- 4 Ekim 2021
- 9
- 0
- 16
- 32
- Konu Sahibi bebisisteyenler1
-
Merhaba ben de 1 buçuk senedir deniyorum. Benim çikolata kistim var ama nasip olursa önümüzdeki ay aşılama olacağım. Size doktor bunun için bişey söyledi mi?Kızlar tüm testleri yaptırdık eşimde de bende de çocuğumuz olmasını engelleyen sağlıksal anlamda bir problem yok. 1.5 yıllık evliyiz gebe kalamıyorum. Olabildiğince ovulasyonu da takip ediyorum. Bana önereceğiniz bir şey var mı? Ben şunu kullandım işe yaradı vs diyebileceğiniz bir şey?
Sizin kaç cm kistMerhaba ben de 1 buçuk senedir deniyorum. Benim çikolata kistim var ama nasip olursa önümüzdeki ay aşılama olacağım. Size doktor bunun için bişey söyledi mi?
Bu arada başka bir doktorun tavsiyesi üzerine arı sütü propolis d vitamini kullanıyorum
Arı sütü ve propolisi yumurtaların güzel gelişmesi için birer takviye
Aklınızda bulunsun
3 cm kistimSizin kaç cm kist
Bnmle aynı bende gectgmz ay yaptrcakgim aşılama ama tek yumurtam olusutugu için doktorum yapmadı çatlatma iğnesi verdi bugünde 9.gunum bekliyorum bakalm3 cm kistim
Neredeyse 8 sene önce çikolata kistim vardı zaman içerisinde geçti benimki.Merhaba ben de 1 buçuk senedir deniyorum. Benim çikolata kistim var ama nasip olursa önümüzdeki ay aşılama olacağım. Size doktor bunun için bişey söyledi mi?
Bu arada başka bir doktorun tavsiyesi üzerine arı sütü propolis d vitamini kullanıyorum
Arı sütü ve propolisi yumurtaların güzel gelişmesi için birer takviye
Aklınızda bulunsun
Ama çikolata kisti ilaç kullanmadıysanız kendi kendine geçmez ki ilaç mı kullandınız?Neredeyse 8 sene önce çikolata kistim vardı zaman içerisinde geçti benimki.
Bende normalde geçen ay yaptıracaktım nasip olmadı eşim iş dolayısıyla şehir dışında. İnşallah sizinde bu sefer yumurtanız güzel gelişirBnmle aynı bende gectgmz ay yaptrcakgim aşılama ama tek yumurtam olusutugu için doktorum yapmadı çatlatma iğnesi verdi bugünde 9.gunum bekliyorum bakalm
Belirtileriniz neydi bende ilk defa bu ay çatlatma iğnesi yaptmBnmde esimde yada bende bi sorun yoktu ama olmuyordu catlama ignesiyle ilk denememde tuttu o ay civanpercemi 10 gun kadar ictim sabah aksam
Kasik agrim vardi ama catlama ignesinindiBelirtileriniz neydi bende ilk defa bu ay çatlatma iğnesi yaptm
Kac yumurtaniz vardi bide hangi ilaci kullandinizBelirtileriniz neydi bende ilk defa bu ay çatlatma iğnesi yaptm
Kac yumurtaniz vardi bide hangi ilaci kullandiniz
Anladim insallah tutar cnm1 yumurta gonalf
Benmde ignenn 6. 7. Günü ozellike rahim bölgemde ağrı sancı hissettim hemde çok zorlandım adet samcisi gibi 10 15 saniye surdu ara ara 2 3 gün boyuncaKasik agrim vardi ama catlama ignesinindi
Hic bi belirtim yoktu kesin adet oldum dedim ama hamileydim
Kafaya takma stres cok etkiliyo
Valla canim insan hamile kalmak isteyinc3 herseyi belirti saniyo ama oyle degil akişina birak inanıyorum mucizen yakinBenmde ignenn 6. 7. Günü ozellike rahim bölgemde ağrı sancı hissettim hemde çok zorlandım adet samcisi gibi 10 15 saniye surdu ara ara 2 3 gün boyunca
SağolunValla canim insan hamile kalmak isteyinc3 herseyi belirti saniyo ama oyle degil akişina birak inanıyorum mucizen yakin
Kızlar tüm testleri yaptırdık eşimde de bende de çocuğumuz olmasını engelleyen sağlıksal anlamda bir problem yok. 1.5 yıllık evliyiz gebe kalamıyorum. Olabildiğince ovulasyonu da takip ediyorum. Bana önereceğiniz bir şey var mı? Ben şunu kullandım işe yaradı vs diyebileceğiniz bir şey?
Çatlatma iğnesi neye göre yapılıyor, nasıl kullandınız civanperceminiBnmde esimde yada bende bi sorun yoktu ama olmuyordu catlama ignesiyle ilk denememde tuttu o ay civanpercemi 10 gun kadar ictim sabah aksam
Neye göre yapılıyor çatlatma iğnesiyle ilgili bir bilgim yok kendiniz mi uyguluyorsunuz?Belirtileriniz neydi bende ilk defa bu ay çatlatma iğnesi yaptm
Evet doktor uygun ilacı ve dozu ayarliyo günlük belirlediği dozda göbekten vuruluyo saatinde yapmanız lazım sonrasında kontroller oluyo alttan takiple yumurtanın gelistimi diye bakiliyo yumurta büyütmek için yani bu tedavi sonra istenilen büyüklüğe gelince çatlatma denen iğne var onu uyguluyosunz ben hep kendim yaptım . İğneden genelde 36 saat sonra ve gün aşırı ilişki oneriyo 1 hafta boyunca 14gun sonra test yapiliyo gebelik oluşmuştu diye bukdrNeye göre yapılıyor çatlatma iğnesiyle ilgili bir bilgim yok kendiniz mi uyguluyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?