• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için Progestan kullanan ve hamile kalanların belirtileri

gkcenglish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
192
2
118
Ankara
Gecen ay 26 günde ;ilaç bittikten 2 gün sora adet oldum bu ay şimdi 27. gündeyim 2 günn oldu ilaç biteli adet günüm bugün olmalı heralde test negatif çıktı öğlen yaptım negatif dediğim silik falan hiçbirşey yok ikinci çizgi adına hamile değilim heralde :( 2 gün önce sabah midem bulanmıştı ama psikolojik heralde varmı bu ilacı kullanan ve hamile olan ????

yumurtalıklarım da kist vardı polikistik over , adetim düzene girsin hamileliğide kolaylaştırsın diye içiyorum.

gecen ay 26 günde ;ilaç bittikten 2 gün sora adet oldum bu ay şimdi 27. Gündeyim 2 günn oldu ilaç biteli adet günüm bugün olmalı heralde test negatif çıktı öğlen yaptım negatif dediğim silik falan hiçbirşey yok ikinci çizgi adına hamile değilim heralde :( 2 gün önce sabah midem bulanmıştı ama psikolojik heralde varmı bu ilacı kullanan ve hamile olan ????

ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Progestanı günde 3 kere sabah-öğle ve akşam fitil şeklinde kullanıyorum. Ağız yoluyla alınmasından daha faydalı olduğu çalışmalarda ıspatlanmış. O yüzden doktor bu şekilde tavsiye etti. Kullandıktan sonra da 15-20 dakika uzanıyorum. öğlenleri pek uzanamadım ama işe yaradı yine de. Belki kullanım şeklinizi değiştirirseniz işe yarar.-fitil şeklinde vajinaya uygulanıyor. Günlük ped kullanmanızı öneririm. çünkü iç çamaşırınız bembeyaz olabilir.-

Gecen ay 26 günde ;ilaç bittikten 2 gün sora adet oldum bu ay şimdi 27. gündeyim 2 günn oldu ilaç biteli adet günüm bugün olmalı heralde test negatif çıktı öğlen yaptım negatif dediğim silik falan hiçbirşey yok ikinci çizgi adına hamile değilim heralde :( 2 gün önce sabah midem bulanmıştı ama psikolojik heralde varmı bu ilacı kullanan ve hamile olan ????

canım bende polikistik over var ve progestan ile hamile kaldım hemen ümitsizliğe kapılma bende de önce negatif çıktı hatta doktor bile ultrasonda farketmedi ama hamileymişim

Dün akşam adet oldum off bir dahaki aya artık en azından adetim düzene girdi kistlerimde kaybolmuş çok şükür.

slm kızlar banada geçen ay pkodan dolayı progestan vermişti doktorum regl için ve oldum bu ayda başka doktora gitmiştim reglin17.günüydü tüp bebeğe başlıcaktık o yüzden yine progestan vermişti ama fiatdan dolayı ordan vazgeçip başka yerle görüştük bu arada progetan ilacını 10gün kullandım bittikten sonra 3.gün kanama oldu sadece 1gün sürdü gineraya başlamıştım çünkü tedavim eylülde başlıcağı için 2ayda ginera kullan demişti regl oldum diye ama sadece 1gün sürdü akıntım açık kahverengi sizce test yapsammı hamile olma ihtimalim varmıdır yoksa bu ilaç regli azaltabilirmi?:59:

Ara ara sol kasığımda kramplar oluyor.Halsizlik ve baş dönmelerim var..Düşük dozda progestan alıyorum..Sadece gece yatarken 100 mg lık 1 tane...Bunlar bir belirti mi yoksa progestan yüzünden mi emin olamıyorum bir türlü :)) adetime 5-6 gün var..

merhabalar pko lu ve adet duzensizligi olan biri oldugum icin dr um gebeligi kolaylastirmasi icin progestan verdi adetin 16.gunu sabah aksam 1 er tane iciyorum bu ay 3. ayim hala gebelik yok eger bu ayda olmazsa asilama yapilacak progestan kullanip gebe kalanlarin sayisi cok az sanirim

Back