• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için ne yapsam işe yarar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kand

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
16
6
1
26
Merhabalar yeni üye oldum bende anne olmak istiyorum o yuzden boyle bi konu acmak istedim beraber fikir uretip nasil yapsak acaba hamile kalirz diye birbirimize umut olalim diye bende araniza katildim iste ben denememe ragmen olmadi aslinda bikere hamile kaldim ama 7 haftalikti bos gebelik oldugu icin doyamadan daha hic farkina varamadan dusuk oldu evet yıpratıcı bi surecti 3 4 aya yakindir dusuk yaptm kasım 21 de hamile oldugumu ogrendim 11 aralikta kanama oldum ve kendiligimden dusurdum ve ondan sonra deneneme ragmen daha olmadi nasibimi bekliyorum ve düşükten sonra adetim cok tuhaflasti ilk defa gece adet olmaya basladim en son ocak 19 da adet oldum sonra subat 19 adet olmam gerekirken olmadi 3 4 gun gectikten sonra oldu bunlar normal mi biraz uzun oldu af buyurun kimseye danisamiyorum rahat degilim o yuzden buraya kayit oldum yorum yapan herkese tesekur ederim

Hoşgeldin aramıza bende buradan öğrendiklerime dayanarak söylüyorum çocuk düşüncesi olan herkesin adeti şaşıyor nedense buna bende dahilim bu ay ovulasyon testine başladım günlerimi değerlendiriyorum sende başlayabiilirsin istersen

Yeni anne hos buldum tesekur ederim benim eskiden adetlerim hep duzenli olurdu herkes soylersi işte stresten olamiyorum falan diye bana sacma gelirdi ama iste demeki boyle birsey varmis inanki okadar cok istiyorum ki anne olmayi hele bide etraftakiler hamile degil misin diye sorunca cok uzuluyorum cocuklara ilgim cok var ama iste buda imtihan herhalde o yuzden zamanı var deyip kendimi oyaliyorum bende yumurtlama testlerine bu ay basliycam bugun adetim bitti bakalim

Yeni anne hos buldum tesekur ederim benim eskiden adetlerim hep duzenli olurdu herkes soylersi işte stresten olamiyorum falan diye bana sacma gelirdi ama iste demeki boyle birsey varmis inanki okadar cok istiyorum ki anne olmayi hele bide etraftakiler hamile degil misin diye sorunca cok uzuluyorum cocuklara ilgim cok var ama iste buda imtihan herhalde o yuzden zamanı var deyip kendimi oyaliyorum bende yumurtlama testlerine bu ay basliycam bugun adetim bitti bakalim
Evet aynı durumu bende yasıyorım gerçekten stres çok etkiliyor yani şöyle diyim o kadar doktor doktor gezdim hepsi şuan istesen cocgun olır cok sağlıklısın diyor herseyim normal ama adetim düzensiz her zaman 38 günde olan adetim 45 50 günü buluyor

Evet aynı durumu bende yasıyorım gerçekten stres çok etkiliyor yani şöyle diyim o kadar doktor doktor gezdim hepsi şuan istesen cocgun olır cok sağlıklısın diyor herseyim normal ama adetim düzensiz her zaman 38 günde olan adetim 45 50 günü buluyor
Hic doktorlara gitmedim tek dusuk yaptigim sira gittim doktor surecide ap ayri etkilemesin diye ben evlendigimizde hemen hamile kalirim diye dusunmustum cunku etrafimdakiler hemen hamile kaldi ama ben kalamadim ilk gebeligimde malesef bos gebelikle sonuçlandı 3 aya yakindir dusuk yapmışım daha hamile kalamadim bekliyorum daha tam takmamaya çalışıyorum etrafimdakiler saolsunlar hamile degil misin sorusunu dank diye yüzüme yapıştırıyolar buda beni çok üzüyo 😕

Allah en kısa sürede bizide sevindirsin yaa walla zormuş insan kendini boşluktaymiş gibi hisediyor

