kalçadan çatlatma iğnesini yaptırdık. Şu an bekliyoruz, inşallah müjdeli haberi alırız. PKO hastası olduğumu öğrendiğimde çok üzülmüştüm, hala da çok üzülüyorum. Çok şükür eşimin destekleriyle kendimi daha iyi hissediyorum. Beklemek zor bir süreçmiş gerçektende... İnsan yaşadıkça anlıyor...

slm bende 3 yıldır cocuk beklıyorum ıkımızdede tıbben sorun yok ama olmadı doktorlara gıtmekten bıktım cok zor yasadıklarımız ınş. enkısa zamanda olur ve bende paylaSIRIM allah herkese hayırlı evlatlar versın:1::emir_bebek:

kızlar klübe yeni katıldım merak ettiğim bişe var aşılama yaptıranların sürekli yatmasımı gerekiyor:((

herkese merhaba ben yeni üye oldum siteyi arkadaşımdan duymuştum ve bende katıldım çok güzel bilgiler var sanırım burdan kopamıyacağım :)
herkese tekrar merhaba :)

herkese öncelikle kocaman bi merheba bu site öyle güzel bi siteki inanın bayılıyorum buraya 3 ay önce evlilik topiğindeydim şimdi ise gebelikteyim:) bende artık anne olmak istiyorum ve isteyen herkesinde dileklerine kavuşması için bol dua ediyorum kızlar çünkü gerçekten allah kimseyi evlatsız bırakmasın.. bende yaklaşık 3 aydır evliyim ama biz daha 1 aydır korunmuyoruz yani bu ilk ayım ve ben çok heyecanlıyım o kadar çok istiyorumki hamile kalmayı anlatamam tam olarak 9 gün var adet olmama ama dün çok şiddetli bi şekilde bel ağrım ve yumurtalık ağrım oldu çok merak ediyorum acaba adet ağrısımı yoksa yumurtalık çatlaması ağrısı mı.. beklemek o kadar zorki nasıl geçecek 9 gün bilemiyorum ve siz tüm anne adaylarına ve kendime bol şans diliyorum

dün kan testi yaptırmıştım..bugün sonucunu aldım 3 haftalık hamileyim.. allah 9 ayı da kazasız belasız görmeyi nasip eder inş.. Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla..

cnm benim çok sevındim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin,ne kadarda yaptırdın kan testını adetini bekledinmi??
benim belirtiler var ama psıkolojıkmi bilmiyorum :(( 10 gun var adetıme ..

slm bende 3 yıldır cocuk beklıyorum ıkımızdede tıbben sorun yok ama olmadı doktorlara gıtmekten bıktım cok zor yasadıklarımız ınş. enkısa zamanda olur ve bende paylaSIRIM allah herkese hayırlı evlatlar versın:1::emir_bebek:

cnm stres yapma bnm de yengem aynı durumdaydı kendisindede eşindede bi sorun yoktu ama 3 yıl olmadı 4. yılında hamile kaldı rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin o güzel duyguyu... sana,bana ve anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza

Valla arkadaslar, cocugu olan kıme sorduysam sakın planlayarak cocuk yapmayın dıyorlar. ılıskı sırasında beyınınız bebege odaklandıgı ıcın beden stres altına gırıp olucagı varsa da olmuyormus. bunu soylemek cok kolay fakat yapmak cok zor bılıyorum. bızde mayıs ayından berı denıyoruz fakat hala olumlu bır sonuc alamadık. bu ayda olmazsa artık sogan kuru yapıcam bırde ılıskı sırasında dusunmemeye calısıcam eger yapabılırsem tabııkı :) Allah yardımcımız olsun. Dualarınıza devam edin. Elbet bır gun evlat sahıbı olacagız ınsallah.

Back