HAMİLE KALMAK İSTEYENLER BENİ DİNLEYİN SIRRIM '' OLUMLU DÜŞÜNMEK ''

Lima_

herşey çok güzel ve daha da güzel olacak
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
237
57
53
ARKADAŞLAR ÖNCE SAKİN OLUN

HAMİLE KALACAĞINIZA KENDİNİZİ İNANDIRIN.. ALLAH'A ÇOKÇA DUA EDİN....

BEN AYLARDIR KALAMIYORUM DİYE KENDİMİ HIRPALIYORDUM BU AY DEĞİŞİK BİŞEY YAPTIM

SAKİN OLDUM ÇOKÇA DUA ETTİM İNANARAK... YÜREKTEN... ÜMİTSİZLİĞE KAPILMADAN.... KURBAN ADADIM

REGLİM BİTTİ BAŞLADIM BERABER OLMAĞA... AY SONUNA KADAR GÜN AŞIRI YAPTIM

AMA SİZ DR.A DANIŞIN DOKTORUM BANA AY SONUNA KDR GÜN AŞIRI COK OLABİLİR. SPREMİN KALİTESİNİ AZALTIRSIN DEDİ BEN YUMURTLAMAYI BULAYIM DİYE BÖYLE YAPTIM

TAHMİNİ YUMURTLAMA GÜNÜMDE NETTE YUMURTLAMA HESAPLAMA ORG. VAR ORDAN BULUP
VAJİNAL MUAYENE İLE YUMURTAMIN OLDUĞUNU ÖĞRENDİM YUMURTA GÜNÜMDE YAPTIKLARIM DEĞİLDE

YUMURTLAMAMIN BİR GÜN ÖNCEKİ VE O GÜN YAPTIĞIM ÜST ÜSTE İKİ GECEDEN HAMİLE KALDIM...

ALLAHIM SAĞLICAKLA BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH VE BEBEK İSTEYEN HERKESE EN TEZİNDEN VERİR İNŞALLAH

HA BU ARADA BELİMİN ALTINA YÜKSEK Bİ YASTIK KOYUP HER İLİŞKİDE EŞİM ÇIKMADI 10 DK BEKLEDİ SPREMLER DERİNE İNSİN ÇIKMASIN DİE VE ASLA 1 SAAT KALKMADIM EŞİM ÇIKTIKTAN SONRA KIPIRDAMANDAN AYAKLARIMI DİKTİM

AFEDERSİNİZ HAMİLE KALAN Bİ ARKADAŞIM BOŞALMA ÖNCESİ BELİNİN ALTINA YÜKSEK YASTIK KOY BACAKLARINI EŞİNİN BELİNE DOLA VE ASLA EŞİN 10 DK DAN ERKEN CIKMASIN DEMİŞTİ ( 5,6 DK DAYANABİLİYODUM SİZ 10 DK DAYANIN ))

Kİ BÖYLE HAMİLE KALDIM.... KIZLAR HEPİNİZİN DUACISIYIM.....

Son düzenleme:
Canım sağol paylaşımın için allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de 2. Yi istiyorum. 3 aydır olmadı ama fazla ilişki de olmamıştı. İş dolayısıyla. İnşallah en kısa zamanda ben de bu mutlu haberi sizlerle paylaşırım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Şu ayak dikmeyi nsl yapıosun anlamıyrm??
GÜLÜM BAK EŞİNİN BOŞALMA ANINDA BEN KALKIP BELİMİN ALTINA YÜKSEK Bİ YASTIK KOUYORUM
AYAKLARIM YATAĞIN BAŞINA GELECEK ŞEKİLDE UZANIYORUM
EŞİM 10 DK.YA YAKIN BEKLİYO BU AY İLK DEFA BÖYLE DENEDİM GENEŞDE BUNALIR KALKARDIM
KALKMADIM AYAKLARIMI BELİNE DOLAYIP 10 DK BEKLEDİM O GİDİNCE HİÇ KIPIRDAMADAN AYAĞIMI YATAĞIN BAŞINA UZATTIM HATTA KENDİME DOĞRU ÇEKTİM AYAKLARIMI .. SPREMLER ÇOK AZ AKTI BUNA COK DİKKAT ET

CANIM NE GÜZEL Bİ EVLADIN VARMIŞ ALLAH İSTEYEN HERKESE VERİR İNŞALLAH

SEN DEDİKLERİMİ YAP GÖR BAK HAMİLE KALCAKSIN.... YUMURTA TAKİBİDE ÖNEMLİ O DEDĞİM İSTEDEN HESAPLAYIP VAJİNAL ULTRASONLA BAKTIRSANA...

