- 24 Şubat 2011
- 834
- 520
Bat üç gun sonraysa iyi böylee çıkması normall.. Yarın yap daha net çıkacaktır.. Tebrik ederim canımm3 gun sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat üç gun sonraysa iyi böylee çıkması normall.. Yarın yap daha net çıkacaktır.. Tebrik ederim canımm3 gun sonra
Canım çıkan çizgi rengi beyaz mi ? Pembemi ?Eger negatifse gorunurde goremezdik demi yani siliktr olsa
Tamam ozaman sorun yok canım. Bata henüz 3 gün var o yüzden resimde görülmüyor sen görmüşsün zaten önemli olan bu.... inşallah diger günler daha da koyulasir cizgin varsa gebelikte var demektir canımMor gibi pembe kouu
Nasıl ?kızlar bu benim ilk çocuk denemesi ay yaptığı testti
ilk denediğim ay adet günüm birgün geçmişti test yapmıştım ve test böyleydi tabi ben sevinçle ailemi arayıp söyledim iki gün sonra hastaneye gitmiştik doktorda idrar testi yapmıştı ama gebelik çıkmamıştı.Nasıl ?
Ayy canım yaa bilmiyordum. .. cok çok üzücü bir durum Allah ım birdaha böyle yaşatmasin yaa. Ayy bildigin hamile lik bu teste gore töbe yarabbin. Bundan sonraki testin gercek gebeligi göstersin kuzum. Testmi arizaliydi acaba yailk denediğim ay adet günüm birgün geçmişti test yapmıştım ve test böyleydi tabi ben sevinçle ailemi arayıp söyledim iki gün sonra hastaneye gitmiştik doktorda idrar testi yapmıştı ama gebelik çıkmamıştı.
Bencede yrn sabah yap ilk idrarla eger cizgin cikarsa gebelik var demektir ama deger 20 olunca çıkıyor testlerdeBen yarın yapım dimi hem yükselip yukselmediğinide anlamş olurum
Bilmiyorum ki o yuzden pek testlere güvenmyorum en kesini kan tahlili inş birdaha olmaz.Ayy canım yaa bilmiyordum. .. cok çok üzücü bir durum Allah ım birdaha böyle yaşatmasin yaa. Ayy bildigin hamile lik bu teste gore töbe yarabbin. Bundan sonraki testin gercek gebeligi göstersin kuzum. Testmi arizaliydi acaba ya
Canım o ay kimyasal da geçirmiş olabilirsin deger bazen birden düşebiliyor 1 günde 0 olabiliyor yaniBilmiyorum ki o yuzden pek testlere güvenmyorum en kesini kan tahlili inş birdaha olmaz.
O olaydan önce kimyasalı duymamıştım öyle olunca çevremdekiler de kımyasal olduğunu söylemşti.Allahım sağlıklı bir gebelik nasip eder hepimize inşCanım o ay kimyasal da geçirmiş olabilirsin deger bazen birden düşebiliyor 1 günde 0 olabiliyor yani
Amin canım inşallah bizler istediğimiz icin erken test yapip sonra âdet olursak kimyasal geçirdiğimizi biliyoruz. Ama zaten 3 kadından 1 i kimyasal gebelik gecirirmis çoğu bunu bilmezmis bile. Ve doktor lar bu olaya cok normal bakıyor lar gebelik bile demiyorlar.... kimyasal ın arkası gebelik derler canım... inşallah en kısa zamanda sende bu müjdeyi verirsinO olaydan önce kimyasalı duymamıştım öyle olunca çevremdekiler de kımyasal olduğunu söylemşti.Allahım sağlıklı bir gebelik nasip eder hepimize inş
İnş 3 gün kaldı adete bugün test yaptım tek çizgiydi inş en kısa zamanda bizde hayırlı evlatlara kavuşuruzAmin canım inşallah bizler istediğimiz icin erken test yapip sonra âdet olursak kimyasal geçirdiğimizi biliyoruz. Ama zaten 3 kadından 1 i kimyasal gebelik gecirirmis çoğu bunu bilmezmis bile. Ve doktor lar bu olaya cok normal bakıyor lar gebelik bile demiyorlar.... kimyasal ın arkası gebelik derler canım... inşallah en kısa zamanda sende bu müjdeyi verirsin
Inşallah canım benimİnş 3 gün kaldı adete bugün test yaptım tek çizgiydi inş en kısa zamanda bizde hayırlı evlatlara kavuşuruz
Benimde öyle oldu bi kere kız evlendiqimin ikinci ayı qünüm erkenn olmama qöre biqün qecikmişti test yaptm yarım saat sonra silik çizqi çıkmıştı nasl heveslendik iki qün duralm kanda baktıralm dedik annemqilde biliyodu kaynanamqilde ben baya qirmiştim havalara ama korunuyodk biz bide o zmn bi yandanda yok ya olamaz dedik ama insan hevesleniyo işte iki qün sonra kanda baktırdık deqer 0.1 di nasıl üzülmüştüm bebek varken dşmüş mü oluyo öyleCanım o ay kimyasal da geçirmiş olabilirsin deger bazen birden düşebiliyor 1 günde 0 olabiliyor yani