• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için ne yapsam işe yarar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha hic gitmedim sehir degisikliginden ötürü
Yani genel testleriniz yapıldı mı hiç daha önce? Regl düzensizliği kontrol altında tutulmalı. Bir an önce doktor bulmalısınız. Evet kürlerden bahsediliyor ama tüm kürleri yapıp gebe kalamayan da var. 🤷🏻‍♀️

Yani genel testleriniz yapıldı mı hiç daha önce? Regl düzensizliği kontrol altında tutulmalı. Bir an önce doktor bulmalısınız. Evet kürlerden bahsediliyor ama tüm kürleri yapıp gebe kalamayan da var. 🤷🏻‍♀️
Evet kesinlikle öyle allahın taktiri bizim bebişler gecikiyorr geckiyorsa güzelleşiyordurr derler ya heralde dünya güzeli olma yolundalar artık pozitif bakmaya calısıyorum herseye 😂:halay:

Walla düşükten sonra gittim kan testleri falan tutuldu hersey normal dendi sonra ultrasonla bakildi hic birsey yok temiz denildi oyle artk gitmedim 3 ay oldu zttn düşük yapali duzensizlik olustu 19 subata olmam gereken adeti olamadim hamile kaldim belki dedim test tutum ama negatifti 4 gun falan geçtikten adet oldum tuhaf birsey butun duzen bozulmus halde 🤷🏻‍♀️

Bol bol dua et canım. Dua ve zamanın dışinda hicbir kürün iyi geldgni duymadım

Evet kesinlikle öyle allahın taktiri bizim bebişler gecikiyorr geckiyorsa güzelleşiyordurr derler ya heralde dünya güzeli olma yolundalar artık pozitif bakmaya calısıyorum herseye 😂:halay:
En güzel bakış açısı. Allahım diyorum evlat hasretime baktıkça bu gelirse çağı filam değistirecek herhalde. Büyük bi insan olacak. 🤣🤣

Walla düşükten sonra gittim kan testleri falan tutuldu hersey normal dendi sonra ultrasonla bakildi hic birsey yok temiz denildi oyle artk gitmedim 3 ay oldu zttn düşük yapali duzensizlik olustu 19 subata olmam gereken adeti olamadim hamile kaldim belki dedim test tutum ama negatifti 4 gun falan geçtikten adet oldum tuhaf birsey butun duzen bozulmus halde 🤷🏻‍♀️
Ben ilk yazdığınızda çok anlamamıştım vücudunuz yeni toparlanıyor demek ki. Biraz zaman verin. İnşallah en doğru zamanda gelsin. 🤲🏻

Gebe olduğunu öğrenen hemen buraya yazsın artık birilerinden bu güzel haberi duymaya ihtiyacım var buradan 😂 Hoppa

Ben ilk yazdığınızda çok anlamamıştım vücudunuz yeni toparlanıyor demek ki. Biraz zaman verin. İnşallah en doğru zamanda gelsin. 🤲🏻
Allah razi olsun insAllah bende bekliycem artk çünkü gittikçe kendimi tuhaf hisediyorum Allah kötü şeyler nasip etmesin belki olsa sagliksiz olur o yuzden hep hayırlısı olani diliyorum 🙇‍♂️

Allah razi olsun insAllah bende bekliycem artk çünkü gittikçe kendimi tuhaf hisediyorum Allah kötü şeyler nasip etmesin belki olsa sagliksiz olur o yuzden hep hayırlısı olani diliyorum 🙇‍♂️
Yani zor bir teselli belki ama hamile kalabiliyormuşsunuz. Bu bile büyük nimet. Bir umut kapısı. Allah hayırlısını nasip etsin.

Gebe olduğunu öğrenen hemen buraya yazsın artık birilerinden bu güzel haberi duymaya ihtiyacım var buradan 😂 Hoppa
Bizim ropiklerimiz var şubat ayı hamilelik planlayanlardı o bitti marta geçtik. Oralarda oluyor arada sen de gel. 🤗

Yani zor bir teselli belki ama hamile kalabiliyormuşsunuz. Bu bile büyük nimet. Bir umut kapısı. Allah hayırlısını nasip etsin.
Tabikide ilk evlendigimizde esimde bende surekli soylendik acaba bizde bi sorun mu var diye ondan mi olmuyor biz cok aceleci davrandik her ay istiyoruz dedik sonra ilk aylar olmayinca umutsuzluga kapildim sonra hamile oldugumu ogrendim ama dusuk oldu sonra gene ayni seyler yasamaya basladim acaba tutucak mi hamile kalabilicek miyim diye içten içe kendimi yiyip bitiriyorum

Merhabalar yeni üye oldum bende anne olmak istiyorum o yuzden boyle bi konu acmak istedim beraber fikir uretip nasil yapsak acaba hamile kalirz diye birbirimize umut olalim diye bende araniza katildim iste ben denememe ragmen olmadi aslinda bikere hamile kaldim ama 7 haftalikti bos gebelik oldugu icin doyamadan daha hic farkina varamadan dusuk oldu evet yıpratıcı bi surecti 3 4 aya yakindir dusuk yaptm kasım 21 de hamile oldugumu ogrendim 11 aralikta kanama oldum ve kendiligimden dusurdum ve ondan sonra deneneme ragmen daha olmadi nasibimi bekliyorum ve düşükten sonra adetim cok tuhaflasti ilk defa gece adet olmaya basladim en son ocak 19 da adet oldum sonra subat 19 adet olmam gerekirken olmadi 3 4 gun gectikten sonra oldu bunlar normal mi biraz uzun oldu af buyurun kimseye danisamiyorum rahat degilim o yuzden buraya kayit oldum yorum yapan herkese tesekur ederim
Galiba hamile kalmak için istememek lazım istemedim oldu

Ben adet olmak için hayıt içtim evlenmeye ykın hayıt mı işe yaradı bilmıyorum ama hemen kalmıştım benımkide boşmuş 7 haftalıkta kesenin gelişimi durdu kanama basladı vee dusuk yapmaya başlamışım düşürdüm parçalar içinde kurtaj oldum 22 gün oldu kürtaj olalı tekrardan hayıt içiyorum bir buçuk hafta oncede ilk korunmasız ilişkiye girdim beklemedeyim inşallah yine kalırım çünkü cok büyük hayel kırıklığı uğradım bida kalıp yerini doldurmak istiyorum Allahım nasip etsin bir an önce inşallah

Back