Hamile kalmak isteyenler buraya

Esa331

Seni heycanla bekliyorum ravza bebek ♡
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
466
156
18
Kizlar yaki ile hamile kalina biliyomus ben bu ay deniycem eyer olursa haber vericem goren duyan bilen varsa yazsin bilgilenelim insallah

Yakiyi asetin bittinten sonra yumurtlama donemindede yapistiyosun beline 2 gun kaliyo sonra iliskiye giriyomussun hamile kalan varmis

Arkadaşlar ben bişi sormak istiyorum lütfen cevaplarsanız çok sevinirim
Benim 27 aralık sat takvime göre 9 ocak yumurtlama adet döngüm 28 günde bir adet oluyorum
Bu duruma göre adetimin 12 ve 14.günü birliktelik oldu ancak yumurtlamam 15.ve 16.gün oldu buna göre hamile kalma ihtimalim varmı?

Geçen ay, Klomen kullanmanın ardından yumurtlama geç oluştu. Ama dr. Takvim verdi. Ondan sonra her gece mide bulantıları oluştu, adetim 13 gün gecikti , betahcg baktık. Negatif çıktı :-(

Benim bat 8 gün var. Ancak bugün göğüslerim çok ağrıyor tişört değdiğinde bile denizde yanmis gibi acıtıyor. Göğüs uçlarında koyulasti. Gebelik öncesi bunu yaşayan var mı

Benim bat 8 gün var. Ancak bugün göğüslerim çok ağrıyor tişört değdiğinde bile denizde yanmis gibi acıtıyor. Göğüs uçlarında koyulasti. Gebelik öncesi bunu yaşayan var mı
Evet

Canım ben sana
Arkadaşlar ben bişi sormak istiyorum lütfen cevaplarsanız çok sevinirim
Benim 27 aralık sat takvime göre 9 ocak yumurtlama adet döngüm 28 günde bir adet oluyorum
Bu duruma göre adetimin 12 ve 14.günü birliktelik oldu ancak yumurtlamam 15.ve 16.gün oldu buna göre hamile kalma ihtimalim varmı?
Canım ben sana şöyle söyleyeyim bende çok cocuk istiyorum o fark etmez ben doktorum ile konuştum bana tam ortasında iliskiye gir dedi yani iki adetinin ortası yani 12 ve 14 .günle yumurtanın çatlıyor ise yumurtalığın 24 saat çalışıyor ve bir sperm 50 saat hayatta kalırmış tam ortasında yanı adetin den sonra 12 ve 14 gün sonra değilde 13 gün ve 15 gün sonra gir ilişkiye

kızlar merhaba maydonoz ve süt buharı deniyen varmı aranızda? 2 arkadaşım denedi ve o ay hamile kaldı bende deniyorum bu ay hayırlısı inş :)

Arkadaslar hamile kalmak isteyenlerlr vatzap grubu olusturuyoruz amac destek ve bilgi paylasimi katilmak isteyen numaryi ekleyebilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X