- 3 Haziran 2024
- 147
- 34
- 13
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben foliborn Myforce isimli takviyeyi kullandım 1 buçuk ay sonra hamile kaldım öneririmArkadaşlar sebebsizce hamile kalamayıp folik asit veya vitamin kullanan var mı bi ilaç kullanmaya başladım hamileler için içinde bütün vitamin demir folik asit olan çoğu insan bunu kullanıp hamile kalmış ismi Gesterelle yurtdışı markası ?
Fiyatı ne acaba? Doktora danışmaya gerek var mı direkt eczaneden alınır mıBen foliborn Myforce isimli takviyeyi kullandım 1 buçuk ay sonra hamile kaldım öneririm
Eczaneden alabilirsiniz zaten devlet karşılamıyor. Fiyatı da 2600 gibi bir şeydiFiyatı ne acaba? Doktora danışmaya gerek var mı direkt eczaneden alınır mı
ben hamile kalmadan 3 ay önce doktorun önerdiği folik asidi kullandım, son kutunun bitmesine yakın tekrar doktora gittim ve bana bir takviye verdi ve gebelik oluşana kadar 6 ay kullan dedi. gebelik oluşursa bırakmamı söyledi. ilk kutuyu bitirdiğim ay hamile kaldım ve şuan hamileyimArkadaşlar sebebsizce hamile kalamayıp folik asit veya vitamin kullanan var mı bi ilaç kullanmaya başladım hamileler için içinde bütün vitamin demir folik asit olan çoğu insan bunu kullanıp hamile kalmış ismi Gesterelle yurtdışı markası ?
Nedir o takviyeben hamile kalmadan 3 ay önce doktorun önerdiği folik asidi kullandım, son kutunun bitmesine yakın tekrar doktora gittim ve bana bir takviye verdi ve gebelik oluşana kadar 6 ay kullan dedi. gebelik oluşursa bırakmamı söyledi. ilk kutuyu bitirdiğim ay hamile kaldım ve şuan hamileyim
tabii bunların hepsi bir aracı, vesile. rabbimin takdiri elbette; hamd olsun…
Merhaba Folik Asit markası nedir?ben hamile kalmadan 3 ay önce doktorun önerdiği folik asidi kullandım, son kutunun bitmesine yakın tekrar doktora gittim ve bana bir takviye verdi ve gebelik oluşana kadar 6 ay kullan dedi. gebelik oluşursa bırakmamı söyledi. ilk kutuyu bitirdiğim ay hamile kaldım ve şuan hamileyim
tabii bunların hepsi bir aracı, vesile. rabbimin takdiri elbette; hamd olsun…
kullandığım takviye inofolic combi hpNedir o takviye
folidoce 400 mcg/2 mcg diye bir markaydı,Merhaba Folik Asit markası nedir?