:) işte bende onu soruyorum , progesteron değeri 21. günde 20 ile hamile kalan olmuş mu ?Senin deqerin iyimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) işte bende onu soruyorum , progesteron değeri 21. günde 20 ile hamile kalan olmuş mu ?Senin deqerin iyimi?
Can'ım sen test yaptın mıKızlaarr şimdide feci baş dönmem başladı hiç yoktu eşim qeldi yemeqi yedik mutfaqı topladm oturdm iki dkkqeçti qeçmedi baş dönmem başladı bide qözlerim kapanıyo kafamı oynatsam fena oluyorm ayy ne biçim bişeymiş çok fena oldum
Yok cnm daha 6 qün var buqnde qeçti qerçi kaldı 5 qünCan'ım sen test yaptın mı
Ay insallah oyledir cnm :) benim gecen ay da 12. Gun agrim oldu ama yumurtlama 18.gun olmus... bu ay da beni panikletio sinir oldumOlabilir cnm belli olmaz. Benmde iki qündür karnım be kasıklarm aqrıyo batıyo bat a 6 qün kaldı benimki yumurtlama deqilde ya üşüttüm yada meleqim anne ben burdayım diyo
ovu testi kullanmiyormusunn canim yumurtluyor olabilirsin tabiki bos gecmeKizlar ya karnim cok agriyo bgun aksam 5 ten beri .. 13.gun bugun yumurtlama oluyomudur sizc,? Normalde 15 inden sonra olur 19 20 bile olabilio..
tesekkur ederim canimMinesucum lekelenme açık kahverengi oluyor bazende regl bitiminin son ggününde kahverengi akıntı olur ya aynıonun gibi oluyor normal aakintidan çok net ayırd edebilirsin
Tatlim yapicam aksam ama negatif cikcak biliyorum.. ay senin adin minesu mu cidden cok tatlis :)))ovu testi kullanmiyormusunn canim yumurtluyor olabilirsin tabiki bos gecme
teyze oluyoruzdur insallah minnak ben burdayimmm diyodurrKızlaarr şimdide feci baş dönmem başladı hiç yoktu eşim qeldi yemeqi yedik mutfaqı topladm oturdm iki dkkqeçti qeçmedi baş dönmem başladı bide qözlerim kapanıyo kafamı oynatsam fena oluyorm ayy ne biçim bişeymiş çok fena oldum
ewt canim gercek ismimde minesu :) yeni mi farkettin.Tatlim yapicam aksam ama negatif cikcak biliyorum.. ay senin adin minesu mu cidden cok tatlis :)))
Buradayım canimaltaylimm da neredeyse bugunn gormedim :) is basinda heralda
nasilsin cnm iyimisinBuradayım canim
Bugün bir durgunluk vardı üzerimde nedense sebebsiz keyifsizlik olurya ondan iste onun haricinde iyiyim şükürnasilsin cnm iyimisin
bende de ayni sekil de canim. cnm hic bjsiy yapmak istemiyor.Bugün bir durgunluk vardı üzerimde nedense sebebsiz keyifsizlik olurya ondan iste onun haricinde iyiyim şükür
hamilesindir insallah cnm ates yuksek oluyor hamilelikle belirti olabilir tabikiMerhaba kızlar benimde bataa 3 kaldı. Insallah hepimiz hamisizdir .bende ateş basması var inş bi belirtidir