- 27 Şubat 2019
- 1.129
- 966
- 53
- Konu Sahibi EbruEsra03
-
Rahim filmi vs çektirdin mi doktorun sen ve eşine baktı mı yani hiç bir sıkıntın yoksa tedaviye devam et cnm.bn dört ay klomen kullandım olmadı .bir ay gonal f kullandım o Aydan sonra hamile kaldım .tedaviler altı ay sonra şansını arttırıyor çünkü
[/QUOTE doktor esimin sperm testini istedi fakat esim yaptirmadi kesinlikle yaptirmam diyo artik onu son careye biraktim.gonal tam olarak ne oluyi canim onu ilk defa duydum bilgi verirmisin
Nasil yani aciklarmisin canim hergun yeni biseyler duyuyorum cogunuda deniyorumBirisinin yüzüstü deneyerek kaldığını okumuştum kk. Topik açılalı çok olmuş açan bayanın çocuğu vardır belki şimdi ☺
Yakiyida temmuz sicaginda uyguladim hatta bi kadin vardi ona gittim o soyledi adet bitimindenden1 gun sonra yakiyi yapistir ve vajinana pamuga viskis surup 6 gun boyunca beklet dedi tabi onuda yaotim hatta o ay adetim 12 gun gecikti artik neden oldu bilmem hayt otumuda doktorum onerdi hergun 2 3 bardak ic dedi 2 ay boyunca onuda ictim ama hic bi faydasini gormedim ama faydasini gorende cokmus sende bi dene rabbim belki sana nasip eder canimBen yakıyı duydum yeni onu yapacağım ovülasyon tarihleri arasında.Bide hayıt otu var regl olduktan diğer regl dönemine kadar içiliyormuş...
Pozisyon olarak yüzüstü denedik yazmıştı bayan ben denedim ama sonuç değişmediNasil yani aciklarmisin canim hergun yeni biseyler duyuyorum cogunuda deniyorum
Canım gebeliğin hayırli olsun sağlıcakla gelsin miniğinKlomen gibi yumurta geliştiren iğne oluyor .klomenden sonra ki aşama yani
Cnm çok teşekkür ederimCanım gebeliğin hayırli olsun sağlıcakla gelsin miniğinSiz de ki sorun neydi canım pko mu ?
Pozisyon olarak yüzüstü denedik yazmıştı bayan ben denedim ama sonuç değişmedi
Anladim canim. Internette fiyatina baktim 700 lerde bayagi pahaliymis ucuz bisey olsa alir denerdim yaKlomen gibi yumurta geliştiren iğne oluyor .klomenden sonra ki aşama yani
Aslında daha fazla tutuyor ama devlet yarısından fazlasını karşılıyor .bnm çatlatma iğnesi ile birlikte 600 tl tutmuştu ve sadece bir defa kullandım .doktor altı ay etkisinin olduğunu söyledi .ben kullandığım ay hamile kalmadım.ertesi ay hiç bir şey kullanmadan hamile kaldım ve doktor iğnenin etkisiyle dediAnladim canim. Internette fiyatina baktim 700 lerde bayagi pahaliymis ucuz bisey olsa alir denerdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?