• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için öneriler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde yüksek sesle, sık sık

*Anne olmayi hakediyorum

*Anne olmanin keyifli ve kolay oldugunu biliyorum

*Rahimimin bir bebek için hazir olduğunu biliyorum

*Yaradanın tanımıyla anne olmayi biliyorum

*Yeterli sayıda sağlıklı yumurta hucresine sahip olduğumu biliyorum

diyin. Korunmasiz cinsel iliski sonrasında sesli sekilde kocaman gülerek Oldu oldu oldu deyin. Bebek olmis gibi davranin. Mutluluk saçın. Rol ise rol yapın. Bunlar bilinçaltınızı olumluya çevirerek olumlu enerjilerle, gerekli hormonlari salgilamanizi sağlayacak. Bilinçaltınızda olumsuz bir inanc varsa onlari degistirmenizi sağlayacak. Lutfen deneyin. Faydasini goreceksiniz.🍒❤☘

Evde yüksek sesle, sık sık

*Anne olmayi hakediyorum

*Anne olmanin keyifli ve kolay oldugunu biliyorum

*Rahimimin bir bebek için hazir olduğunu biliyorum

*Yaradanın tanımıyla anne olmayi biliyorum

*Yeterli sayıda sağlıklı yumurta hucresine sahip olduğumu biliyorum

diyin. Korunmasiz cinsel iliski sonrasında sesli sekilde kocaman gülerek Oldu oldu oldu deyin. Bebek olmis gibi davranin. Mutluluk saçın. Rol ise rol yapın. Bunlar bilinçaltınızı olumluya çevirerek olumlu enerjilerle, gerekli hormonlari salgilamanizi sağlayacak. Bilinçaltınızda olumsuz bir inanc varsa onlari degistirmenizi sağlayacak. Lutfen deneyin. Faydasini goreceksiniz.🍒❤☘
pamuk musun nesin pamuk musun nesin yaaa iyi ki varsınn fanın olcam neredeyse 🥰🥰😎 cok sevıyorum yorumlarını :KK68:

Back