- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
Canım tebrik ederim ya artık pek giremiyorum hastayım ya şu ararlr senin adına çok çok sevindim allah bize de nasip eder dimi kızlarbnm şok oldu cnm tam bir şok umudun bittiği yerde doğan bir güneş oldu
Inşallah canım inşallah böyle hamiş haberlerini alınca bizede umut doğuyor.Canım tebrik ederim ya artık pek giremiyorum hastayım ya şu ararlr senin adına çok çok sevindim allah bize de nasip eder dimi kızlaraltaylimm cicekkokusu
amin cnm saoalasın darısı isteyenlen başınaCanım benim cok tebrik ederim. Allah im sağlık li bir sekilde kucağına almayı nasip etsin
amin çok saol inşllahCanım tebrik ederim ya artık pek giremiyorum hastayım ya şu ararlr senin adına çok çok sevindim allah bize de nasip eder dimi kızlaraltaylimm cicekkokusu
Maşallah canım Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin kaç gün gecikme yasadin ki çok güzel sonuç :) hayırlı uğurlu olsun :)hoşgeldin gönlüme kalbime minik mucizemmm
beta hcg -7680 çıktı kızlar :))))
saol cnm gecikmem de 26. günMaşallah canım Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin kaç gün gecikme yasadin ki çok güzel sonuç :) hayırlı uğurlu olsun :)
Saol güzelim. Neyse bi an önce geçsin yumutlama dönemime denk gelmedi şükürMissMervee canım çok geçmiş olsun bu arada
Canım senin yumurtlama günü tahminen ne zamanSaol güzelim. Neyse bi an önce geçsin yumutlama dönemime denk gelmedi şükür
İnşallah hamişsindir...Sağlık memuru bir bir arkadaşım var ona sordum değerimi ne gebelik var ne yok düşük değer dedi iki hafta sonra tekrar yap dedi ama korkuyorum yarın adet olurum diye
Ya negatif çıkarsaCanım @_ Turk-loqumu _ nunda kan degeri 0.100 ile başladı bak 26 gün sonra belli oldu bence sendede gec döllenme var
İnşallah canım herşeyden çok istiyorumİnşallah hamişsindir...
Canım iyi düşün iyi olsun senin deger daha yüksek sonucta _ Turk-loqumu _ ile karsilastirinca bak hamile cok şükür bence sende hamilesinYa negatif çıkarsa
İnşallah canım iyi düşünürüm sanki olacak gibi ama korku var İşteCanım iyi düşün iyi olsun senin deger daha yüksek sonucta _ Turk-loqumu _ ile karsilastirinca bak hamile cok şükür bence sende hamilesin
Seninde bat 5 kasımdı dimi canımİnşallah canım iyi düşünürüm sanki olacak gibi ama korku var İşte
Ayyy tatlım benim inşallah bi de bu ay hamiş olursak çocuğjm yengeç burcu olacak bu ay olmalı yani çocuğum yengeç olmalı :)Kizlaaaar_Turk-loqumu_ ve mavis_61 tebrik ediorm sizi :) cok sevindim, sag salim kucaginiza almak nasip olsun insallah...
altaylimm ve MissMervee basta olmak uzere tum kizlar DARISI BASIMIZAAA :)))
Teşekkürlerr tatlımm bekliyoruz sizin haberlerinizidee...Kizlaaaar_Turk-loqumu_ ve mavis_61 tebrik ediorm sizi :) cok sevindim, sag salim kucaginiza almak nasip olsun insallah...
altaylimm ve MissMervee basta olmak uzere tum kizlar DARISI BASIMIZAAA :)))
Haa haaa :))) ben hic hesaplamamistim demek yengeç oluyor iyiymis. Bende yengecim :))))Ayyy tatlım benim inşallah bi de bu ay hamiş olursak çocuğjm yengeç burcu olacak bu ay olmalı yani çocuğum yengeç olmalı :)
Ayyy akilli uslu minnos bisey olur insallah hamis kaliriz bu ay... her ay gectikce daha cok hevesleniyorum ve takinti haline getiriyorum bu da stres yaratiyo e stres de olumsuz etkiliyo napcaz ben anlamadim kiAyyy tatlım benim inşallah bi de bu ay hamiş olursak çocuğjm yengeç burcu olacak bu ay olmalı yani çocuğum yengeç olmalı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?