Doğuma Hazırlık Hamile kalmak için

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

GAMZELER

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
260
83
98
44
Merhabalar arkadaşlar.ben yaklaşık 2 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor.internette bununla ilgili dua ararken Hz.Zekeriya peygamberin Meryem süresinin bir ayetini bu konu için okuduğunu gördüm bunu yapan varmı acaba.bu duanın sayısı okunma zamanı vs.bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım istiyorum

Meryem suresinin tamamını 41 gun hic ara vermeden bir hurmaya okuyun ve eşinizle beraber yarı yarıya yiyin Allah'ın izni ile olur inşallah arkadaşım.

İnşallah olur Allah razı olsun
Amin arkadaşım aminn inşallah.
Allahtan umudunu kesme ve sürekli dua et canım.
Ben hep "Allah'ım sen ol dersen oluverir, ol emrine muhtacım, ol de oluversin." Diye dua ettim şükürler olsun nasip etti Rabbim.
Tez vakitte hayırlı haber alırsın inşallah arkadaşım sende.

Bu gün doktora gittik esimle ve doktor eşimin sperm morfolojisi bozuk olduğu için ve canlı sperm sayısının az olduğu için tüp bebekten başka caremiz olmadığını söyledi .bu şartlar altında ancak mucize imiş.nasil bir süreç ne olacak bilmiyorum korkuyorum

Bize de aynı şeyi söylediler canim, aşılama bile tutmaz direk tüp bebek dediler denedik kimyasal oldu eşimde ki hayal kırıklığını kelimelerle anlatamam cok ağladı hıçkıra hıçkıra hemde ben pes etmedim umutsuzluğa düşmedim Rabbim ol derse olmayacak birşey yoktu çünkü. 2ay sonra normal yolla hamile kaldım canim, kızım olacak inşallah şu an 18haftalik oldu Elhamdülillah. Sende pes etme dua ile calismaya devam et.

Doktor eşine ilaç falan yazmadı mı?

Çok şükür senin çocuğun olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.ben doktorun bir tedavi uygulayacağını düşündüm açıkçası ama direk tüp bebek başka çaresi yok dedi.hicbir ilaç vs onermedi.Allah biliyor bende herkes gibi normal şekilde hamile kalmak istedim eşime hamileligimi nasıl sürpriz bir şekilde anlatırımın planlarını yaptım hep ama

O kadar tuhaf bir durumki aslında doktorun orada gözlerim doldu tüp bebek lafını duyunca.sabahtan beri kendime gelebilmiş değilim beynim boş gibi bütün kemiklerim ağrıyor hiç birşey yapmadan öylece durmak istiyorum

Ben birşey sormak istiyorum.aşılama nasıl oluyor neler yaptılar ağrı vs.biraz anlatabilir misin acaba

Bende cok kötü olmuştum doktor esinin sayısı morfolojisi cok düşük direk tüp bebek dediği vakit. Ağlamaya başladım bunu eşime nasıl diyeceğim diye cok üzülecekti çünkü. Sonra toparladım kendimi şükür ki umut vardı olması için ya hicbir şansımız olmasaydı deyip şükredip toparladım kendimi de eşimi de çünkü Allah var gam yok inanıyordum bir şekilde anne olacağıma vakti zamanı vardi sadece.

Doktor bize yaşımız gereği (30yasindayiz ikimizde) acele etmeyin yasiniz genc önce ilac tedavisi yapalım demişti. Başladık ilaçlara bize iyi gelmeye başladı cok şükür sayımız artıyordu. Morfoloji henuz duzelmemisti ama sayı iyiydi en azindan bu da başarıydı ve umuttu. Biz nereden baksan 1,5 - 2 sene denedik kendimiz ama bu sirada ailevi sorunlar olduğu icin hemen yapamadik tup bebek. Ilaclari hic bırakmadık ama daha sonra tüp bebeğe gittik canim o da dedigim gibi tutmadi maalesef eşimde hic pes etmedi takviye seyler yedi hep ilaçların yanında ve kendi yaptığı araştırmalar da sarımsak iyi geliyormuş dedi ve öğlen ve akşam yemeklerinde bol bol sarımsak tüketti ve dualarla, ilaclarla onunda etkisi olduğuna inaniyorum ki tüp bebekten 2 ay sonra hamile kaldım. Aşılama önermediler bize tutmazmış diye aşılama yaptırmadık o yuzden.

Tavsiyem yaşınız genç ise hemen tüp bebek yaptırmayın başka bir uzman ürologa gidip ilacla deneyin önce.

Canım bizim yaşımız 35 maalesef bizim için bekleyin demezler sanırım.sende ne güzel Allah a sığınmışsın duanı eksik etmemissin ve olmuş çok şükür.benim eşimde karışımlar kullanıyor geçen seneki değerlerine bakınca artış var şimdi kilerde ama ona rağmen doktor direkt olarak tüp bebek dedi maalesef hiç ilaç kullan bile demedi.siz İstanbul'da mısınız hangi doktora gittiniz

Merhaba,
Benim eşimde de aynı sorunlar mevcuttu.
Şu an tam durumum belli olmasa da hamile kalabildim.
Biz doktor tavsiyesi ile günde 3 defa progenyM kullandık.
Ayrıca sabah akşam 1er kaşık keçiboynuzu özü.
Sabahları: pharmaton ve evicap e vitamini
Akşam yemekten sonra sonra da 1gün kırkkilit otu çayı diğer gün çakşır çayı içti.
Akşamları Keçiboynuzu meyvesi yedi.
Ayrıca bal,propolis,polen, ginseng vs 10-15 çeşit bitki karışımlı macun yedirdim.
Üzülmeyip bitkisel tedaviye yönlenin.
Üç ay içinde değerler düzeliyor.

Bana tam üç doktor bu değerlerle asla hamile kalamazsın, kalsan da düşer dediler. Bazıları para için yapıyor inan.
Siz bitkisel kürleri kullanın. Zaten tüp bebek için bir sürü test yapılacak ve uygulama süresi var. Bu süre içinde bitkisel kürleri kullanmak spermleri de düzeltir. Ayrıca Eşinin spermleri çok kötü olsa tüp bebek de tutmuyor. Nasıl ilaç önermemiş? Tüp bebek bölümündeki erkek infertilitesi bölümünü okumanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…