cokkk masallahhh masallh cnmmm. Allah tamamina erdirsin bizlerede nasip etsin insallahcnm teşekkür ederim iyi gidiyor. geçen gün lekelenmem oldu korktum baya.5+1 iz henüz..keseyi bile zor gördü dr o kadar küçükkii bak fotoyaa :)darısı başınıza inşallahhhEki Görüntüle 1690173
Aynen canım minesuu ya katılıyorum hem bugün hem yarın olsunMerhaba kizceler , ovulasyon testi cift cizgi oldu.
Dun iliski olmustu , bugun de iliski olmali mi yoksa yarin mi cok karisik kafam. Bilenler bisiyler yazsn nolur
Kizlaaaarprimavera77 altaylimm Minesuu
@AnnesiymUmut yolcusu
xnm masallah yaa ikisi de ayni renk olmus benim ki boyle olmadiPaylasayim canim
Ayy dun de olmustu o zaman spermlerin kalitesi dusmez mi yaa off cok panik oldumAynen canım minesuu ya katılıyorum hem bugün hem yarın olsun
xnm masallah yaa ikisi de ayni renk olmus benim ki boyle olmadi
cnm yarin sabah olsun sabaha ne kaldi surdaa. bi de bisiy sorcm testleri nasil yapiosun cnm su falan iciomusun. ben hic dikkat etmedim kafama gore yaptimAyy dun de olmustu o zaman spermlerin kalitesi dusmez mi yaa off cok panik oldum
Cnm test de dioki ideal saat oglen 3 5 ya da aksam 10 civari diyo. Testren onceki 2 saat bisey icme dio. Ben mesela 8_9 gibi wcye gittikten sonra aksamlari bisey icmedim 1 haftadir, sonra wc gidip test yaptm10_11 civari,bugun cift cizgiyi gordum@cicek
cnm yarin sabah olsun sabaha ne kaldi surdaa. bi de bisiy sorcm testleri nasil yapiosun cnm su falan iciomusun. ben hic dikkat etmedim kafama gore yaptim
cokkk masallahhh masallh cnmmm. Allah tamamina erdirsin bizlerede nasip etsin insallah[/QUOTE
çok saol cnm lekelenme olunca alel acele koştuk dr vajinal bile zor gördü.4+5 burda :)...allah sağlıklı sıhhatli herkese nasip etsin inşallahhh
cnm senin adet gunun aralik 3 teCnm test de dioki ideal saat oglen 3 5 ya da aksam 10 civari diyo. Testren onceki 2 saat bisey icme dio. Ben mesela 8_9 gibi wcye gittikten sonra aksamlari bisey icmedim 1 haftadir, sonra wc gidip test yaptm10_11 civari,bugun cift cizgiyi gordum
Niye oyle didin kiz :) uzerine 14 gun eklemiyo muyuz 29 ya da 30 kasim bence benim batcnm senin adet gunun aralik 3 te
anaaaamm vallahi ben bunadim yaa ben niye 18 gun koyuorm manyak miyim neyimmNiye oyle didin kiz :) uzerine 14 gun eklemiyo muyuz 29 ya da 30 kasim bence benim bat
Canim benim ikinci bebeğim olacak 1,5 yaşında oğlum var. Bu ay ikinci denemeyi. Ama değer düşük gibi geldi bana niyeyseCnm hayirli olsun insallah :) senin kacinci denemen ilk bebis mi olcak insallah ayy bize bi hatirlattt
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı bize :)hahha cnm çook güldüm bende aynen senin gibi çişti boktu ateşti delirmiştim.benim ateşim 36.4 te adetim gelirdi. bu ay battan 1 gün önce 36.5 oldu ahanda geliyo gene olmadı deyip bir daha da ölçmedim şimdi hamişim cnmm.
Sağlıkla kucağına almanı dilerim cnm değer gün gün katlanır mrk etme :)Cikti kizlar sonuc 72.94 az sanki bana oyle geldii
Tmm Canim arastiririm ne kürü yaptin bide hamile misin simdi ve sendende rahim filmi istendi micanım bende de sana benzer durumlar oldu , yumurtam çatlamıyor kist oluyordu , doğum kontrol hapıyla kurtuldum ardından doktorum aynene sana uyguladıkları gibi gonal f ardından overtile çatlatma iğnesi hemde iki tane yaptı bende hamilelik bile oluşmadı , bende moralimi bozuyordum ama doktorlar hep 12 ay deneyin diyor , dediklerinde haklılar , 10. ayımda hamile kaldım femara adlı hapı kullandırdı doktorum araştır istersen , hamile kalmadan öncede kürler yapmıştım,
:)) biz seni boyle kabul ettikanaaaamm vallahi ben bunadim yaa ben niye 18 gun koyuorm manyak miyim neyimmaynen canm 30 falan
Ay amaan senin bu kaynana ne çok biliyor ama unutuyor herşeyin Allahtan geldiğini yahu bide doğmamış çocuğa ne testi yapılacakmış cahil cahil konuşuyor Allahtan sağlıklı evlat istiycen bacım o kadar o herşeyin en uygununu yapar kulak arkası et sende boşver kocanla aran bozulmasınkizlar ben bir sey soracagim sizee. benim isitme engelli erkek kardesim var. benim cocuguma da birsey olur mu sizce genlerden dolayi. kayinvalidem test yaptirin bilmem ne dedi ta evlenmeden once cok agladim. uzerime gelip duruyo ruh hastasi kadin. benim cocugumda engelli olmaz demi
Aynen cnm Allah buyuk.Ay amaan senin bu kaynana ne çok biliyor ama unutuyor herşeyin Allahtan geldiğini yahu bide doğmamış çocuğa ne testi yapılacakmış cahil cahil konuşuyor Allahtan sağlıklı evlat istiycen bacım o kadar o herşeyin en uygununu yapar kulak arkası et sende boşver kocanla aran bozulmasın
kiz ben iyi degilim sapittim iyice bu ay:)) biz seni boyle kabul ettik
Ama adetim 1-2 gun gecti canim normalmi ki bu acaba..Sağlıkla kucağına almanı dilerim cnm değer gün gün katlanır mrk etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?