GÜLÜM BAK EŞİNİN BOŞALMA ANINDA BEN KALKIP BELİMİN ALTINA YÜKSEK Bİ YASTIK KOUYORUMŞu ayak dikmeyi nsl yapıosun anlamıyrm??
CANIM NE GÜZEL Bİ EVLADIN VARMIŞ ALLAH İSTEYEN HERKESE VERİR İNŞALLAHCanım sağol paylaşımın için allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de 2. Yi istiyorum. 3 aydır olmadı ama fazla ilişki de olmamıştı. İş dolayısıyla. İnşallah en kısa zamanda ben de bu mutlu haberi sizlerle paylaşırım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
bekliyorum canım hayırlı haberlerini içini ferah tut olacağına inan secret diye bi kitap var şiddetle önerrim...Sağol canım ben hergün ovülasyon testi yapıyorum yine de 2 güne bir dediğin gibi ilişki oluyor hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerimi paylaşırım burada:)
ne güzel cnm ya sevindim hamile kaldıgına.ben sogan kürü kullanıyorum 1 haftadır ve yumurtalarımda agrı oluştu doctora gitdiğimde yumurtaların çatlıyor dedı hemen eşınle beraber ol dedı inşallah hayırlı haber veriririmCANIM NE GÜZEL Bİ EVLADIN VARMIŞ ALLAH İSTEYEN HERKESE VERİR İNŞALLAH
SEN DEDİKLERİMİ YAP GÖR BAK HAMİLE KALCAKSIN.... YUMURTA TAKİBİDE ÖNEMLİ O DEDĞİM İSTEDEN HESAPLAYIP VAJİNAL ULTRASONLA BAKTIRSANA...
BENİM Bİ AY YUMURTAM YOKTU MESELAKADINDA HER AY OLMAYABİLİR MİŞ
1 DUA 2 İNANMAK 3 YUMURTA TAKİBİ 4 GÜN AŞIRI İŞİŞKİ 5 AYAKLARI DİKMEK
HEPİNİZE DUA EDİYORUM ALLAHIM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN
çok mücadile etdik yoruldum derım bazen kendı kendıme ama sonra hayır pes etmek yok diyorum yola devam dıyorum hayırlısı olsun ınsallah burda mutlulugumu paylasmak ıstıyorumİnşallah aynur hayırlısı olsun inşallah.....
çok mücadile etdik yoruldum derım bazen kendı kendıme ama sonra hayır pes etmek yok diyorum yola devam dıyorum hayırlısı olsun ınsallah burda mutlulugumu paylasmak ıstıyorum
bak aynını sanada söylüyorum canım sende secret diye bi kitap var al başla hemen.... googleden arastırabilirsin, stresin üreme ve yumurtlamayı önlediği kanıtlanmış..... hatta bi dr. yazmıştı tüm şartlar sağlansa bile stres olduğumu işin içinde sürec uzar diye..... kızlar önce düşünce sisteminizi tamir edin... sabır ile dua ile inanç ile... eşinizide karamsarlaştırmayınAmin benim de boş geçen 3. Ayım bakalım daha ne kadar bekleyeceğim allah hayırlısını nasip etsin
Ayy biz de bu ay iki güne bir deneyaceğiz kısmetse. Ama şu "kadında her ay yumurta olmayabilirmiş" cümlesi korkuttu beni açıkçası... Allah'ım inşallah yumurtam olur bu ay ve gününü tutturabiliriz de sağlıklı ve hayırlı bir evladım olur inşallah...CANIM NE GÜZEL Bİ EVLADIN VARMIŞ ALLAH İSTEYEN HERKESE VERİR İNŞALLAH
SEN DEDİKLERİMİ YAP GÖR BAK HAMİLE KALCAKSIN.... YUMURTA TAKİBİDE ÖNEMLİ O DEDĞİlM İSTEDEN HESAPLAYIP VAJİNAL ULTRASONLA BAKTIRSANA...
BENİM Bİ AY YUMURTAM YOKTU MESELAKADINDA HER AY OLMAYABİLİR MİŞ
1 DUA 2 İNANMAK 3 YUMURTA TAKİBİ 4 GÜN AŞIRI İŞİŞKİ 5 AYAKLARI DİKMEK
HEPİNİZE DUA EDİYORUM ALLAHIM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN
Bende bu seferinde öyle Yaptım ayaklarımı kaldırdım ve belimin altına yastık koydum adetim 5 gün geçti inşallah bende hamileyimdirGÜLÜM BAK EŞİNİN BOŞALMA ANINDA BEN KALKIP BELİMİN ALTINA YÜKSEK Bİ YASTIK KOUYORUM
AYAKLARIM YATAĞIN BAŞINA GELECEK ŞEKİLDE UZANIYORUM
EŞİM 10 DK.YA YAKIN BEKLİYO BU AY İLK DEFA BÖYLE DENEDİM GENEŞDE BUNALIR KALKARDIM
KALKMADIM AYAKLARIMI BELİNE DOLAYIP 10 DK BEKLEDİM O GİDİNCE HİÇ KIPIRDAMADAN AYAĞIMI YATAĞIN BAŞINA UZATTIM HATTA KENDİME DOĞRU ÇEKTİM AYAKLARIMI .. SPREMLER ÇOK AZ AKTI BUNA COK DİKKAT ET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?