Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetBenim bat 8 gün var. Ancak bugün göğüslerim çok ağrıyor tişört değdiğinde bile denizde yanmis gibi acıtıyor. Göğüs uçlarında koyulasti. Gebelik öncesi bunu yaşayan var mı
Canım ben sana şöyle söyleyeyim bende çok cocuk istiyorum o fark etmez ben doktorum ile konuştum bana tam ortasında iliskiye gir dedi yani iki adetinin ortası yani 12 ve 14 .günle yumurtanın çatlıyor ise yumurtalığın 24 saat çalışıyor ve bir sperm 50 saat hayatta kalırmış tam ortasında yanı adetin den sonra 12 ve 14 gün sonra değilde 13 gün ve 15 gün sonra gir ilişkiyeArkadaşlar ben bişi sormak istiyorum lütfen cevaplarsanız çok sevinirim
Benim 27 aralık sat takvime göre 9 ocak yumurtlama adet döngüm 28 günde bir adet oluyorum
Bu duruma göre adetimin 12 ve 14.günü birliktelik oldu ancak yumurtlamam 15.ve 16.gün oldu buna göre hamile kalma ihtimalim varmı?
Nasıl yapılıyormuş?kızlar merhaba maydonoz ve süt buharı deniyen varmı aranızda? 2 arkadaşım denedi ve o ay hamile kaldı bende deniyorum bu ay hayırlısı inş :)
Nasılımışkızlar merhaba maydonoz ve süt buharı deniyen varmı aranızda? 2 arkadaşım denedi ve o ay hamile kaldı bende deniyorum bu ay hayırlısı inş :)