Hamile Kalmak İçin ?

kesinlikle katılıyorum size.belkide bukadar kurcalamasak bukadar kafamıza takmasak herşey yolunda olacak

Ya buarada kızlar konuyla ilgisi yok ama.ben şu kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum.nasıl yapacam.bi yardımcı olurmusunuz

ben adetten sonrakı yanı baslangıcı adet trıhı olmak uzere 12.14.16. gunlerınde beraber oldum.bunu guvenılır bır kısıden duydum kı bır senedır korunmadıgımız halde olmuyordu..bunu deneyınce oldu kı bende ınanamadım..tum belırtılerı de adetım gecmeden vardı

doktorumda adetının gelmesıne bu kadar varken nerden anladın dıye sormustu..doktora gıtmeden evde gebelık testını yaptım kı bugune dek kacıncı yapısımdı o testlerden...ıdrarı damlatmamla bırlıkte, hemen ıkıncı cızgı cıktı kabak gıbı =)

ve bırde mucbır sebeblerden dus alamadım hemen sabahı bekledım kı bence en onemlı etken bu gıbı

arkadaşlar ben bunların doğruluğuna inanmıyorum. niye diyceksiniz. ben bunların hiçbirini denemedim ilişkiden sonra koşa koşa banyoya gidiyodum. sonuçta rabbim vermek istedikten sonra 1 saniyede tutturur. vermek istemese de sen nekadar beklersen bekle boş. sadece dua ettim başka hiçbişey yapmadım ve açıkcası böyle şeylerin olduğundan bile haberim yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…