• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak isteyenler buraya..

61didem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
79
0
36
Antalya
merhaba arkadaşlar 2.5 aylık evliyim ve korunmuyoruz bebek istiyoruz ama olmadı.
bu ay cok umıtlenmiştim malesefki 7 sinde regli oldum.
artık umudum kasım ayı
1 haftalık evlıyken dr gıtmştım ileri derecede idrar yollarımda enfeksıyon oldugumu söylemişti..
ilaç kullandm ama kontrole gıtmedım acaba ondanmı olmuyo merak edıyorum ...

merhaba arkadaşlar 2.5 aylık evliyim ve korunmuyoruz bebek istiyoruz ama olmadı.
bu ay cok umıtlenmiştim malesefki 7 sinde regli oldum.
artık umudum kasım ayı
1 haftalık evlıyken dr gıtmştım ileri derecede idrar yollarımda enfeksıyon oldugumu söylemişti..
ilaç kullandm ama kontrole gıtmedım acaba ondanmı olmuyo merak edıyorum ...

olabılır cnm dk. Gıtmend e fayda var

Ins cnm ben bu aydan cok umutlym 6.ve 10 kadar yumurtlama donemım

slm belinaysu dun dr gittim her sey yolundaymış hiç bi problem yok dedi enfeksiyonumunda bebeğe engeli yokmuş zatende geçmiş.

bana yumurtalarım için bi ilaç verdi serophene 50mg diye bu gun başlıyorum 5 gün kullanıcam ve sonra bebek gelecekmş inş :))

sayfada bu ilacı kullananların yorumlarını okudum bi çoğu hamile kalmş inş bende kalırım..

bende 6 aylık evliyim bizde eşimle bebek sahibi olmak isityoruz ama bizimde olmuyo malesef evlendiğmiiz günden beri korunmuyoruz ama olmuyo :( her ay adetim gecikiyo tam seviniyorum derken bide bakıyorum hasta olmuşum oan zaten yıkılıyorum yaa inşallah bu ay bekliyoruz bakalım adetime 2 gün kaldı olmazsam test yapıcam :) inşalah pozitiftir

arkadaşlar ben yeniyim aranızda dört aylık evliyim geçen aydan beri çocuk istiyoruz ama henüz bişey yok hastalığıma da bir hafta kaldı çok istiyorum geçen ay hayal kırıklığına uğradım bu ayda öyle olmak istemiyorum dua edin olsun ya:(

çocuk nasıl tutar tam bilgim de yok ama idrar yollarımdan sürekli problem yaşıyorum dün doktora gittim yeni evliler için altı aya kadar olmaması normaldir ancak bir yıla kadar olmazsa o zaman tedavi uygulanır dedi bana.bana önerisi olan varsa yardımcı olsun lütfen rabbim herkese annelliği tattırsın inşallah:(

amin canım inşallah ama ne bilim üzücü bi olay yaa allahım inşallah çocuk isteyen herkeze versin benden 1 ay sonra evlenen arkadaşlarım hamile yaa:( benim nie olmuyo acep:41:

sevgim gözde ben istanbul şişlidenim benimde 2 gün kaldı hastalanmama inşallah bu ay bebeğimolur çok dua ediyorum ya inşallah seninde hayırlı haberlerini duyarız 2 gün sonra hastalanmazsam zaten bende doktora gitmeyi düşünüyorum artık

bende 6 aylık evliyim bizde eşimle bebek sahibi olmak isityoruz ama bizimde olmuyo malesef evlendiğmiiz günden beri korunmuyoruz ama olmuyo :( her ay adetim gecikiyo tam seviniyorum derken bide bakıyorum hasta olmuşum oan zaten yıkılıyorum yaa inşallah bu ay bekliyoruz bakalım adetime 2 gün kaldı olmazsam test yapıcam :) inşalah pozitiftir

inş pozitifi görürsün cnm 2 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz.

bu arada herkezi adet tarihini yazsın paylaşalım ve sonuçları bekliyelimmm hep beraber...

gözdecim inanki ben bu çocuk olayını çok kolay bişey sanıyordum rabbim kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın dua edicem sana inşallah isteyenler ve ikimizde bu ay hamiş oluruz yaaaa

arkadaşlar merhaba.bende 1 senelik evliyim 9 aylık hamileyim şuan.bizde ilk 3 ay korunmadık ama hamile kalamadım.sonra benim hormon bozukluğum var diye hayıt suyunu içip kıllanmalardan kurtulmayı istedim doğal yoldan.hayıt suyunu içtim 2 hafta sonunda hamile kaldım :))) hiç beklemediğim halde.meğer rahim yolunuda temizlediği için hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.paylaşmak istedim belki denemek isteyen arkadaşlar olur diye.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah.

kullanıma gelince;
sabahları aç karnına 1 su bardağı meyve suyuna yarım çay bardağı hayıt suyu ekledim.nefesimi tutup içtim valla :))tadı biraz kötü açıkçası..
aktardan 10 tl ye almıştım şişesini,1 ay kullanabilirsiniz bu bir şişeyi.

Hayıt suyunu bir aydır ben de kullanıyorum.Benim aldığım aktarda demişti ki;herhangi bir şeyle karıştırmayın,sabahları aç karnına bir kahve fincanı için,bi de yatmadan önce bir kahve fincanı daha .bişeylerle karıştırınca bazı özellikleri azalıyor ya da tamamen yok oluyormuş.Bu ay soğan kürü de yaptım.yarın adet günüm(yani saate bakılırsa artık bugün desek daha doğru olur)Bu sabah okuluma gitmeden önce idrar testi yaptım,negatif çıktı.galiba biraz erken yaptım testi,sabırsızlandım.Negatif çıkınca üzüldüm ama başka bir topikte arkadaşlar erken yaptığımı bir kaç gün sonra tekrarlamamı söylediler biraz düzeldi moralim.Biraz umutluyum çünkü hiç bir adet belirtim yok.ya bayağı bi gecikmeyle gelecek adetim ya da hamileyim bilemiyorum şu anda.birbirimize dua edelim.allah hepimizin gönlüne göre versin.

Hayıt suyunu bir aydır ben de kullanıyorum.Benim aldığım aktarda demişti ki;herhangi bir şeyle karıştırmayın,sabahları aç karnına bir kahve fincanı için,bi de yatmadan önce bir kahve fincanı daha .bişeylerle karıştırınca bazı özellikleri azalıyor ya da tamamen yok oluyormuş.Bu ay soğan kürü de yaptım.yarın adet günüm(yani saate bakılırsa artık bugün desek daha doğru olur)Bu sabah okuluma gitmeden önce idrar testi yaptım,negatif çıktı.galiba biraz erken yaptım testi,sabırsızlandım.Negatif çıkınca üzüldüm ama başka bir topikte arkadaşlar erken yaptığımı bir kaç gün sonra tekrarlamamı söylediler biraz düzeldi moralim.Biraz umutluyum çünkü hiç bir adet belirtim yok.ya bayağı bi gecikmeyle gelecek adetim ya da hamileyim bilemiyorum şu anda.birbirimize dua edelim.allah hepimizin gönlüne göre versin.

dilerim hamilesinizdir .ALLAH gönlünüzdekini tez vakitte versin inşallah..:49:

kızlar bugün regl günüm çok heycanlıyım :) eyer hastalanmazsasm 1 hafta daha beklicem anaamm inşallah hamişimdir:46:

Back