hamile kalmak istemiyorum lütfen yardımcın olun

yazdıklarınızı okuyup çok büyük bir hata yaptığımı farkettim gerçekten gözlerim doldu kendimi kötü hissettim. eminim benden yaşlarca büyüksünüzdür ve burda bunları anlatırken gerçekten çok utandım sizide bu duruma sokmak istemezdim kusura bakmayın. erkek arkadaşım hapı alacak yarın öğlen içsem çok mu geç kalmış olurum acaba yoksa hala bir umudum varmı abla

ertesi gün hapından kesin bir sonuç alır mıyım ki çok korkuyorum

3 gün içerisinde içmen gerekiyor tatlım yani geç kalmadın.
Hatanı anlamış olman çok mutlu etti beni umarım hayatına seni incitecek erkekleri almazsın. Reglin cuma günü bittiyse yumurtlama dönemin olmuyor yani hamile kalma riskin düşük ama tabiki sen yine de hap al.
Hap evet kesin çözüm olur.
Hapı kullandıktan sonra da 3-4 ay adet düzensizliği falan yaşayabilirsin haberin olsun bu tarz yan etkileri var

çok teşekkür ederim gerçekten yardımcı olduğunuz için kalbinizde sizin kadar güzeldir eminim ki hangi hapı almalıyım sizce?

Merhaba , kendini kötü hissetmene gerek yok evet yaşın küçük olabilir sadece bizler endişeleniyoruz malesef. Ertesi gün hapını yarın en erken vakitte almaya çalış , umarım kötü sonuçlar olmadan halledebilirsin , kendini kötü hissetme lütfen, bir şeye ihtiyacın olursa yardımcı olmaya hazırım çok gençsin ve kıymetini bil

çok teşekkür ederim gerçekten yardımcı olduğunuz için kalbinizde sizin kadar güzeldir eminim ki hangi hapı almalıyım sizce?
Tatlım hiç kullanmadım ama Ella’yı çok duydum. Burda arama kısmına “ertesi gün hapı” yazarsan önceden mutlaka konuşulmuştur belki bulursun daha sağlıklı bilgiler

çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için hangi hapı almalıyım sizce en etkili olabilecek hap hangisi

Evet çok gençsin bir şeye ihtiyacın olursa buraya yaz biz ablaların olarak sana yardımcı olmaya çalışırız. Böyle şeyler tanıdıklarla pek konuşulmuyor. Kendini de harab etme suçunun farkına varmıssın zaten

Ne kadar erken içersen o kadar iyi gebe kalacağını düşünmüyorum fakat birdahs böyle bir hataya düşme ve o adamı bırak gerekirse şikayet et seni seven sana dokunmaya kiyamaz

Ne kadar erken içersen o kadar iyi gebe kalacağını düşünmüyorum fakat birdahs böyle bir hataya düşme ve o adamı bırak gerekirse şikayet et seni seven sana dokunmaya kiyama

hepinize çok teşekkür ederim gece gece içimi rahatlattınız bir daha böyle bir hataya asla düşmem

16. 3 senedir beraberiz.
16 yaş ve 3 sene berabersiniz?13 yaşından bu adamlamı takılıyorsun?Ama istismar taciz bu resmen.Reşit olunca pişman olucaksin.Şimdi belkide anlamak istemiyorsun ama koca adam seni kullanıyor.Lutfen yaşının bu vaktinde hayatını mahv etme sonra hamile kalırsın canın çok yanar.
Ve bu adam seni kullanıp bırakıcak yine depresyona giren sen olucaksin o kendine yeni birilerini bulucak seni unutacak bile.Bu adamdan hemen uzaklaş lütfen kendi iyiliğin için seni manipüle etmesine izin verme.

Ben erkek arkadaşı da 16 yaşında diye anladım.

Ben erkek arkadaşı da 16 yaşında diye anladım.
Yaşıtlarmıymış bir an koca adam sandım çok korktum ya.Ama yinede 13yaşından bu işlere kalkışmaları çok çok erken.16yaşında şu an ama her an hamile kala bilir küçükler daha.

Yaşıtlarmıymış bir an koca adam sandım çok korktum ya.Ama yinede 13yaşından bu işlere kalkışmaları çok çok erken.16yaşında şu an ama her an hamile kala bilir küçükler daha.
ne yapmam lazım yardımcı olabilir misin abla kafama taktım sabahtan beri sabah olsa da ertesi gün hapı içsem diye bekliyorum kendimi yedim bitirdim böyle bir hataya kalkışmayacağım birdaha gerçekten çok pişmanım. gençliğimin korkunç hataları tamamen

yanlış bir hata yaptım ve farkına vardım şimdi de sizlerden yardım istiyorum gerçekten ne kadar halden anlamaz insanlar var burda sizde benim yerimde olabilirdiniz böyle düşünerek yorum yapın lütfen herşey oldu nasıl olsa artık bir geri dönüş yok eğer yardımcı olamayacaksanız birşey demiyorum demek yerine hiç yorum yapmayın daha iyi.
16 yaşında ve 3 senedir beraberiz yazmışsın. Ne Desem bilemedim güzel kardeşim.
yanlış bir hata yaptım ve farkına vardım şimdi de sizlerden yardım istiyorum gerçekten ne kadar halden anlamaz insanlar var burda sizde benim yerimde olabilirdiniz böyle düşünerek yorum yapın lütfen herşey oldu nasıl olsa artık bir geri dönüş yok eğer yardımcı olamayacaksanız birşey demiyorum demek yerine hiç yorum yapmayın daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…