merhaba arkadaşlar 2.5 aylık evliyim ve korunmuyoruz bebek istiyoruz ama olmadı.
bu ay cok umıtlenmiştim malesefki 7 sinde regli oldum.
artık umudum kasım ayı
1 haftalık evlıyken dr gıtmştım ileri derecede idrar yollarımda enfeksıyon oldugumu söylemişti..
ilaç kullandm ama kontrole gıtmedım acaba ondanmı olmuyo merak edıyorum ...
olabılır cnm dk. Gıtmend e fayda var
Yok daha bebegm bu ay 3 ayımz ıns kırmzlar gelmz
Ins cnm ben bu aydan cok umutlym 6.ve 10 kadar yumurtlama donemım
bende 6 aylık evliyim bizde eşimle bebek sahibi olmak isityoruz ama bizimde olmuyo malesef evlendiğmiiz günden beri korunmuyoruz ama olmuyoher ay adetim gecikiyo tam seviniyorum derken bide bakıyorum hasta olmuşum oan zaten yıkılıyorum yaa inşallah bu ay bekliyoruz bakalım adetime 2 gün kaldı olmazsam test yapıcam :) inşalah pozitiftir
Hayıt suyunu bir aydır ben de kullanıyorum.Benim aldığım aktarda demişti ki;herhangi bir şeyle karıştırmayın,sabahları aç karnına bir kahve fincanı için,bi de yatmadan önce bir kahve fincanı daha .bişeylerle karıştırınca bazı özellikleri azalıyor ya da tamamen yok oluyormuş.Bu ay soğan kürü de yaptım.yarın adet günüm(yani saate bakılırsa artık bugün desek daha doğru olur)Bu sabah okuluma gitmeden önce idrar testi yaptım,negatif çıktı.galiba biraz erken yaptım testi,sabırsızlandım.Negatif çıkınca üzüldüm ama başka bir topikte arkadaşlar erken yaptığımı bir kaç gün sonra tekrarlamamı söylediler biraz düzeldi moralim.Biraz umutluyum çünkü hiç bir adet belirtim yok.ya bayağı bi gecikmeyle gelecek adetim ya da hamileyim bilemiyorum şu anda.birbirimize dua edelim.allah hepimizin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?