- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Yap diye yada yapma diyemem canım srn bilirsin bence sabretsabremeyip biz yaptıkta ne oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap diye yada yapma diyemem canım srn bilirsin bence sabretsabremeyip biz yaptıkta ne oldu
Prolaktinede baktir ben 8 ay önce düşük yaptim düşükten sonra hormonlara bakmadi dr 7 ay tedavi gördüm bu arada sonra dr degistirdim bakti hemen hormonlara prolaktin yüksek bu gebelige engel olur dedi .. Yani bosuna 7 ay tedavi gördümCnm ben guatrada baktrcam bide başka neye baktrsam
Mrblar araniza yeni katıldım. Bende cok şükür5 yil sonra hamis kaldim önce klomen tedavisi olmadi 2 kez asilama olmadi 2 tüp bebek yaptirdim tutmadi okadar cok ilac kullandimki polip olustu onuda aldirdim ve artik hic bisey yaptirmayacagim ara vericem dedim ve bu yasadiklarimdan sonra ama icimde hep bi ümidim vardi bi gün olucak bende bu güzel mutlulugu yasayacagim allahım büyük banada nasip eder eyer hayırlısı ise ve sonunda oldu normal yolla hamis kaldim. Allahim tüm isteyenlere nasip etsin.
Allah yardimcin olsun canm moralini bozma bi doktora git istersen. Bende 2 dusuk yaptim ama benim kanamadan sonra cok aşiri agrilarim olmustu. Ins kotu bisey yoktur.seieda sen düşük yaparken agrin oldu mu benim şimdi çok fena ağrım var tüm kasıklarimda sanki adet olacak gibi çok kötüyüm çok korkuyorum Allahim sen yardım et
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Bende 4 yillik evliyim bizde istiyoruz bekliyoruz sabirla allah ne zaman nasip ederseUmudunuzu kaybetmeyin bol bol dua edin. Hep buralarda yazilanlari okurdum esime dedimki bende hamis kalirsam bende yazicam bu güne kısmetmis.
Ben adetten bir gün önce ve adet 2,3,4 günleri idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün beşinci gün kan testi yaptım 15 çıktı sonuç ne olacak bilmiyorumAllah yardimcin olsun canm moralini bozma bi doktora git istersen. Bende 2 dusuk yaptim ama benim kanamadan sonra cok aşiri agrilarim olmustu. Ins kotu bisey yoktur.
Ben hic kan testi yaptirmadim bilmiyorum nasil oldugunu. Hayirlisi neyse rabbim onu nasip etsin.Ben adetten bir gün önce ve adet 2,3,4 günleri idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün beşinci gün kan testi yaptım 15 çıktı sonuç ne olacak bilmiyorum
seieda sen düşük yaparken agrin oldu mu benim şimdi çok fena ağrım var tüm kasıklarimda sanki adet olacak gibi çok kötüyüm çok korkuyorum Allahim sen yardım et
Cnm coookkk gecmis olsun allah sifa versin.bence kivranmaktansa acile gitEşim ağrıdan kıvrandğm gördükçe tedavi olmadan çock denemicem acı çekmeni dayanamıyorm diyo
Sagol cnm inşallah allahim en kisa zamanda sizlere versin. 5bucuk yillik ewliyim zor bi hamilelik yaşıyorum hamile kaldigim günden beri yatıyorum önce kahverengi lekelenmem oldu hastaneye gittim progestan verdi dinlen dedi bi hafta sonra yani onceki günün aksami ağrım ve kanamam oldu eywah düşüyor diye gittik hastaneye bebek yok düşük yapiyorsun dedi dr sabah gel kürtaj ol dedi ewe geldik esimde bende agladik uzulduk sabah esimin kardesine msj attim oda ozel bi klinikte kadin dogum hemsiresi buraya gelin düşük sebebine baksinlar dedi gittik tabi kafamda tamamen bebek gitti dedim sira bize geldi iceri girdik drlari taniyor beni gecmis olsun üzülme bakalım sebebi ney alttan ultrason ile bakti ve iki kese gördü biri bos kanama ondandir dedi biri dolu ve kalp sesini dinlettin off ben o sira koptum hickira hickira agladim klinik basima toplandi herkes cok sevindi bizim icin mucije devam ediyo iki gunde çöktüm üzüntüden
Aminn cnm sagol.Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin insallah canim
sağlıkla kucağina al inş canım..Sagol cnm inşallah allahim en kisa zamanda sizlere versin. 5bucuk yillik ewliyim zor bi hamilelik yaşıyorum hamile kaldigim günden beri yatıyorum önce kahverengi lekelenmem oldu hastaneye gittim progestan verdi dinlen dedi bi hafta sonra yani onceki günün aksami ağrım ve kanamam oldu eywah düşüyor diye gittik hastaneye bebek yok düşük yapiyorsun dedi dr sabah gel kürtaj ol dedi ewe geldik esimde bende agladik uzulduk sabah esimin kardesine msj attim oda ozel bi klinikte kadin dogum hemsiresi buraya gelin düşük sebebine baksinlar dedi gittik tabi kafamda tamamen bebek gitti dedim sira bize geldi iceri girdik drlari taniyor beni gecmis olsun üzülme bakalım sebebi ney alttan ultrason ile bakti ve iki kese gördü biri bos kanama ondandir dedi biri dolu ve kalp sesini dinlettin off ben o sira koptum hickira hickira agladim klinik basima toplandi herkes cok sevindi bizim icin mucije devam ediyo iki gunde çöktüm üzüntüden
Aminn cnm sagol.sağlıkla kucağina al inş canım..