Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyenler buraya ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaarr ben bu ay korunmayı bıraktım. Yumurtlamadan sonra kasık ağrısı ateş ve göğüslerde hassasiyet yaşadım. Şüphelendim erken gebelik testi yaptım. Adete 4 gün kala negatif çıktı. Adeti bekliyorum ama merak da ettim erken gebelik testinde negatif çıkıp sonradan pozitif çıkabiliyo mu? Var mı bildiğiniz bişey bir danışayım dedim.

Aramiza hosgeldin cnm
Bende bu ay hapi biraktim malesef sana yardimci olamicam daha test yapmadim cünkü

Günaydin kizlar
Adetime 4 gün var
Geceden beri kasik agrisi ve mide bulantisi cekiyorum. Bulantim azaldi ama var yinede.
Hamillik varmidir yokmudur bilemiyorum sizler ne düsünüyorsunuz? Aniden geldi

deme yaa ben de 53lerdeydim şimdi 56 oldum.. diyet de yapıyom detoks da yapıyom ama bana mısın demiyo bende diyodum 63 e hamile kalırım 65 le doğururum. bu gidişle 65 le hamile kalacam gerisi Allah kerim

Canımmm kiloları hiç takma, ben 25 kg aldım hamileyken ki çok dikkat ediyordum. Bebeğimin erken doğma riskine karşı son haftalarda bir yedim bir yedim :) Şimdi hamile kaldığım kilonun da altındayım :) Bebeğim 7 aylık ben birkaç aydır böyleyim. Emzirdikçe gidiyor kilolar :))))

Asıl istediğim şey hamile kalmak aslında. Ama o olmayınca bir sürü şeyi düşünüyo oluyosun işte. Kendini avutuyosun. Düşükten sonra bu ay bıraktım. Ama olmadı. Bugün regl oldum biraz dertliyim. Düşük sonrası ilk deneme başarısız oldu

Benim düşük sonrası ilk ay denemem olmadı. Soğan kürü yapmıştım. Baya söktürmüş ve tam 28 günde adet oldum. Adetimin üçüncü günümdeyim bu ay denemeye devam edecem. Kür falan yapmam daha belki ovulasyon testi alırım. Akışına bıraktım şimdilik.

Arkadaslar hamile kalmak isteyenlerle vatzap grubu olusturuyoruz amac bilgi paylasimi

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar bende 3 yıldır bekliyorum. Biktim artık kürlerden doktorlardan.. rabbim benden daha çok bekleyen evlat hasretiyle yanıp tutuşama versin ilk sonra da bana. Adet dönemindeyim adetini bekliyorum dört gözle gene (!)

Sorma canım. Bana doktor bide git bu ay Keisn hamile kalirsin demişti biliyo musun. Bunlar daha çok yıprattı beni. Geçen ayda incir kürünü uyguladım. Ovulasyon gününden 3 gün sonra 1 hafta boyunca küçük kanamalarım oldu. Heh şimdi tam oldu dedim bugün yarın olmayı bekliyorum işte senin sorun ne canım benim polikistik over olduğum dendi

Merhaba kızlar bende nisan da evlendim 7 aydır bizde düşünüyoruz fakat olmuyor tüm testlerim yapıldı herşey normal rabbim herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…