Canım azönce bi test yaptım reglime 6-7 gün var hamile miyim ben şimdi :)Hmm ama genelde yumurta catlayınca bu belirtiler olabilir
Canım bende rahim filmi cekilmiştim anestezi siz tek tüpüm kapalı cıktı doktorumu fazla sevmiyordum başka doktora gittim oda anestesiz yaptıysan kapali çıkma ihtamali var çünkü ilacın agrısndan kendini sıktıgın için orası kapalı gözükür dedi sonra baktığında kapalı tüpün yakınlarında yumurta gördü ve tekrardan film istedi ve dediği gibi anesteli oladum uyudum yarımsaat ve tüplerim temiz çıktı çok şükür Yani demem o ki ümitsizlesme inşallah Allah ol derse olur :)Benim de sağ tüpümde sıkıntı var ya o yuzden biraz umitsizimbakalim bu hafta doktor ne diyecek tez zamanda sonuca ulasmak istiyorum. Ahhh onlar hele dunyaya gelsin ben hepinizinkine anlatirim topluca onlari nasil bekledigimizi
Gordugum kadariyla tek cizgi canim yoksa ben mi yanlis gordum bide daha erken teste bence ama insallah hamilesindirCanım azönce bi test yaptım reglime 6-7 gün var hamile miyim ben şimdi :)
Ay çok sevindim canım ne kadar iyi bir doktormus ki anlamış Alllahtan. Bende anestezisiz cekildim ama benim sag tupte sivi birikmesi çıktı. Bakalim doktor ne diyecek bana da. Her sey cok guzel olacak Allah'ın izniyle.Canım bende rahim filmi cekilmiştim anestezi siz tek tüpüm kapalı cıktı doktorumu fazla sevmiyordum başka doktora gittim oda anestesiz yaptıysan kapali çıkma ihtamali var çünkü ilacın agrısndan kendini sıktıgın için orası kapalı gözükür dedi sonra baktığında kapalı tüpün yakınlarında yumurta gördü ve tekrardan film istedi ve dediği gibi anesteli oladum uyudum yarımsaat ve tüplerim temiz çıktı çok şükür Yani demem o ki ümitsizlesme inşallah Allah ol derse olur :)
Merhabalar arkadaşlar. 2 yıldır bekliyorum bu ay karar verdim doktora gideceğim hormon testi için. Eşim spermiyogram yaptırdı. Az buçuk anlayanınïz var mıdïr???
ogutursende
merhaba canim oncelikle bu tarz kurler kisiden kisiye degisebilir bu belirtmek zorundayim insallah sanada ise yarar inanarak kullan insallah ben bu ay cok az kullandim ama umidim var yinede sen kuru guzelce yap insallah olur :) kuru anlatayim
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir.
Ben corek otunu ogutmedim cignedim daha etkili oluyormus bence sende ogutme ama ogutursende her gun taze ogutmén gerekiyor cunku icindeki yararli maddeler gidiyormus :)
Aynen canım cok şükür inşallah seninkide iyilesir aynen Allah herzaman hayırlısını versin :)Ay çok sevindim canım ne kadar iyi bir doktormus ki anlamış Alllahtan. Bende anestezisiz cekildim ama benim sag tupte sivi birikmesi çıktı. Bakalim doktor ne diyecek bana da. Her sey cok guzel olacak Allah'ın izniyle.
İnşallah işe yarar canım haberlerini bekliyoruzÇok teşekkür ederim Sinem hanım.. ben soğan kürü yaptım geçen ay şimdi de incir kürüne geçtim.. adetimden sonra da sizin anlattığınız küre geçiym o zaman.. 1,5 yıldır evliyim ve 16 Aydır korunmuyorum.. hayırlısıyla bende anne olurum inş
Canım azönce bi test yaptım reglime 6-7 gün var hamile miyim ben şimdi :)
Canim naptin geri donmedin merak ettimCanım azönce bi test yaptım reglime 6-7 gün var hamile miyim ben şimdi :)
Arkadaslar 2 senedir korunmuyoruz ve gebelik olmadi doktora gittim bana klomen verdi adetin 3 uncu gunu basla dedi ama ben soylemeyi unuttum zaten 3 gun adet oluyorum yinede 3 uncu gunu ictim sabah aksam yazmis iciyorum arastirayim dedimde bu catlama konusu ne bana doktor bunu ic hamile kalmazsan 3 ay sonra falan gel dedi ama okuyorum kalmayablar her ay iciyor bide bu ilaci kullandiktan sonra ne zaman iliskiye girmek lazim kafam karisti benim iyice yumurtalarin buyudugunu falan yazmislar catlama ignesi yazmislar falan birisi benide aydinlatabilirmi lutfen
Hayir denemedim maydonoz suyu ic demislerdi 1 bardak zorla ictim o ay da hamile kalmistim ondanmi oldu bilmiyorum tabi 2 cocuk annesiyim ben 3 uncuyu yapmayi dusunuyorumKonuyla alakalı bir bilgim yok ama hic bitkisel ürünler denediniz mi ?
