- 20 Şubat 2015
- 116
- 89
- 48
- 35
Aramiza hosgeldin cnmKızlaarr ben bu ay korunmayı bıraktım. Yumurtlamadan sonra kasık ağrısı ateş ve göğüslerde hassasiyet yaşadım. Şüphelendim erken gebelik testi yaptım. Adete 4 gün kala negatif çıktı. Adeti bekliyorum ama merak da ettim erken gebelik testinde negatif çıkıp sonradan pozitif çıkabiliyo mu? Var mı bildiğiniz bişey bir danışayım dedim.
deme yaa ben de 53lerdeydim şimdi 56 oldum.. diyet de yapıyom detoks da yapıyom ama bana mısın demiyobende diyodum 63 e hamile kalırım 65 le doğururum. bu gidişle 65 le hamile kalacam gerisi Allah kerim
Canımmm kiloları hiç takma, ben 25 kg aldım hamileyken ki çok dikkat ediyordum. Bebeğimin erken doğma riskine karşı son haftalarda bir yedim bir yedim :) Şimdi hamile kaldığım kilonun da altındayım :) Bebeğim 7 aylık ben birkaç aydır böyleyim. Emzirdikçe gidiyor kilolar :))))
Günaydin kizlarrr
Test yaptim sonucu bekliyorummm
Yok cnm idrar testi yaptim ama negatif ciktikan testi mi yaptın? Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz.
Beni de ekler misiniz watsap grubu kurduysanizArkadaslar hamile kalmak isteyenlerle vatzap grubu olusturuyoruz amac bilgi paylasimi
Merhaba kızlar bende 3 yıldır bekliyorum. Biktim artık kürlerden doktorlardan.. rabbim benden daha çok bekleyen evlat hasretiyle yanıp tutuşama versin ilk sonra da bana. Adet dönemindeyim adetini bekliyorum dört gözle gene (! Benim bekleyelim cok olmadi 1 yildir bekliyorum ama zor gliyir beklemek hele birde elinden birsey gelmeden bekliyorsam iste o daha zor
Sen de sıkıntı neymiş cnm ?Aynen öyle bende bekledim olur olur diye 1 sene boşa beklemişim . Keşke daha önce gitseydim diyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?