Hamile kalmak için

selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.292
En iyi cevaplar
1
16.419
448
40
Bursa
Hepimiz çift çizgiyi görmek için çok çaba harcıyoruz diyetler stres yapmama kafaya takmamaya çalışmak vs
Gel gelelim ya yumurtlama zamanımızı kestiremiyoruz (tam bilemiyoruz) ya da sıkıntımız oluyor
Kendimden örnek vermek istiyorum 7 senelik evliyim 5 sene korundum doğum kontrol hapını bıraktığım gibi hamile kalırım sanıyordum ama öyle değilmiş ikimizde de sıkıntı yoktu eşimle ama olmuyordu doktorum klomen verdi yine olmadı sonra rahim filmi çektirmemi söyledi doktorum korkumdan çektiremedim
Eşimle artık tüp bebek düşünmeye başlamıştık ve birgün preseed diye bir jel duydum birkaç gün araştırdım deneyenler hamile kalmışlar neden bende de işe yaramasın dedim eşime söyledim ve aldık
Aldığımız gün yumurtlama günümdü denedik ilk kullanımda hamile kaldım
Kızlar çevremde de herkese tavsiye ediyorum size de etmek istedim

Inşallah tez zamanda hepiniz mutlu haberi alırsınız hepiniz dualarımdasınız seviliyorsunuz

Canım jel hakkında bilgi verirmisin ben ilk defa duyuyorum.
Hayırlı olsun gebeliğin.Saglikla kollarına alırsın inşallah

Çok teşekkür ederim ithal bir ürün tatlım ve 150 tl idi biz aldığımızda içinde bir tane jel dolu tüp var sonra da enjektör (iğnesiz) üzerinde rakamlar var ne kadar jel gerekliyse o kadar sıkıp ayarlıyorsun ve 15 dakika içinde ilişki olmak zorunda 30 dakika bekletemiyorsun bozuluyor kullanmayın atın yazıyor kullanma talimatında
Birkaç kişiye önerdim sizlere de önermek istedim
Birde internetten almayın nedeni son kullanma tarihi geçik yollamışlar bazı kisilere ondan dolayı yani paranız boşuna gitmesin yazık kolay kazanılmıyor para
Inşallah hamile kalırsınız

Yani jel tek kullanımlık .Doğrumu anladım acaba.Birde ne ise yarıyor .Yumurta mı büyütüyor çatlama mı yaptırıyor .

Hayır tek kullanımlık değil içinde baya var tatlım spermleri daha güçlü bir biçimde rahme gönderiyor jel hariç bayağıda enjektör var içinde istersen internetten bir bak

Bu reklam değil ne alaka ben hamile kaldım ve hamile kalamayanlara yardımcı olmak istiyorum..ayrıca konuyu forumda araştırırsan çok yazan var bu jeli ismiyle
Burada insanlar çaresizce bir umut herşeye sarılıyor evlat sahibi olabilmek uğruna.Onların umutlarıyla oynamak çok yanlış olur o yüzden söyledim.

Burada insanlar çaresizce bir umut herşeye sarılıyor evlat sahibi olabilmek uğruna.Onların umutlarıyla oynamak çok yanlış olur o yüzden söyledim.

33 yaşındayım bu yaşıma kadar kimsenin umuduyla oynamadım bu saatten sonrada oynamam
Keşke özel mesajla yorum yapsaydınız insanları dinlemeden etmeden direk reklam mı yapıyorsun diye yargılamamış olurdunuz
Burada herkes hamile kalmaya çalışıyor 7 sene sonunda hamile kaldım hemde reklam mi yapıyorsun dediğiniz jelle
Ki bu jeli daha önce forumda çok kişi yazmiş yargısız infaz yapmadan once lütfen forumda bakarsaniz sevinirim
Ben kimsenin umutlariyla oynamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…