- Konu Sahibi EbruEsra03
-
güzel bi topık olmus kızlar bende bu ay uygulucam eşim gelsin debende ilişkiden sonra eşiniz ayaklarınızdan kaldırıp sallarsa dırek yumurtalara gıdermıs sperm mantıklı ve komık hhee
Tam bir ay boyunca gün aşırı seks bi dolu bi boş yani biraz zor geliyor ama o ay bebeiş tutmuştu benim birde kesinlikle o gece yatağımdan kalkmadım duşumu sabahları aldım popoma yastık koydum ayaklarımı kendime doğru çektim o şekilde 15-20 dk durmaya çalıştım, bol bol süt içtim yumurtalıkları geliştiriyormuş kuruyemiş yedim başka ne yaptım aklıma gelenler bunlar
canım gün aşırı seks nasıl oluyor bi dolu bi boş ne demek aydınlatırsan sevinirim
canım gün aşırı seks nasıl oluyor bi dolu bi boş ne demek aydınlatırsan sevinirim
yani bi gün ilişki olcak,bi gün olmucak.. günaşırı demek bubi günü dolu geçiyosun,bigünü boş anlamında
bi gün yapıyosun bi gün yapmıyosun
biz 8 ay uğraştık olmaz dediğim ay hamile kaldım yumurtlama dönemimde 2 kere ilişkiye girdik ikisindede popomun altına yastık koydum sabaha kadar öle uyudum gerçi her defasında aynı şeyi yapıyodum ama o ay tutacağı varmış işte
sıvıyla yani nasıl durlur ki sabaha kadar mahfolur ya yatak yorgan bide wc ihtiyacı olmuyomu
adet düzensizliğin falan varmıydı canım niye kalmadın acaba hamile 8 ay
bende 5 aydır uğraşıyorum tık yok yaa
ilk aylarda ayaklarımı çok dikiyodum saatlerce duruyodum öle baktım yinede olmadı şimdi saldım gitti 5 dk bile yatmıyorum olacağı varsa olur zaten diyerek
yastık altta sabaha kadar o sıvıtla nasıl uyuyosunuz yaa bulaşmazmı gece uyurken çarşaflara
Rahim filmi vs çektirdin mi doktorun sen ve eşine baktı mı yani hiç bir sıkıntın yoksa tedaviye devam et cnm.bn dört ay klomen kullandım olmadı .bir ay gonal f kullandım o Aydan sonra hamile kaldım .tedaviler altı ay sonra şansını arttırıyor çünküCanlar bende sizin gibi ne zaman hamile kalacam diye dusunenlerdenim fakat 13 aydir deniyiruz tik yok neler denemedimki sicak suya oturmalar sifaliotoar incir kurleri tabi nunun yaninda iki defa klomen arti catlatma ignesi ama hic olmadi gecen de bi arkadsin israri uzerine bi yasli kadina gityim rahimi yerine koyuyomus masaj yaoarak adetin 3.gunu gitmen gerekiyo ve karnimi ovaladiktan sonra vajinaya pamuga vikis surup 6 gun birak dedi bide beline kalcanin uzerine yaki yapistir 9 gun boyunca diye onuda yaptim bu yaz sicaginda yanarak tabi yine olmadi bakalim artik hayirlisi daha allaha biraktim o vakti ve zamanini bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?