BENİM Bİ AY YUMURTAM YOKTU MESELA KADINDA HER AY OLMAYABİLİR MİŞ

1 DUA 2 İNANMAK 3 YUMURTA TAKİBİ 4 GÜN AŞIRI İŞİŞKİ 5 AYAKLARI DİKMEK

HEPİNİZE DUA EDİYORUM ALLAHIM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN

Sağol canım ben hergün ovülasyon testi yapıyorum yine de 2 güne bir dediğin gibi ilişki oluyor hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerimi paylaşırım burada:)

Sağol canım ben hergün ovülasyon testi yapıyorum yine de 2 güne bir dediğin gibi ilişki oluyor hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerimi paylaşırım burada:)
bekliyorum canım hayırlı haberlerini içini ferah tut olacağına inan secret diye bi kitap var şiddetle önerrim...

ben o testlerle bulamadım dr gittim 10. günden itibaren dr. giderkende gün aşırı olmasına dikkat ettim

vajinal ultrasonla dr yumurtan var dediğinden bi gün önce ilişki olmuştu çok saat gecirmeden eve gelir gelmez yapıp 3 saat kalkmadım

dr git canım bence vajinal ultrosonla baktır her ay gidiodum ben ya bunun oluru 5 6 ay ile 1 sene

evet haklısın canım benim ovülasyonlar şimdilik negatif bu günlerde gidersem doktora sanırım vajinal ultrasonla birşeyler söyleyebilir hayırlısı artık.... :)

ne güzel cnm ya sevindim hamile kaldıgına.ben sogan kürü kullanıyorum 1 haftadır ve yumurtalarımda agrı oluştu doctora gitdiğimde yumurtaların çatlıyor dedı hemen eşınle beraber ol dedı inşallah hayırlı haber veriririm

Amin benim de boş geçen 3. Ayım bakalım daha ne kadar bekleyeceğim allah hayırlısını nasip etsin

çok mücadile etdik yoruldum derım bazen kendı kendıme ama sonra hayır pes etmek yok diyorum yola devam dıyorum hayırlısı olsun ınsallah burda mutlulugumu paylasmak ıstıyorum

Aynurcum bak ümitsizliğe kapılmak yok... bütün şartları sağlasan bile olumsuz düşündünmü herseyi bitirirsin...

secret (( sır )) bu kitabı netten al canım hemmenn okumaya basla önce olumlu düşünmeyi basarmalısın ben aylardır ümitsizdim ocaktan beri cocuk planım var ama temmuzda baslamıştım ... olumsuz düşünmeye ocakta basladım kendimi yedi daha denemeden.. ya olmassa ya olmassa.... ne zamanki düşüncelerime çeki düzen verdim o zaman hamile kaldım sende bu haberi alacaksın inan teselli için değil inandığım için söylüyorum ..... cok kısa zamanda hamile kalıp sağlıcakla dünyaya getireceksin yavrunu gör bak

Amin benim de boş geçen 3. Ayım bakalım daha ne kadar bekleyeceğim allah hayırlısını nasip etsin
bak aynını sanada söylüyorum canım sende secret diye bi kitap var al başla hemen.... googleden arastırabilirsin, stresin üreme ve yumurtlamayı önlediği kanıtlanmış..... hatta bi dr. yazmıştı tüm şartlar sağlansa bile stres olduğumu işin içinde sürec uzar diye..... kızlar önce düşünce sisteminizi tamir edin... sabır ile dua ile inanç ile... eşinizide karamsarlaştırmayın

cocuk için değil birbirinizi hissedin.... benim bu ay böyle oldu... haberlerinizi bekliyorum oldumu

Ayy biz de bu ay iki güne bir deneyaceğiz kısmetse. Ama şu "kadında her ay yumurta olmayabilirmiş" cümlesi korkuttu beni açıkçası... Allah'ım inşallah yumurtam olur bu ay ve gününü tutturabiliriz de sağlıklı ve hayırlı bir evladım olur inşallah...

Bende bu seferinde öyle Yaptım ayaklarımı kaldırdım ve belimin altına yastık koydum adetim 5 gün geçti inşallah bende hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…