- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Can'ım senin dediklerin de hamilelik belirtisi Oray'ı psikolojik uyuşturduğunu zannetmiyorum. Gerçekten hiç hissetmiyorum sadece dün gece böyle karnının içinde gaz dolanır ya sol kaşığımın üstünde belirgin bi şey hafif hafif dolanıyor gibi hissettim oda biraz araştırdım sanırım yerleşiyormuş. Hiç bir belirti yok ya bende mi sorun var ay acaba :) bu arada çok nadir alt kısmıma sancı giriyor hafifMervisss yaaa hissettin mi hic merak ettim. Hic bi belirti yok dedin demi mide agrisi haricinde? Ya benim icimde bise var gibi hissediyorum afedersin csim var gibi ama yok bi kasiliyo sanki alt taraflarim arada bir karincalanio gibi. Psikolojik uyduruyo muyum yaa : ( ( ( ( (
Ay bende o da yok :) daha çok erken benimki herhaldeNe kotu Bi gece geçirdim ben yasacma salak rüyalar oğlan da uyanmış duymamışım uykum derinleşmiş babası almış beşiğinden çocuğu goturseler haberim olmıycak
Birde gebişler sizinde erkenden uykunuz geliyor mu ben gece 3e kdr oturan kadın 9 diyince ağzım yarılıyor resmen esnemekten uykuda ağırlaşmış sizlerde de oluyor mu
B3nce seninki normal ben anormalimCan'ım senin dediklerin de hamilelik belirtisi Oray'ı psikolojik uyuşturduğunu zannetmiyorum. Gerçekten hiç hissetmiyorum sadece dün gece böyle karnının içinde gaz dolanır ya sol kaşığımın üstünde belirgin bi şey hafif hafif dolanıyor gibi hissettim oda biraz araştırdım sanırım yerleşiyormuş. Hiç bir belirti yok ya bende mi sorun var ay acaba :)
Kız yok :) bak bana da çok nadir alt kısmıma sancı giriyor. Güzelim test yapsana meraktan öleceğine benim dün yaptığım erken gebelik testiydiB3nce seninki normal ben anormalimuyduruyom kesin ben
Evet canım inan hiç inanamıyorum. Diyorum ki bende belirti yok ki Nasıl Bebek olsun.Herhalde bizim inancımız keseyi ve bebeği görünce yerine gelecek
Ne kadar varki cnm bat a bi dene bakalım nolcakCnm evde benim test cooookama ben yapmam sanirim bat gecmeden. Hadi diyelim ki yapmaya karar verdim simdi cok erken 1hafta sonra yaparim :))
Niye kötü bi qece qeçirdin tatlımNe kotu Bi gece geçirdim ben yasacma salak rüyalar oğlan da uyanmış duymamışım uykum derinleşmiş babası almış beşiğinden çocuğu goturseler haberim olmıycak
Birde gebişler sizinde erkenden uykunuz geliyor mu ben gece 3e kdr oturan kadın 9 diyince ağzım yarılıyor resmen esnemekten uykuda ağırlaşmış sizlerde de oluyor mu
Eşine söyledinmi cnm :)Evet canım inan hiç inanamıyorum. Diyorum ki bende belirti yok ki Nasıl Bebek olsun.
Söyledim Canm benimle maytap geçme dedi önce sonra Nasıl sevindi hemen ultrasona gidelim diyor :)Eşine söyledinmi cnm :)
Süprüüzzz yapsaydın kızz kuru kuru mu söyledinSöyledim Canm benimle maytap geçme dedi önce sonra Nasıl sevindi hemen ultrasona gidelim diyor :)
Senin olsun bakalım sen tutabiliyon mu :)Süprüüzzz yapsaydın kızz kuru kuru mu söyledin
9 gun falan var cnm.. bende zaten erken gebelik testi de yok normal gebelik testlerinden var.. kendimi cok kaptirmak da istemiyorum husran oluyo sonraNe kadar varki cnm bat a bi dene bakalım nolcak
Kotu rüyalar gördüm hepNiye kötü bi qece qeçirdin tatlım
Can'ım Nasıl dokuz gün var sen kaç günde bi oluyorsun biz beraber olduk en son ay bana 4 gün kaldı sana Nasıl 9 gün9 gun falan var cnm.. bende zaten erken gebelik testi de yok normal gebelik testlerinden var.. kendimi cok kaptirmak da istemiyorum husran oluyo sonra
Cnm ben senden 1 hafta sonra yumurtladimCan'ım Nasıl dokuz gün var sen kaç günde bi oluyorsun biz beraber olduk en son ay bana 4 gün kaldı sana Nasıl 9 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?