Amin canim insallah. Üzülmemeye çalış cok şükür bir sağlık problemin yok. Biraz vakti var demek. Allah dogru zamanda nasip etsin insallahEvett onu da çektirtim canım bi sorun yok çok şükür..hatta 1.5 yıl oldu artık valla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.ilk ayları hatırlıyorum da 4 ay oldu 6 ay oldu diye stres oluyodum ama önümde ne çok aylar varmış( 25 ay geçmiştir en az.. inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin bekleyen isteyen herkese
Canim pskolojik olarak sonra olabilirsin ama benim bi tanidigim gec yumurtalayip gec tuttugu icin 19 gun gecmisti gunu anca ozamana pozitif cikmisti oncesinde kan testinde bile negatiftiArkadaşlar ayın 22'sinde beta hcg testi yaptırdım 0,10 çıktı. Bugün regl olmam gerekiyor fakat olacak gibi durmuyorum. Bu şekilde erken kan testi negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?
Ben polikistik overim canim o yuzden bide bende akdeniz atesi var kilomen kullanip yumurtaladigimda krizlerim geliyordu bu yuzden 12 inci gunleri degerlendiremiyoduk ama asilamada doktor enjekte ettigi icin bu yolu déniycezCanım benimde sag tupumde sıkıntı var. Onun icin doktora çıkıyorum. Senin aşılamaya gecme sebebin neydi
Çok geçmiş olsun canım benim. Inşallah bu süreçte cok yipranmadan sonuca ulaşırsın. Nerde yaptıracaksın aşılamanıBen polikistik overim canim o yuzden bide bende akdeniz atesi var kilomen kullanip yumurtaladigimda krizlerim geliyordu bu yuzden 12 inci gunleri degerlendiremiyoduk ama asilamada doktor enjekte ettigi icin bu yolu déniycez
İnşallah bebek varsa olmazsin ama yoksa hemen olursunki yoksa stres oluyor bende şimdi dufaston kullanmiştim brakinca hasta olmam gerekiyordu ama 5 gün oldu hala olmadım test yaptım negatif bilemiyorumKorku yok..ama stres var elimde olmadan. Cumartesi adet olucaktım o da olmadı.
Amin inşallah canım ben yurtdişindayim canım burda yaptıracam ama hala hasta olamadım türkiyeye gelcm ama bunu bekliyoruzÇok geçmiş olsun canım benim. Inşallah bu süreçte cok yipranmadan sonuca ulaşırsın. Nerde yaptıracaksın aşılamanı
Doktorun iyiymis canim doktora agri kesici kullandigini bile soylemen gerek herseyi bot Allan gerek maglum siz ucuyor yazi kaliyor ben oyle yapiyorum notlarimida doktora giderken hep gotururm aklinda bulunsun canim benim hayirlisi bakalim guzel haberlerini bekliyorumbugün konştm doktorumla antideoresan kullanıyordm o artırmış 10 güne bidaha kan wercem bakalm düşüyorsa ilaö tedawisine gerek kalmıcak dedi bekliyorz 10 günü :) doktorum çok iyi ona ilaç kullandıgımı söylemeyi unutmuşum endokronolojiye yönlendirmişti de ilaçtan oldgnu anlayınca gitme bekle bakalm dedi. Ben biraz panik yaptım 120 diyince
Hayirlisi canim Allah zamanini bekliyor <3Merhaba kızlar bizimde 2.5 yıla doğru gidiyoruz hiç gebelik olmadı malesef3 kere klomen kullandım çok güzel yumurtalar gelişti ki zaten bi sorun yok yumurtamamda felan da ama izlenecek yol öyle olduğu için yaptırdım..eşimde de bi problem yok bakalım rabbim ne zaman nasip edecek
Zaten bekleyince de inatmis gibi gelmiyor ya sinir oluyorum. Ayy gell tabii havan degişsin. Sonra zaten tedaviye başlıyorsun. Insallahhhh hemencik tutarrtAmin inşallah canım ben yurtdişindayim canım burda yaptıracam ama hala hasta olamadım türkiyeye gelcm ama bunu bekliyoruz
Öncelikle herzaman moralini yüksek tut canım pozitif ol ve pes etme kaşık seğirmesini bi arkadas. Öyle hamile olduğunu anladiğini söylemişti 2 cocugu var ikisindede kasıgında seğirme olmus ordan anlamiş inaşallah öyledir canım yada yumurtalıma zamanın geldiyse yumurtaların olusuyordur bu günleri iyi değerlendir eger öyleyseBu ay tüm gebelik belirtilerini yaşarken adet oldum, hayal kırıklığı had safhada tabi ki.. Bişey sormak istiyorum, ilk defa bu ay adet olmadan bi hafta önce ve şu an kaşık seğirmesi yaşıyorum, sebebini bilen var mı acaba?
Çıkmaz canım bence cok erken adet zamanının en az 5 gün gecmesi gerek bence yumurtan catliyor hemen bu gunleri değerlendir derimKızlar reglime 9 günüm var ve bugün sarımsı lekelenmem oldu peçetede farkettim ve sağ kasığım ağrıyo var mıdır acaba gebelik test yapsam çıkar mı
Aynen canım bekliyormya gelmiyor inşallah canım hepimizinki tez zamanda gelsin inşallah bizde temmuz ayı hamişleri olalım :)Zaten bekleyince de inatmis gibi gelmiyor ya sinir oluyorum. Ayy gell tabii havan degişsin. Sonra zaten tedaviye başlıyorsun. Insallahhhh hemencik tutarrt
Ay valla ne çok isterim ama benim bu kadar yakın zamanda kalmam imkansiz gibiAynen canım bekliyormya gelmiyor inşallah canım hepimizinki tez zamanda gelsin inşallah bizde temmuz ayı hamişleri olalım :)
Canım benim yumurtam çatladı üzerinden 1 hafta geçti ondan dedimÇıkmaz canım bence cok erken adet zamanının en az 5 gün gecmesi gerek bence yumurtan catliyor hemen bu gunleri değerlendir derim
Niye canim kendini oyle imkansiza alistirma her ay umudun olsun o umut heycan herzaman hic gitmesînki bebeklerimiz buyudugunde onlari ne kadar cok istedigimizi analatalimAy valla ne çok isterim ama benim bu kadar yakın zamanda kalmam imkansiz gibi
Niye canim kendini oyle imkansiza alistirma her ay umudun olsun o umut heycan herzaman hic gitmesînki bebeklerimiz buyudugunde onlari ne kadar cok istedigimizi analatalim
Hmm ama genelde yumurta catlayınca bu belirtiler olabilirCanım benim yumurtam çatladı üzerinden 1 hafta geçti ondan dedim
Benim de sağ tüpümde sıkıntı var ya o yuzden biraz umitsizimNiye canim kendini oyle imkansiza alistirma her ay umudun olsun o umut heycan herzaman hic gitmesînki bebeklerimiz buyudugunde onlari ne kadar cok istedigimizi analatalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?