- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
olmazzz burdaa kalczzzzNan hepiniz hamile kalın kapatıp kapıyı çıkak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmazzz burdaa kalczzzzNan hepiniz hamile kalın kapatıp kapıyı çıkak
kizz valla mi dionnn yatsana valla cok duaa ederimmm@minesu kız ruyaya yatcam bu gece bakim hamilemisin emin olim erdimmi ne lan ben
Kız o yüzden yumurtlama gününden birşey anlamıyor. ... yumurtladimmi yumurtlamadim mi anlamadım diyo.... nasıl anlasin ki haklı yani hep başında hep başında olmazki ama yaa aaaaaa@Annesiym kaynanan olmiye emi kız 2 günde bir napar sende bu gacı
Aminnnnnnn canimmİnşallah cnm ALLAH ol der olur bekletmesin inşallah
Kizz ağzından yel alsın töbe deeKızlar düşük falan olsa sancı olurdu dimi bu pembemsilik akıntıyla beraber geliyor
Kız Allah korusun canım duyduğuma gore dusukte parça parça yogu n kanama olur muş Aklına kötü bsy getirme yat dinlenme doktora git ihmal etmeKızlar düşük falan olsa sancı olurdu dimi bu pembemsilik akıntıyla beraber geliyor
Ay valla cnm sancım yok ama geliyor yani inşallah sabaha biter.Kizz ağzından yel alsın töbe dee
Yok Canm yığın kırmızı değil çok şükür dinlencem artık yapcak bir şey yokKız Allah korusun canım duyduğuma gore dusukte parça parça yogu n kanama olur muş Aklına kötü bsy getirme yat dinlenme doktora git ihmal etme
kizz korkmaa kipkirmizi olmadigi surece ve sancin olmadigi surece korkma. ama icin rahat edeceksee acile git hemenKızlar düşük falan olsa sancı olurdu dimi bu pembemsilik akıntıyla beraber geliyor
Canim ne listesinden bahsediyorsun hele bana da anlatkizz @gvn1907 su liste yapilio kadinlar kulubundee nasil yapilioo yaaaaaa excelden miii sen bilirsinn bu isleri
bat listesiCanim ne listesinden bahsediyorsun hele bana da anlat
Pazar işte cumartesi evde Canm. HaberleşirizBebis Allaha emanet inşallah bsy olmz canım kiz pazar koçan evdemi serkan rafetgile gidelim dedi kesin değilde Allahtan bsy çıkmazsa
Kız ne bilim ya adam duvara mı tırmansın :) özledim ay kocamıkizz MissMervee duymadin mi hic ilk aylardaa genelde yasaklio doktarr ne diye duramadinizz kizz bisiy olmazzz korkmaaa dedigim gibiiii acilee gitt icin rahat etsin bisiy olursa erken mudahale falan ederlerr duydun mu benii yigenimizi yormaaa
Tmm canım konusuruzPazar işte cumartesi evde Canm. Haberleşiriz
dikkat edinKız ne bilim ya adam duvara mı tırmansın :) özledim ay kocamı
ac gitcnn cnmmm ac karnina olmasi gerekio hormon icin. baska sorun varsa alabilirim icimden bi ses senin prolaktinin azcik yuksek dio. ben kendiminkini ruyamda gormustum hemen doktora gittimKizlaaaaar Minesuu (yeni doktora gittigin icin) yarin doktora gitcem ya ben kan testi falan ister diye dusunuyorm. Ac mi gitmem lazim bana tuyo verirmisiniz