- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar testim ve tek cizgim
CANIMM GÖRDÜMM SİLİKTİ AMA 3,5 SAATLİK İDRARLA YAPTIM DEDİN GALİBA EN İYİ SONUÇÇ 5-6 SAATLİK İDRARDA OLUO MESELA BEN GECE 11:30 GİBİ UYUYORUM SABAH 8:30 DA YAPINCA ÇIKIO İYİ.. BNCE ÖYLE DENE.. SENİNKİ GEÇ DÖLLENMEDE OLABİLİR..mavis_61 sen gördünmü testi nasıl sence bir daha ne zaman test yapayim
evet cnm tek cizgi ama bellinoaz belki gec belli olacak senin ki kirmizilari gorene kadar umit kesmek yokKizlar testim ve tek cizgim
Cnim ben sanki ck çok silik goruom gibi flaşlı Çeksene karanlık cikio bida bakalimBuda benim tek cizgim
Kız sanki orda çizgi varBuda benim tek cizgim
Anladım canım tamam hayırlısı olsunCANIMM GÖRDÜMM SİLİKTİ AMA 3,5 SAATLİK İDRARLA YAPTIM DEDİN GALİBA EN İYİ SONUÇÇ 5-6 SAATLİK İDRARDA OLUO MESELA BEN GECE 11:30 GİBİ UYUYORUM SABAH 8:30 DA YAPINCA ÇIKIO İYİ.. BNCE ÖYLE DENE.. SENİNKİ GEÇ DÖLLENMEDE OLABİLİR..
Evet evet bende gordummmmm sankiKız sanki orda çizgi var
Allahım isteyen herkese yaşar bu duyguyu hayirlisiyla ins var çizgi canım hayırlı uğurlu olsunnn :)))Ay kizlar cok cok silik belirdi resmen ya soktayim
Ay kizlar cok cok silik belirdi resmen ya soktayim
Kizlar telimin şarji bitti bu telefon cok kotu cekmez dolsun az hemen aticam
Bat nezaman dı canim ?Çekerken belli olmuyor aslinda esimde gordu ama hayirlisi olsun yoksada varsada
Anladım canım ozaman yrn yada diger güne tekrarla ama günün ilk idrariyla sen ve eşin gördüyseniz zaten sorun yok resimden sanırım ben göremedim. Rabbim gonlunuze göre versin3 gun sonra