evet doktorda öle teselli etmişti beni.. en azından herhangi bir sıkıntı olmadığını biliyorum ama acısıda tarifsiz çünkü o kısacık zamanda o kadar hayal kuruyorsunki..Ay cnm uzuldum su an keske sormasaydimben bazen ya hic bebisim olmazsa diye korkuyorum korkumu icime atmaya calisiyorum. Doktora muayene oldugumda kist vb bisiy yok dedi gorunurde evet ama yumurtalarmn durumunu vb. Bilemiorm sonucta.
Ama siz ureyebiliyosunuz yani yumurtan bi kere dollenmis yine olucaktir. Onumuzdeki aylarda bekliyorum senden guzel haber :)
O acidan icin rahat olmali bunu da dusunerek hic ogrenmeseydn baska korkularin olurdu belki.. herseyi hayirlisi olsun cnm..
Tesekkur ederim cvp icin..
inşaalah canımm.. sağol güzel dileklerin için.. İnşallah hepimizin yüzü güler..Geçmis olsun canım Rabbim bizim hakkimizda en iyisini biliyor inşallah nasip eder yine geçenlerde duymuştum tanıdığım biri üç defa ard ardina düşük yapmış yine hamilemİş inşallah olur bu sefer tabi diceğim şu Allah hiç beklemediğin anda mutlaka veriyor Elhamdulillah olmayacak diye birşey bizlerde. Sadece zamani gelmedi
senin daha adetine var dimi .. o yüzden silik olabilir..hamile olabilirsin yani.. adet günün geçince daha net çıkar.Slmm az once testimi yaptim kontrol cizgisinin yaninda sanki diger cizgi golge gibi duruyo tam olarak ne demek bu yardimci olurmusunuz
hiç duymadım bile..Kizlarrrrrrrr Preseed hakkında bilgisi olan kullanan yada cevresinde daha önce kullanip bilgi sahibi olan varmi ????
Hayirlisi cnm benm. Darisi kasima..Dun iki parca dustu bugunde kangelmeye basladi hayirlisi buymus
Duymamistim hicc. Bilemedm herkesi ilk denemesindr hamis birakicak kadar mi faydaliymis,guvenebilirmiyiz kiEn son gonderimde görüldüğü gibi neredeyse ilk denemelerinde hamile kalmislar.... sabah yorumlari bekliyorummm
Bende bekliyorum benimdr 5 kasim ☺ben de bekliyorum bat 5 kasım
Hayirlisi olsun cnm ya.. bekleyelim bakalimHadi inşallah ya
saol cnm benim inşallah allahım bana ve benim gibi olan bütün her bayana hamilelik yaşatır baenım bat 8 kasım onu beklıyorum ılk defa yumurtlama gunu yakaladım ve ılıskı oldu suan beklemedeyım allahım hepimize yardım etsin bol bol dua edelimAy cnm uzuldum su an keske sormasaydimben bazen ya hic bebisim olmazsa diye korkuyorum korkumu icime atmaya calisiyorum. Doktora muayene oldugumda kist vb bisiy yok dedi gorunurde evet ama yumurtalarmn durumunu vb. Bilemiorm sonucta.
Ama siz ureyebiliyosunuz yani yumurtan bi kere dollenmis yine olucaktir. Onumuzdeki aylarda bekliyorum senden guzel haber :)
O acidan icin rahat olmali bunu da dusunerek hic ogrenmeseydn baska korkularin olurdu belki.. herseyi hayirlisi olsun cnm..
Tesekkur ederim cvp icin..
Hic duymamistim daha önce ama yazilanlar mantikli geliyo akla yatiyo. Peki diyelim alip denemek istiyoruz nerden alcaz eczanelerde falan bulunuyor muymusEn son gonderimde görüldüğü gibi neredeyse ilk denemelerinde hamile kalmislar.... sabah yorumlari bekliyorummm
Evet dedigin dogru baska bi arkadasima daha sordum yuzde 80hamilesin dedi adetin tam gecmedigi icin oyle silik cikmis dedi hadi inslhhsenin daha adetine var dimi .. o yüzden silik olabilir..hamile olabilirsin yani.. adet günün geçince daha net çıkar.
Evet canım eczane de satılıyor mus bende yeni ogrendim. Dun gece zaten sabaha kadar bunu arastirdim. Google veya Kadınlar Kulübü ne arattirin okadar cok ki ilk denemede hamile kalan ben kesin ve kesin kulllancam. Sonucta ilac bile degil. Dogala çok yakınHic duymamistim daha önce ama yazilanlar mantikli geliyo akla yatiyo. Peki diyelim alip denemek istiyoruz nerden alcaz eczanelerde falan bulunuyor muymus
Canım bu ürünün iliskiden 15 dak. Once kullanılıyor mus. Ve spermin kanallara kadar ulasmasini sagliyormus bur nevi yuzmesini sagliyor. Ayrica spermin daha uzun yasamasini sagliyor. Bunu kullananlar zayen yumurtlama gerceklesecegini anladigim iz o 2 veya 3 gün varya sadece o günler kullanıyorlar. Anlayacagin bu ürün spermi aliyor yumurtaya kadar taşıyor. Yumurta catlayinca hop birlesme. Yumurta olaki dusundugunden biraz gec catladi ana bilmiyorsun tabi bu ürün spermin daha uzun yasamasini sagliyormushiç duymadım bile..
EwetKızlar adet gününde yerleşme kanaması olur mu ya
Baktın sen yazdıktan sonra netten baya kullanan varmışş..Canım bu ürünün iliskiden 15 dak. Once kullanılıyor mus. Ve spermin kanallara kadar ulasmasini sagliyormus bur nevi yuzmesini sagliyor. Ayrica spermin daha uzun yasamasini sagliyor. Bunu kullananlar zayen yumurtlama gerceklesecegini anladigim iz o 2 veya 3 gün varya sadece o günler kullanıyorlar. Anlayacagin bu ürün spermi aliyor yumurtaya kadar taşıyor. Yumurta catlayinca hop birlesme. Yumurta olaki dusundugunden biraz gec catladi ana bilmiyorsun tabi bu ürün spermin daha uzun yasamasini sagliyormus
Ayni koyulukta olcak diyorlar ama bazen hic ayni olmayabiliyormus. Onu beklerken kaciran cok. O yuzden sen bugunden gun aşırıya başla canım en koyuyu yakalarsan o ve ertedi gün sonra gelsin bebissssskizlarr acil bakin bi ovulasyon testim bu bugun 11. gunum adetle beraber. yumurtluyormuyum o gun bugun mu yardim edin lutfen erkenn degilmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?