- 24 Şubat 2011
- 834
- 520
Canım bide uzann ayaklrının altına yastık koy uzann..Kızlar ya benden çok açık renkte pembemsi bi iki damla akıntı geldi bu ne şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bide uzann ayaklrının altına yastık koy uzann..Kızlar ya benden çok açık renkte pembemsi bi iki damla akıntı geldi bu ne şimdi
yerlesmedir cnmm gorumcemin 4 ay boyunca geldi korkulacak bisiy yok ama cok gelirseee hemen acile gitt. yat dinlen hep ilk aylar cok onemliKızlar ya benden çok açık renkte pembemsi bi iki damla akıntı geldi bu ne şimdi
Kan dolaşımı hacmi yüksek oluyor bide bebek soldayken rahat oluyorC
canım ya niye sola yatacakmışsınki?
Kesen oluşuyordur korkma cnm devam ederse bi gorun iş falanda yapma bırak dağınık kalsınKızlar ya benden çok açık renkte pembemsi bi iki damla akıntı geldi bu ne şimdi
InsAllah biz de o kalbin içine gireriz
İnşallahh canımmInsAllah biz de o kalbin içine gireriz
Onun başında kaynanasi var canim testin gelmesinden cok onun gitmesine sevinir hersldeAnnesiym kız testlerin geldi mi
Hihihi ondan yazmıyor bu zilli deseneOnun başında kaynanasi var canim testin gelmesinden cok onun gitmesine sevinir herslde
28 günde bir mi oluyorsun adet de hele ben yardımcı olcam cnmKizlarrr bsy sorucam ovulasyon testi aldım adetim 2 güne biter ne zaman başlayıp yapmaya ve nasıl yapılacak ilk defa kullanicam bilgi verirseniz sevinirim kullanıp hamile kalan var mi aranızda
Bazıları adetten sonra yumurtluyor cnm sen adet bitince ilişki olsun sonra testi sabah akşam yap sıvı alma en az iki saat ve sabah ilk idrar ile yapma 11 ideal saat akşamda 8 hergun aynı saat yapmaya ozen göster. Ben 2 gebeliğimdede ovu ile hamile kaldım inşallah sende tez zamanda kalırsınKizlarrr bsy sorucam ovulasyon testi aldım adetim 2 güne biter ne zaman başlayıp yapmaya ve nasıl yapılacak ilk defa kullanicam bilgi verirseniz sevinirim kullanıp hamile kalan var mi aranızda
İnşallah canım. Hiç bir şey yoktu ya ilişki sonrasında oldu hepKesen oluşuyordur korkma cnm devam ederse bi gorun iş falanda yapma bırak dağınık kalsın
hem deee ne kaynanaa ahh kuzum yaa AnnesiymOnun başında kaynanasi var canim testin gelmesinden cok onun gitmesine sevinir herslde
Önünde yumurtlaman için en az 1 haftan var sen başlaAy sağol canım :) 28 bazen 30 günde bir oluyorum ama bu ay 28 gün sonra oldum 4 günüm bitti gibi bsy
Bana yasak geldi ilişki açısından sakın ha deneme bş daha kolay olmuyor bu bebekler bana 2 ay yok dedi vay adamın halineİnşallah canım. Hiç bir şey yoktu ya ilişki sonrasında oldu hep