• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için öneriler !!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.019
364
123
2 senelik evliyim 2 düşüğüm var bu ay çatlatma iğnesi için doktorun yanına gittim kistim olduğu için maalesef olmadı ama bana çörek otu yağı , sabah akşam soğan suyu ve ısırgan otu tohumunu balla karıştır ye dedi. Bu ay öyle denicem hastalığım yeni bitti ve tabiki ayaklar yukarda 😂 sizinde varmı öyle şunu yaptım o ay hamile kaldım dediğiniz şeyler bizlerle paylaşın lütfen 🙏

Yok ama bu ay arı sütü bal polen karışımı aldım deneyen çoğu hamile kalmış onu da deneyebilirsin ayrıca civanperçemi testere dişli Aslan pençesi birlikte kaynatıp içiyorum akşam da hayıt tohumu kaynatıp içiyorum 😀 bunları yapıyorum bende bu ay başladım

Ben direk şunla kaldım diyemeyeceğim Rabbime dokunur önce onun sayesinde sonra hayıt otu sayesinde kullandıgım ilk ay kaldım

Ben direk şunla kaldım diyemeyeceğim Rabbime dokunur önce onun sayesinde sonra hayıt otu sayesinde kullandıgım ilk ay kaldım
Peki hayıt suyunu ne şekil kullanıyordunuz ben direk tohumunu aldım kaynatıp içiyorum ama herhalde bu dünya da tadı en kötü olan şeylerden biri budur peki siz hamile kalamıyor muydunuz sizin sorununuz neydi

Ben de geçen ay Bi sürü şey denedim hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. Bi daha hepsini birden değil tek tek denicem, ters tepti galiba

Yok ama bu ay arı sütü bal polen karışımı aldım deneyen çoğu hamile kalmış onu da deneyebilirsin ayrıca civanperçemi testere dişli Aslan pençesi birlikte kaynatıp içiyorum akşam da hayıt tohumu kaynatıp içiyorum 😀 bunları yapıyorum bende bu ay başladım
O arıyla ilgili şeyleri bende duymuştum banada arı sütünü eşinle beraber iç demişti bi abla

Bende çok kür kullanıyorum şuan acaba ters mi teper bende şüpheye düştüm açıkçası siz neler kullanıyorsunuz
Ben clife diye Bi macun var ondan 5 gün yedim, arı sütü 10 gün yedim, yumurtlama zamanı 3 gün Meryem Ana otu içtim, yumurtlamadan sonra her sabah ananas yedim, öğlen avakado yedim, bütün yemeklere çörekotu koydum, 2_3 güne bir de propolis içtim 😒 propolisi ama virüs için içiyordum. Tekrar denersem tek tek denicem bunları. Doktorum vücudun alışık olmadığı gıdaları her gün düzenli olacak şekilde kullanma ters tepebilir dedi.

Ben clife diye Bi macun var ondan 5 gün yedim, arı sütü 10 gün yedim, yumurtlama zamanı 3 gün Meryem Ana otu içtim, yumurtlamadan sonra her sabah ananas yedim, öğlen avakado yedim, bütün yemeklere çörekotu koydum, 2_3 güne bir de propolis içtim 😒 propolisi ama virüs için içiyordum. Tekrar denersem tek tek denicem bunları. Doktorum vücudun alışık olmadığı gıdaları her gün düzenli olacak şekilde kullanma ters tepebilir dedi.
Ben bir yerden orijinal bal polen arı sütü propolis karışımı yaptırdım macın gibi onu kullanıyorum canım

Ben bir yerden orijinal bal polen arı sütü propolis karışımı yaptırdım macın gibi onu kullanıyorum canım
Şifa olsun inşallah canım yaa. Arı sütü genetik hasarı onarmaya yardımcı oluyormuş. Aynı zamanda yumurta gelişimine olumlu etkileri varmış. Poleni eşim kullandı. Ben bu ay bişey kullanmıcam artık daha yeni kendime geliyorum

Şifa olsun inşallah canım yaa. Arı sütü genetik hasarı onarmaya yardımcı oluyormuş. Aynı zamanda yumurta gelişimine olumlu etkileri varmış. Poleni eşim kullandı. Ben bu ay bişey kullanmıcam artık daha yeni kendime geliyorum
Valla canım aldığım bu karışımı hem ben Hem eşim kullanıyoruz zaten umarım şifa olur fayda görürüm 🙏

2 senelik evliyim 2 düşüğüm var bu ay çatlatma iğnesi için doktorun yanına gittim kistim olduğu için maalesef olmadı ama bana çörek otu yağı , sabah akşam soğan suyu ve ısırgan otu tohumunu balla karıştır ye dedi. Bu ay öyle denicem hastalığım yeni bitti ve tabiki ayaklar yukarda 😂 sizinde varmı öyle şunu yaptım o ay hamile kaldım dediğiniz şeyler bizlerle paylaşın lütfen 🙏
Kistin piko mu çikolatamı canım neden engel anlamadım dedimi

Ibrahim saracoglunun Calisaniyla konustuktan sonra testere disli aslan pencesine basladim bir ay kullandim’bir hafta ara verdim daha hamile degilim ama ise yariyormus gibi hissediyorum insallah olur 🙏🏻❤️

Benimde eylülde 1 sene olucak 2 ay korunduk sonra hep denemeye devam ettik hala bebek bekliyoruz adetlerim düzenli hastaneye gittim polip ve miyomdan şüphelendiler.Sonra histeroskopi oldum herşey normal dediler.Bu kadar çok istiyorum diyemi olmuyo bilmiyorum kafamda deli sorular tekrar hastaneye gitmeyi düşünüyorum 1 sene olduğunda.ocak ayında gitmiştm çok erken demişti doktor.Bide akıntım vardı oda azaldı yok denecek gibi.Herkes akıntın bitmeden çocuk sahibi olmazsıın diyo herkes doktor kesiliyo...

Benim bu ay 2. denemem. 1. ayda çakşır içmiştik eşimle fakat bende normalde olmayan ara lekelenme yaptı o yüzden kür yapmıyorum bu ay sadece dr umun yazdığı regenesis max adlı vitamin takviyesini kullanıyorum ve bu sefer yüz üstü yatmayı deniyorum ilişkiden sonra.. Nasip inşallah Allah isteyen herkese bebeğini en kısa sürede versin:KK200::emir_bebek:

Back