Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyenler buraya ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de sağ tüpümde sıkıntı var ya o yuzden biraz umitsizim bakalim bu hafta doktor ne diyecek tez zamanda sonuca ulasmak istiyorum. Ahhh onlar hele dunyaya gelsin ben hepinizinkine anlatirim topluca onlari nasil bekledigimizi
Canım bende rahim filmi cekilmiştim anestezi siz tek tüpüm kapalı cıktı doktorumu fazla sevmiyordum başka doktora gittim oda anestesiz yaptıysan kapali çıkma ihtamali var çünkü ilacın agrısndan kendini sıktıgın için orası kapalı gözükür dedi sonra baktığında kapalı tüpün yakınlarında yumurta gördü ve tekrardan film istedi ve dediği gibi anesteli oladum uyudum yarımsaat ve tüplerim temiz çıktı çok şükür Yani demem o ki ümitsizlesme inşallah Allah ol derse olur :)

Ay çok sevindim canım ne kadar iyi bir doktormus ki anlamış Alllahtan. Bende anestezisiz cekildim ama benim sag tupte sivi birikmesi çıktı. Bakalim doktor ne diyecek bana da. Her sey cok guzel olacak Allah'ın izniyle.

Merhabalar arkadaşlar. 2 yıldır bekliyorum bu ay karar verdim doktora gideceğim hormon testi için. Eşim spermiyogram yaptırdı. Az buçuk anlayanınïz var mıdïr???

Çok teşekkür ederim Sinem hanım.. ben soğan kürü yaptım geçen ay şimdi de incir kürüne geçtim.. adetimden sonra da sizin anlattığınız küre geçiym o zaman.. 1,5 yıldır evliyim ve 16 Aydır korunmuyorum.. hayırlısıyla bende anne olurum inş

Ay çok sevindim canım ne kadar iyi bir doktormus ki anlamış Alllahtan. Bende anestezisiz cekildim ama benim sag tupte sivi birikmesi çıktı. Bakalim doktor ne diyecek bana da. Her sey cok guzel olacak Allah'ın izniyle.
Aynen canım cok şükür inşallah seninkide iyilesir aynen Allah herzaman hayırlısını versin :)

İnşallah işe yarar canım haberlerini bekliyoruz

Canım azönce bi test yaptım reglime 6-7 gün var hamile miyim ben şimdi :)

canım tek çizgi değil mi o. çok silik de olsa çift çizginin belirmesi lazım. İnşallah hamilesindir ama biraz daha bekle test için. tam adet günde yap bakalım::) inşallah güzel haberlerini alırız.

Kizlar ben bu ayi cok iyi degerlendirdim diye dusunuyorum haziranin 2 inde hasta oldum hastaligimin 12 inci gunune kadar corek otu kuru kullandim 14 uncu gunde dufaston kullandirdi doktor asilama tedavisine baslamak icin ama hala hasta olmadim dufaston biteli 10 gun oldu test yaptim negatif yarin doktoru ariycam insallah guzel haberler veririm

Herkese merhaba bende bu ay hamile kalmak istiyorum pko var malesef bende 2 aylık evliyim bir aktardan kür aldım umarım işe yarar ve sizlerlede paylaşırım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaslar 2 senedir korunmuyoruz ve gebelik olmadi doktora gittim bana klomen verdi adetin 3 uncu gunu basla dedi ama ben soylemeyi unuttum zaten 3 gun adet oluyorum yinede 3 uncu gunu ictim sabah aksam yazmis iciyorum arastirayim dedimde bu catlama konusu ne bana doktor bunu ic hamile kalmazsan 3 ay sonra falan gel dedi ama okuyorum kalmayablar her ay iciyor bide bu ilaci kullandiktan sonra ne zaman iliskiye girmek lazim kafam karisti benim iyice yumurtalarin buyudugunu falan yazmislar catlama ignesi yazmislar falan birisi benide aydinlatabilirmi lutfen

Konuyla alakalı bir bilgim yok ama hic bitkisel ürünler denediniz mi ?

Konuyla alakalı bir bilgim yok ama hic bitkisel ürünler denediniz mi ?
Hayir denemedim maydonoz suyu ic demislerdi 1 bardak zorla ictim o ay da hamile kalmistim ondanmi oldu bilmiyorum tabi 2 cocuk annesiyim ben 3 uncuyu yapmayi dusunuyorum

Benim iki arkadaşım çörekotu yağı ile ve bir arkadaşım da deve çökerten (çoban çökerten) otu ile hamile kaldı. Bir arkadaşımın yumurta takibi yaptırmışti çok az çıktı tüp bebekle de olmadı sonra ikisini birden içti hamile kaldı. Ben de iki aydır düşünüyorum bu ay da olmazsa ben de başlayacağım.

Canim naptin geri donmedin merak ettim
Canım giremedim Bayadır, benim yumurtlamam 19. Gün olmuştu ve bugün de adetin 33. Günü az önce peçeteye silerken sıvı bi akıntı geldi ve kahveye yakın koyu renkti şuandada sol tarafımda batma hissediyorum nabız gibi atıyo şuanda yerleşme olabilir mi ödüm kopuyo regl olcam diye ne zaman test yapsam çıkar

Herkese merhaba bende bu ay hamile kalmak istiyorum pko var malesef bende 2 aylık evliyim bir aktardan kür aldım umarım işe yarar ve sizlerlede paylaşırım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bu pko başa bela.. bende 2.5 yıllık evliyim korunmayı bıraktıktan sonra bi 8-9 aydır öğrendim pko olduğumu her ay hüsran oluyo inşallah tez vakitte alırız bebeklerimizi kucağmıza

canım tek çizgi değil mi o. çok silik de olsa çift çizginin belirmesi lazım. İnşallah hamilesindir ama biraz daha bekle test için. tam adet günde yap bakalım::) inşallah güzel haberlerini alırız.
Evet ya test negatifti hep :) ben öyle görmek istemişim demek ki :) bekliyorum bugün yarın adet günüm aslında gelen giden YÖK şükür az önce sulu şekilde çok koyu olmayan kahvemsi akıntı oldu peçetede bir de sol kasığım batıyo şuanda umarım regl olmam:) sende nedir durumlar

Canım selam. Şöyle ki klomene özellikte adetin üçüncü günü veriyorlar ki yumurtlama gününe kadar yumurtaların belli bir boyuta ulaşsın ve çatlayabilsin diye.. ama illa çatlayacak diye birşey Yok bazen büyüyo ama çatlamıyo kist oluşuyor o zamanda çatlatma iğnesi veriyor kimi doktorlar hastanın bünyesine göre, bende iki aydır klomen kullanıyorum ilk ay sürekli sancı çekmiştim reglden beterdi sonra gittim doktora kiste dönüşmüş bu ay tekrar kullandım şükür yumurtlamam gerçekleşti şimdi beklemedeyim

Canım klomeni adetin 3. Günü başlayıp 5 gün kullanırsın hap bitimi iki gün sonrası yumurta boyutuna bakılır iyiyse çatlama iğnesi ile göbekten iğne yapılır iğne olduktan 36 saat sonra iliski tavsiye edilir cunki 36 saat sonrası yumurtan çatlar . Benim anladığım gebe kalmazsan 3 ay sonra gel dediğine göre doktorun catlatma iğnesi yaptirmiycak. 3 kere klomen kullanmış biri olarak yazıyorum bunu klomen hormon sonuçta ve Allah korusun kiste dönüşmemesi için sürekli kontrol edilmesi lazım. Dr 3 ay sonra gel demesi kesinlikle aklıma yatmadı benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…