Hamile Kalmak İçin ?

zikzak

Bi Tek Sen Eksiksin
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
1.934
69
118
selam kızlar

forumda incelemeler yapıyorum herkes kendine göre fikirlerini düşüncelerini sunuyor buraya.. Annelerimizin bbannelerimizin uyguladığı bu zamana kadar gelmiş insanların tecrübe edindiği bazı durumlar var..benim forumda rastladığım şunlar ;

iilişkiden sonra bel altına yastık koyup beklemek
hemen duş almamak
her gün değilde gün aşırı ilişkiye girmek

ve simdi hatırlayamadığım bi kaç tane daha

bu şekilde bildikleriniz varsa bizimle paylaşırmısınız bunları bu başlık altında toplayalım ve deneyelim bakalım aslı var mı yokmu

merhaba canım topiğin hayırlı olsun

evet başlıca en önemlisi o zaten cok fazla takmamak ama eldemi bu sizce

teşekkür ederim gamyoncu

ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup yarım saat ayaklarımı havaya kaldırıyorum
hemen duş almıyorum sabah alıyorum
yumurtlama günlerimde hergün daha sonra gün aşırı ilişki yapıyorum canım

evet başlıca en önemlisi o zaten cok fazla takmamak ama eldemi bu sizce

teşekkür ederim gamyoncu

rica ederim canım sanki biraz elimizde gibi
mesela ben bu ay hiç takmıyorum yarım saat beklerken bile tuttu mu tutmadımı düşünmüyorum
oluruna bırakıyorum yani sonuçta Rabbim "OL" diyecek ve olucak

öyle tabiki bazen şaşırıyorum tvde dizilerde falan kaçamak bi ilişki yaşıyolar pat midesi bulanır hamile kalır vs.vs aslında bunlarında hiç birisi önemli değil rabbim ol diyecek dediğin gibi ama işte bi umut bunlarıda denemekde fayda var büyüklerimiz birşey biliyolarki söylüyolar

Eşler İlişkiden Hemen Sonra Yıkanmalı mıdır?

Eşler ilişkiden sonra bir şeyler yemek içmek veya bir süre dinlenmek ya da uyumak isterlerse her biri kalkıp cinsel organını yıkar, namaz abdesti alır gibi abdest alır ve uyur.
Allah'ın Resulü şöyle buyurur:
"Cinsel organını yıka. Abdest al ve uyu." (Nesai: 1/75)
Bunlar, namaz vaktini geçirmemek kaydıyla müstehab veya sünnettir. Ama kılınmamış bir namazın vaktini, sonuna kadar cünüb olarak geçirmek haramdır ve o namaz vakti çıkmadan yıkanmak farzdır. Şayet vakit namazını kıldıktan sonra ilişkide bulunulmuşsa, onu takib eden öbür namazın sonuna yaklaşıncaya kadar yıkanmazsa, o vakti tamamen geçirmedikçe günah olmaz. Mühim bir mazeretten dolayı, namaz vakti geçmeden su ile gusletme imkanı bulamayan kimsenin, gusül yerine teyemmüm etmesi, vakitleri cünüb olarak geçirmemesi lazımdır. Yıkanma imkanı doğunca, teyemmümün hükmü kalmaz, mutlaka yıkanmak icab eder.
Emzikli kadın da emzirmeden önce aynı görevleri yapar. Cinsel organını yıkayıp abdest alan ve emzirteceği göğsünü ıslak eliyle veya ıslak bir bezle silen ya da yıkayan kadının çocuğunu emzirmesinde dinî bir sakınca yoktur. Cünüb iken emzirmemesi takva yönünden daha güzeldir.
"... Cünüb olan eve (rahmet ve bereket) melekleri girmez."
"... Abdest almadıkça cünüb kişiye (rahmet ve bereket) melekleri yaklaşmaz." (Ebu Davud, Taharet: 90, Hn: 227.)

ALINTIDIR.

gamyoncu :)

canım ama ben akşam ilişkiye giriyorum yatsıdan sonra
sabah namazından öncede abdestimi alıyorum

canım ama ben akşam ilişkiye giriyorum yatsıdan sonra
sabah namazından öncede abdestimi alıyorum

sabah alıyorum deyince, pardon :)
birde öyle yatmak da uygun olmuyormus, hani hatırlatayım dedim .. o gönderdiğim linktekini okursun cnm.

selam hanımlar bu ay itibariyle başlıyoruz çalışmalara korunmayı bırakıp. yeni üye oldum ben bugün siteye ovulasyon hesaplama takvimini falan da yeni öğrendim bilmiyodum öyle zamanlama falan gerektiğini. korunmayı bırakır bırakmaz olacak diye 2,5 yıldır korunuyorum bbu ay ilk deneme olacak umarım bi sorun yoktur.

merhaba arkadaşlar

ben 37 yaşında iki çocuk annesiyim kızım 22 oğlum 14 yaşında allahım onlara uzun ve diğer tüm evlatlarımıza uzun ömürler versin.bir evladımı 8 yaşında kaybettim ve şimdi tekrar anne olmayı çok istiyorum ilk ay başarısız olduk eşimde bende çok hazırdık ama olmadı nasip değilmiş şimdi çalışmalara yine başladık inşallah bu ay olur biliyorum yaştan dolayı kaybediyorum ama çok istiyoruz kızım bile kardeşi için şimdiden çok sabırsız hatta battanıye bile ördü allahım herkese nasip eder inşallah

rabbim hayırlısını versin ablacım sanada ama bence kendini bunaltma zaten rabbim vermis sana iki tane evlat üzme kendini emi inş olur

şimdi bunu buraya yazmak doğrumu bılemem sonuçta kocakarı ılacı
annem maydonuzu kaynatmış sıcakken dayanabıldığı kadar o bölgeye koymuş beklemış sonuç kardeşime hamıle kalmış bana anlatıp durur:44: bana pek mantıklı gelmıyo ama annem o yuzden hamıle kaldığında ısrarlı
benımde ıkıncı ayım ılk ay olmadı dr şak klomen verdi içmedım doltorumuda değiştircem

benimde annem bele bardak vurularak hamile kalmış hepdün banada yaptılar inşallah olur annem daha önce 6 yıl çocuğu olmayan bi arkadaşımada yaptı aynısını kız hemen hamile kaldı şimdi oğlu 7 yaşında inşallah allah hepimizin dualaraını kabul eder

Mrb arkadaşlar.ilişkiden sonra bende belime yastık koyup ayaklarımı kaldırıyorum.ama biraz bekledikten sonra hep sonunda tuvaletim geliyo.yine işe yaramadı diyorum kendi kendime.bi de siizdede oluyomu biraz yatıp kalktıktan sonra spermler dökülüyo.ayy ne zor işler yaa.

oluyo tabiki vücut tamamını almıyoki fazlasını ister istemez atıyo dışarı

yaa aslında belki cahilce gelcek ama söylemeden yapamıycam eskiden yumurtlama dönemi diye bişey yokmuş eski kadınlar olup olmadık zamanda hamiş kalabiliyomuş bizler şimdi bu konuları fazla kurcalıyoruz diye piskolojik olarak kendimizi etkiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…