selam kızlar
forumda incelemeler yapıyorum herkes kendine göre fikirlerini düşüncelerini sunuyor buraya.. Annelerimizin bbannelerimizin uyguladığı bu zamana kadar gelmiş insanların tecrübe edindiği bazı durumlar var..benim forumda rastladığım şunlar ;
iilişkiden sonra bel altına yastık koyup beklemek
hemen duş almamak
her gün değilde gün aşırı ilişkiye girmek
ve simdi hatırlayamadığım bi kaç tane daha
bu şekilde bildikleriniz varsa bizimle paylaşırmısınız bunları bu başlık altında toplayalım ve deneyelim bakalım aslı var mı yokmu
evet başlıca en önemlisi o zaten cok fazla takmamak ama eldemi bu sizce
teşekkür ederim gamyoncu
ilişkiden sonra belimin altına yastık koyupyarım saat ayaklarımı havaya kaldırıyorum
hemen duş almıyorum sabah alıyorum
yumurtlama günlerimde hergün daha sonra gün aşırı ilişki yapıyorum canım
Eşler İlişkiden Hemen Sonra Yıkanmalı mıdır?
Eşler ilişkiden sonra bir şeyler yemek içmek veya bir süre dinlenmek ya da uyumak isterlerse her biri kalkıp cinsel organını yıkar, namaz abdesti alır gibi abdest alır ve uyur.
Allah'ın Resulü şöyle buyurur:
"Cinsel organını yıka. Abdest al ve uyu." (Nesai: 1/75)
Bunlar, namaz vaktini geçirmemek kaydıyla müstehab veya sünnettir. Ama kılınmamış bir namazın vaktini, sonuna kadar cünüb olarak geçirmek haramdır ve o namaz vakti çıkmadan yıkanmak farzdır. Şayet vakit namazını kıldıktan sonra ilişkide bulunulmuşsa, onu takib eden öbür namazın sonuna yaklaşıncaya kadar yıkanmazsa, o vakti tamamen geçirmedikçe günah olmaz. Mühim bir mazeretten dolayı, namaz vakti geçmeden su ile gusletme imkanı bulamayan kimsenin, gusül yerine teyemmüm etmesi, vakitleri cünüb olarak geçirmemesi lazımdır. Yıkanma imkanı doğunca, teyemmümün hükmü kalmaz, mutlaka yıkanmak icab eder.
Emzikli kadın da emzirmeden önce aynı görevleri yapar. Cinsel organını yıkayıp abdest alan ve emzirteceği göğsünü ıslak eliyle veya ıslak bir bezle silen ya da yıkayan kadının çocuğunu emzirmesinde dinî bir sakınca yoktur. Cünüb iken emzirmemesi takva yönünden daha güzeldir.
"... Cünüb olan eve (rahmet ve bereket) melekleri girmez."
"... Abdest almadıkça cünüb kişiye (rahmet ve bereket) melekleri yaklaşmaz." (Ebu Davud, Taharet: 90, Hn: 227.)
ALINTIDIR.
gamyoncu:)
canım ama ben akşam ilişkiye giriyorum yatsıdan sonra
sabah namazından öncede abdestimi alıyorum
sabah alıyorum deyince, pardon :)
birde öyle yatmak da uygun olmuyormus, hani hatırlatayım dedim .. o gönderdiğim linktekini okursun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?