Benim iki arkadaşım çörekotu yağı ile ve bir arkadaşım da deve çökerten (çoban çökerten) otu ile hamile kaldı. Bir arkadaşımın yumurta takibi yaptırmışti çok az çıktı tüp bebekle de olmadı sonra ikisini birden içti hamile kaldı. Ben de iki aydır düşünüyorum bu ay da olmazsa ben de başlayacağım.Arkadaşlar burdan birbirize yardim edelim inşallah ben geçen ay aşilama oldum ama tutmadı bi ay ara verdik ve bu arada bal çörek otu ve tarçın kurunu yapmaya başladım hamile kalan cok bu kürle inşallah işe yararsa burdan herkese yardımcı olmak isterim ..
Canım giremedim Bayadır, benim yumurtlamam 19. Gün olmuştu ve bugün de adetin 33. Günü az önce peçeteye silerken sıvı bi akıntı geldi ve kahveye yakın koyu renkti şuandada sol tarafımda batma hissediyorum nabız gibi atıyo şuanda yerleşme olabilir mi ödüm kopuyo regl olcam diye ne zaman test yapsam çıkarCanim naptin geri donmedin merak ettim
Bu pko başa bela.. bende 2.5 yıllık evliyim korunmayı bıraktıktan sonra bi 8-9 aydır öğrendim pko olduğumu her ay hüsran oluyo inşallah tez vakitte alırız bebeklerimizi kucağmızaHerkese merhaba bende bu ay hamile kalmak istiyorum pko var malesef bende 2 aylık evliyim bir aktardan kür aldım umarım işe yarar ve sizlerlede paylaşırım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet ya test negatifti hep :) ben öyle görmek istemişim demek ki :) bekliyorum bugün yarın adet günüm aslında gelen giden YÖK şükür az önce sulu şekilde çok koyu olmayan kahvemsi akıntı oldu peçetede bir de sol kasığım batıyo şuanda umarım regl olmam:) sende nedir durumlarcanım tek çizgi değil mi o. çok silik de olsa çift çizginin belirmesi lazım. İnşallah hamilesindir ama biraz daha bekle test için. tam adet günde yap bakalım::) inşallah güzel haberlerini alırız.
Canım selam. Şöyle ki klomene özellikte adetin üçüncü günü veriyorlar ki yumurtlama gününe kadar yumurtaların belli bir boyuta ulaşsın ve çatlayabilsin diye.. ama illa çatlayacak diye birşey Yok bazen büyüyo ama çatlamıyo kist oluşuyor o zamanda çatlatma iğnesi veriyor kimi doktorlar hastanın bünyesine göre, bende iki aydır klomen kullanıyorum ilk ay sürekli sancı çekmiştim reglden beterdi sonra gittim doktora kiste dönüşmüş bu ay tekrar kullandım şükür yumurtlamam gerçekleşti şimdi beklemedeyimArkadaslar 2 senedir korunmuyoruz ve gebelik olmadi doktora gittim bana klomen verdi adetin 3 uncu gunu basla dedi ama ben soylemeyi unuttum zaten 3 gun adet oluyorum yinede 3 uncu gunu ictim sabah aksam yazmis iciyorum arastirayim dedimde bu catlama konusu ne bana doktor bunu ic hamile kalmazsan 3 ay sonra falan gel dedi ama okuyorum kalmayablar her ay iciyor bide bu ilaci kullandiktan sonra ne zaman iliskiye girmek lazim kafam karisti benim iyice yumurtalarin buyudugunu falan yazmislar catlama ignesi yazmislar falan birisi benide aydinlatabilirmi lutfen
Canım klomeni adetin 3. Günü başlayıp 5 gün kullanırsın hap bitimi iki gün sonrası yumurta boyutuna bakılır iyiyse çatlama iğnesi ile göbekten iğne yapılır iğne olduktan 36 saat sonra iliski tavsiye edilir cunki 36 saat sonrası yumurtan çatlar . Benim anladığım gebe kalmazsan 3 ay sonra gel dediğine göre doktorun catlatma iğnesi yaptirmiycak. 3 kere klomen kullanmış biri olarak yazıyorum bunu klomen hormon sonuçta ve Allah korusun kiste dönüşmemesi için sürekli kontrol edilmesi lazım. Dr 3 ay sonra gel demesi kesinlikle aklıma yatmadı benim.Arkadaslar 2 senedir korunmuyoruz ve gebelik olmadi doktora gittim bana klomen verdi adetin 3 uncu gunu basla dedi ama ben soylemeyi unuttum zaten 3 gun adet oluyorum yinede 3 uncu gunu ictim sabah aksam yazmis iciyorum arastirayim dedimde bu catlama konusu ne bana doktor bunu ic hamile kalmazsan 3 ay sonra falan gel dedi ama okuyorum kalmayablar her ay iciyor bide bu ilaci kullandiktan sonra ne zaman iliskiye girmek lazim kafam karisti benim iyice yumurtalarin buyudugunu falan yazmislar catlama ignesi yazmislar falan birisi benide aydinlatabilirmi lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?