- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Evet canım mavisle aynıSenin bat dün muydu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım mavisle aynıSenin bat dün muydu ?
gördüm cnm varKızlar testi yaptim
Hayalet çizgiyi gören var miEki Görüntüle 1710137
senin ki gec dollenme olabilir cnm. biraz daha bekle insallah koyulasir iyice seieda ne yapti ya 10 bucukta alckti sonucunu yazmadidaaa .....Pozitif mi sence .
Canım eyer batin dunse bu iyi sonuçta adetin gecmis oluyor. Teste gore hamilesin silikte olsa cizgin var. Sabah ilk idrarla mi yaptın buda cok onemli ! Bence imkanin varsa kan testi icin hafta sonunu bekleme. Şayet bekleyeceksen fazla test aldiysan ya her gün sabah ilk idrarla yada 2 güne bir tekrar etEvet canım mavisle aynı
konu sahibiyim.kizim kacar mi herkesi takip ediormMinesuu cnm gözünden bişe kaçmıyor heee
Evet cnm aynen öyle benm ümidim yoktu ztn ki olmadıda çarşamba qünü hastaneye qitcem
Görüyorum ben hadi hayırlısı olsun cnm ilk idrarla yapmışındır bu sabah inş
cnmm senin bat zaten 11 inde degil mi daha cok var yani. bata kdar yukselir insallha hadi hayirlis :)kızlarrr yaptm kan sonucu pozitif ama çok düşükk kadın hamile olabilirsinde olmayabilirsinde pek güvenme dedi 8.95 çıktı bayağı düşük bakcak iki gün sonra tekrar yapcam tahlil yükselmesine bakcak umarm hormonel değildir yükselir :) açıkcası sevnsemm bilemedm umutlu konşmadı
seieda cnm ne yaptin aldin mi sonuclari bekliorzzzz
cnmm senin bat zaten 11 inde degil mi daha cok var yani. bata kdar yukselir insallha hadi hayirlis :)
Kızlar testi yaptim
Hayalet çizgiyi gören var miEki Görüntüle 1710137
Evet saat sabah yedide yaptım en son uyudum uc buçuk saat sonra yapmış oldum testi bekleyeceğim canım dediğin gibi alicam testi iki gün de bir yapıcamCanım eyer batin dunse bu iyi sonuçta adetin gecmis oluyor. Teste gore hamilesin silikte olsa cizgin var. Sabah ilk idrarla mi yaptın buda cok onemli ! Bence imkanin varsa kan testi icin hafta sonunu bekleme. Şayet bekleyeceksen fazla test aldiysan ya her gün sabah ilk idrarla yada 2 güne bir tekrar et
cnm ne umutlan ne dee uzul. 5 in uzeri gebelik var deniyor. ama bu deger cikabilir de cikmayabilirde.daha batin gecmeden.neden kan testi yaptirdin ki simdi daha cik.psikolojik.olarak etkileneceksin istee insallah yukselir cnmben hamileyim diyebilirmiyim sizce
cnm ne umutlan ne dee uzul. 5 in uzeri gebelik var deniyor. ama bu deger cikabilir de cikmayabilirde.daha batin gecmeden.neden kan testi yaptirdin ki simdi daha cik.psikolojik.olarak etkileneceksin istee insallah yukselir cnm