- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 36
Cnm gecen ay benim ovu testim de daha koyu gibiydi ama bgnden basla bence de calismalara. Ama yarin ve obur gun de tam ayni saatte yap bizimle.paylas lutfen daha iyi yorum yapabilelim : )))yorumlari bekliyorum sevgilerr :))
Cnmm bgn cok aktifti buralar ben de pek yetisemedim :) ama bi kur kesfettik , bal tarcin ve kara corek otunu karistirip sabah ve aksam 1 tatli kasigi yiyosun. Buna reglin 3.gunu basliosn 10 gun boyunca. Konusmalarda gerilere git gorursun tarifi :) bir de gunde 2 kuru incir ve 2 ceviz yiyoruzNapıyonuz kızlar yokluğumda bura epey kaynamış ya yetişemedim valla
Off benim test te yılan hikayesine döndü ama sonradan yaptığım teste son bi bakayım dedim yatarken bi baktım çok silik çok hafif belirgin bi çizgi vardı foto atıom bakarmısınızmavis_61 cnm yazilar geride kalmis baya akmis bugun burasi. cnm bende dun adetimin 10. gunuydu cift cizgi cikti gebelik testinde ama degilim tabiki. test bozuk olabilir. ve yarun sabah ilk idrarla denemelisin suan varsada cok kucuktur oyuzden ilk idrarinla dene cnm guzel haberler insallaaaahhh optummm
bat ına 6 gün kalanlar.. varmı bir değişiklikk... bende pek belirgin özellik yok..
Veee hamileyimm cok mutluyum sonuc pozitif darisi tum isteyen herkese olsun inslhh
Bugünü değerlendir canim yarınida tabi. Ama bugünü sakın es gecmekizlar bi bakar misin bu ay ilk kez kullaniyorum ovulasyon testinide ikinci cizgi daha belirgin. o gun bugun mu yok sa zamani var mi cozemedim
Bence son testi idrar kulalina uymadin ondan öyle olduOff benim test te yılan hikayesine döndü ama sonradan yaptığım teste son bi bakayım dedim yatarken bi baktım çok silik çok hafif belirgin bi çizgi vardı foto atıom bakarmısınız
hergun yapmaya benim gucum yetmez canim mahvolurum resmen 1 gun ara vererek yapmak bana cok mantikli geliyor. hergun hergun erkek icinde yorucu olabilir. tabi kisiden kisiye de degisir.Ay inş şuan dua saatidir ve duan kabul olur.Ben bu ay doktora 1 gün arayla deneyelim mi diye sorduğumda doktorum bana ilişkiye ara vermek sperm kalitesini azaltır demişti eşinin sperm sayısında sorun yoksa çatlama günlerinde hergün yapabilirsin demişti.Sadece ödev gibi değilde isteyerek yapın demişti.Bende doktoruma uydum 12. günden 18. güne hergün yaptım.
Hadi bakalım güzel haberleri ni bekliyoruzbenim 6 gün var bat a
Canim bugünü degerlendir bu testlerde herzaman ayni koyuluk cikmaya biliyor yaniltma payı var yani. Yrn test yaptiginda bak bugüne gore daha koyuysa yarinida degerlendirceksin.....hergun yapmaya benim gucum yetmez canim mahvolurum resmen 1 gun ara vererek yapmak bana cok mantikli geliyor. hergun hergun erkek icinde yorucu olabilir. tabi kisiden kisiye de degisir.
aynen siliz cizgi var fotoda belirdiyse normalde daha belirgin demek kiz sen hamilesin yaaaa hayirli olsun vallahi yaeun kan testineee kosssss ben olsam acile kosardim hemennOff benim test te yılan hikayesine döndü ama sonradan yaptığım teste son bi bakayım dedim yatarken bi baktım çok silik çok hafif belirgin bi çizgi vardı foto atıom bakarmısınız
Canım senin icin paylaştığım i gördünmuaynen siliz cizgi var fotoda belirdiyse normalde daha belirgin demek kiz sen hamilesin yaaaa hayirli olsun vallahi yaeun kan testineee kosssss ben olsam acile kosardim hemenn
bunu mu diosun canm evet gordum degerlendirdik bugunu. 1 gun arayla yapalim diorm ama bilemedim. neyse yarin duruma gore yaoariz belki tkrar takdir allaha kalmis artik.Bugünü değerlendir canim yarınida tabi. Ama bugünü sakın es gecme
Hayirrrrr buuubunu mu diosun canm evet gordum degerlendirdik bugunu. 1 gun arayla yapalim diorm ama bilemedim. neyse yarin duruma gore yaoariz belki tkrar takdir allaha kalmis artik.
Canım yarın hemen kan testi yap bence ikiside çift çizgi cunku kafan rahat olur hemOff benim test te yılan hikayesine döndü ama sonradan yaptığım teste son bi bakayım dedim yatarken bi baktım çok silik çok hafif belirgin bi çizgi vardı foto atıom bakarmısınız
ay superrr sagol cnmm aradigim cvp bu isteee
benim bu cesaretim nasil kirilck bilmiorm yaa cok zorlaniyorum psikolojik galibaaaSen demistin ya dıştan sursem olurmu diye olur canim olur
Eczanelerde satılıyor canim yada direk internetten alabilirsin. Belkide o eczanade yoktur. Eczacılar bazrn depo lari arayip varmi yokmu diye soruyorlaray superrr sagol cnmm aradigim cvp bu isteeeeczaneye esimm sorduda bugun yokmus nerden bulabilirz ki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?