Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün regl günüm çok heycanlıyım :) eyer hastalanmazsasm 1 hafta daha beklicem anaamm inşallah hamişimdir
dilerim hamilesinizdir .ALLAH gönlünüzdekini tez vakitte versin inşallah..[/QUO
Amin inşallah,öyledir.Allah hepimizin istediğini tez vakitte hayırlısıyla versin inşallah.
anam valamı hemn bende alıcam o sudan çok tşkr edrm cnm bilgin için
dilerim hamilesinizdir .ALLAH gönlünüzdekini tez vakitte versin inşallah..[/QUO
Amin inşallah,öyledir.Allah hepimizin istediğini tez vakitte hayırlısıyla versin inşallah.
dün kan testi yaptırmıştım..bugün sonucunu aldım 3 haftalık hamileyim.. allah 9 ayı da kazasız belasız görmeyi nasip eder inş.. Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla..
herkese merhaba ben yeni üye oldum siteyi arkadaşımdan duymuştum ve bende katıldım çok güzel bilgiler var sanırım burdan kopamıyacağım :)
herkese tekrar merhaba :)
dün kan testi yaptırmıştım..bugün sonucunu aldım 3 haftalık hamileyim.. allah 9 ayı da kazasız belasız görmeyi nasip eder inş.. Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla..
cnm benim çok sevındim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin,ne kadarda yaptırdın kan testını adetini bekledinmi??
benim belirtiler var ama psıkolojıkmi bilmiyorum ( 10 gun var adetıme ..
slm bende 3 yıldır cocuk beklıyorum ıkımızdede tıbben sorun yok ama olmadı doktorlara gıtmekten bıktım cok zor yasadıklarımız ınş. enkısa zamanda olur ve bende paylaSIRIM allah herkese hayırlı evlatlar versın