Hamile Kalmak icin Ne yapiyorsunuz bayanlar bu eski koca kari yontemleri felan

EbruEsra03

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
16
1
16
Hollanda
Selam Kizlar,
Biz 10 aydir bebis icin caba sarfediyoruz 7 ay sonra tam hamile kaldim demisken kurtaj oldum bebisim gelismemisti ama ne gibi yontemler uyguluyorsunuz merak ediyorum acikcasi hamile kalmayi kolaylastirmak icin bu yatakta iliskiden sonra biraz yatanlari duydum altina yastik koyanlarida ama daha farkli seyler uyguluyormusunuz merak ediyorum yada kulaniyormusunuz.

Tam bir ay boyunca gün aşırı seks bi dolu bi boş yani biraz zor geliyor ama o ay bebeiş tutmuştu benim birde kesinlikle o gece yatağımdan kalkmadım duşumu sabahları aldım popoma yastık koydum ayaklarımı kendime doğru çektim o şekilde 15-20 dk durmaya çalıştım, bol bol süt içtim yumurtalıkları geliştiriyormuş kuruyemiş yedim başka ne yaptım aklıma gelenler bunlar

Bende uğraşanlardanım :) Hamile kalma jelleri denilen jeller var, ilişkiye girmeden 15dk önce uyguluyorsun spermin ulaşmasını kolaylaştırıyor, hem ovulasyon testlerini kullanabilirsin. Bir araştır bence. İlişkiden sonra kalçanın altına yastık koyup en az 20dk böyle bekle, bunlar benim uyguladıklarım. Umarım en kısa zamanda güzel haberleri alırsın :)

Son düzenleme:
değişik önerilerin gelebileceği bi topik olmuş,takip etmek lazım hayırlı olsun bu arada canım topiğin

güzel bi topık olmus kızlar bende bu ay uygulucam eşim gelsin de bende ilişkiden sonra eşiniz ayaklarınızdan kaldırıp sallarsa dırek yumurtalara gıdermıs sperm mantıklı ve komık hhee

güzel bi topık olmus kızlar bende bu ay uygulucam eşim gelsin de bende ilişkiden sonra eşiniz ayaklarınızdan kaldırıp sallarsa dırek yumurtalara gıdermıs sperm mantıklı ve komık hhee

ben denedim onu geçen ay..
hatta spor yaparken sırtüstü yatıp,ayaklar havada bisiklet çeviriyo gibi yapıyosun ya onuda yaptım

olmuyor olmuyorrrrrr olmuyorrrrrrrrrrrrrr

Bende sabah erken saatlarde ilişki önerildiğini biliyorum spermler daha hareketli oluyormuş o vakitlerde

Merhaba tekrar kizlar insallah hepimiz en kisa zamanda hamisss kaliriz ve ozaman dahada guzel seyler paylasiriz :)) varmi baaskaaa artirannnnn ne gibi baska sacma ama faydasini goreebiclegmiz seyler varmiii daha

canım gün aşırı seks nasıl oluyor bi dolu bi boş ne demek aydınlatırsan sevinirim

canım gün aşırı seks nasıl oluyor bi dolu bi boş ne demek aydınlatırsan sevinirim

bi gün yapıyosun bi gün yapmıyosun

biz 8 ay uğraştık olmaz dediğim ay hamile kaldım yumurtlama dönemimde 2 kere ilişkiye girdik ikisindede popomun altına yastık koydum sabaha kadar öle uyudum gerçi her defasında aynı şeyi yapıyodum ama o ay tutacağı varmış işte

adet düzensizliğin falan varmıydı canım niye kalmadın acaba hamile 8 ay
bende 5 aydır uğraşıyorum tık yok yaa
ilk aylarda ayaklarımı çok dikiyodum saatlerce duruyodum öle baktım yinede olmadı şimdi saldım gitti 5 dk bile yatmıyorum olacağı varsa olur zaten diyerek
yastık altta sabaha kadar o sıvıtla nasıl uyuyosunuz yaa bulaşmazmı gece uyurken çarşaflara

sıvıyla yani nasıl durlur ki sabaha kadar mahfolur ya yatak yorgan bide wc ihtiyacı olmuyomu

valla bebek olsunda yatağı yorganı boşver diyorsun atarsın makinaya yıkanır... çok sıkışınca tabii kalkıyorsun canım wc ye ama durabildiğin kadar duruyorsun işte... onunlamı ilgilidir bilemem ama ben o şekilde yaptığımda o ay hamile kalmıştım... bide o ay ilişkiden önce bi kere yapmıştım sıcak su torbası yapıp havluya sarıp belimde tutmuştum 15 dk falan sonra ilişki olmuştu onu söylemeyi unutmuşum bak..

Ben yakıyı duydum yeni onu yapacağım ovülasyon tarihleri arasında.Bide hayıt otu var regl olduktan diğer regl dönemine kadar içiliyormuş...

tamamen psikolojikti o ay çok hasta oldum çok ilaç kullandım hamile kalmak istemiyodum ama kalmışım

:)vakit saat tamam olunca bebiş geliyor.daha doğrusu Rabbim "ol"emrini verince oluyor.ben 1 yıl korundum .korunmayı bırakır bırakmaz,ovulasyon tarihi hesaplamalar,belimin altına yastık koymalar,ayaklarımı tepeye dikmeler,ilişkiden sonra hiç kalkmadan uyumalar,hatta yakı bile (2 saat bile dayanamadım):) bunları yaptım.abarttığıma bakmayın korunmayı bıraktıktan sonraki ilk 3 ayı kapsayan uygulamalardı bunlar.denk getiremedim sanırım:)4. ay sinüzit tedavisi oldum antibiyotikler filan;sonra antibiyotik alerji yaptı tüm vücudum kızardı bir de onun tedavisi derken hamileliği filan hiç düşünmedim,ekstra hiçbir şey de yapmadım kafam meşguldü hep:)ve kısmet ya o ay hamile kalmışım..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..Ya Halık ismini çok çekiyodum bak onu yazmayı unutmuşum

Canlar bende sizin gibi ne zaman hamile kalacam diye dusunenlerdenim fakat 13 aydir deniyiruz tik yok neler denemedimki sicak suya oturmalar sifaliotoar incir kurleri tabi nunun yaninda iki defa klomen arti catlatma ignesi ama hic olmadi gecen de bi arkadsin israri uzerine bi yasli kadina gityim rahimi yerine koyuyomus masaj yaoarak adetin 3.gunu gitmen gerekiyo ve karnimi ovaladiktan sonra vajinaya pamuga vikis surup 6 gun birak dedi bide beline kalcanin uzerine yaki yapistir 9 gun boyunca diye onuda yaptim bu yaz sicaginda yanarak tabi yine olmadi bakalim artik hayirlisi daha allaha biraktim o vakti ve zamanini bilir

Rahim filmi vs çektirdin mi doktorun sen ve eşine baktı mı yani hiç bir sıkıntın yoksa tedaviye devam et cnm.bn dört ay klomen kullandım olmadı .bir ay gonal f kullandım o Aydan sonra hamile kaldım .tedaviler altı ay sonra şansını arttırıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…