Hic doktorlara gitmedim tek dusuk yaptigim sira gittim doktor surecide ap ayri etkilemesin diye ben evlendigimizde hemen hamile kalirim diye dusunmustum cunku etrafimdakiler hemen hamile kaldi ama ben kalamadim ilk gebeligimde malesef bos gebelikle sonuçlandı 3 aya yakindir dusuk yapmışım daha hamile kalamadim bekliyorum daha tam takmamaya çalışıyorum etrafimdakiler saolsunlar hamile degil misin sorusunu dank diye yüzüme yapıştırıyolar buda beni çok üzüyo 😕
Evet biliyorum o durumu bizde 7 aydır deniyoruz büyüklerimiz adet gecikiyorsa bebek yerini yapıyordur derler insallah öyledir

Allah en kısa sürede bizide sevindirsin yaa walla zormuş insan kendini boşluktaymiş gibi hisediyor
Amin inşallah benim ablamında olmuyordu babam dilek tesbihi alıp namaz kılmıstı dilek dilemişti ablam için ablam 1 ay sonra hamile kaldı bizde geçen ay yaptık insallah kabul olur yaa :(

Slm bende erken menepoz hastasıyım fsh 20 amh0.44 ama iki kızım var 5 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım saraçoğlunun kürlerini kullanmıştım şimdi yine içmeye başladım testere dişli aslan pençesi hayıt ve incir kürüne başladım bakalım 3 kez işe yarıcakmı inşallah olur diğer iki kızımda kullandığım ay hamile kalmıştım

Amin inşallah benim ablamında olmuyordu babam dilek tesbihi alıp namaz kılmıstı dilek dilemişti ablam için ablam 1 ay sonra hamile kaldı bizde geçen ay yaptık insallah kabul olur yaa :KK43:
Allah insAllah duyar dualarinizi Allah kabul eder de sende sevinirsin tez zamanda bu cuma hürmetine kucagimiz boş kalmasin insAllah🙇‍♂️

Slm bende erken menepoz hastasıyım fsh 20 amh0.44 ama iki kızım var 5 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım saraçoğlunun kürlerini kullanmıştım şimdi yine içmeye başladım testere dişli aslan pençesi hayıt ve incir kürüne başladım bakalım 3 kez işe yarıcakmı inşallah olur diğer iki kızımda kullandığım ay hamile kalmıştım
Allah sağlıkla buyutmeyi nasip etsin ablam 2 melek kizin var bizede nasip olur dualarinda yer almak isteriz kimin duasi kabul olur bilinmez bizede bu cuma gunu dua et

Allah insAllah duyar dualarinizi Allah kabul eder de sende sevinirsin tez zamanda bu cuma hürmetine kucagimiz boş kalmasin insAllah🙇‍♂️
Amin inşallah birde burada çok takılmamak lazım aslında insan okudukca daha cok strese giriyor düsünüyor hep ama elde degil 🙂

I
Amin inşallah birde burada çok takılmamak lazım aslında insan okudukca daha cok strese giriyor düsünüyor hep ama elde degil 🙂
Ayy evet yaa güya bu ay hic buraya girmiycektim mesajları falan okumuycaktim serbest birakacaktm kendimi ama bian kendimi uye yapmis bi sekilde gene burda buldum bağımlılık yapiyor resmn 😂🤷🏻‍♀️

Bende öle duymuştum erkenden adet olmaya başlınca rahim çocuk arıyo derler bizdede
İnsallah doğrudur kızlar birde benim eşimin tarafına söylemiyoruz çocuk düsünüyorız diye habire yapın yapın diye tutturuyorlar sonra birde olmazsa çağresine cok geçmeden bakmıs olursunuz diyorlar daha cok stres yapyorum

Bende öle duymuştum erkenden adet olmaya başlınca rahim çocuk arıyo derler bizdede
Ama iste bizimki gec geldi erken olsa bende oyle diye biliyorum erken adete girersen rahim hazirlik yapiyormus bebek icin acaba gec adet icinde gecerli mi bu 🤔

Back