- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
- 133
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Canım aralıksız 41 gün boyunca okununca daha tesirli oluyor diye okudum ve bir bardak suya okuyup iç ben öyle yaptım iki aydır
Adet olunca naptın peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım aralıksız 41 gün boyunca okununca daha tesirli oluyor diye okudum ve bir bardak suya okuyup iç ben öyle yaptım iki aydır
bugun bastan basliycam tesekkur ederim canim suyu da yeni ogrendim insallah tesir olur
Adet olunca naptın peki?
tabi günü geçmediyse beklemek daha iyi ağır iş yapma bol bol dinlen bu arada
İnşallah canım mutlaka deneyin eşinde sende içeceksiniz
Adet bitiminden bi gün önce sen içmeye başla yumurtlama zamanına kadar iç eğer tam bilmiyorsan yum zamanını 14 gün içip bırak
Yani her okudugumda icmiyorum oyle mi ?
Cok sagol canim deniycem insallah yok ben testere disli aslan pencesine basladim caksira siea varCanım ben çakşır suyunu sordun sandım
Meryem suresini sormuşsun
Onu her gün bi bardağa okuyup iç
Cok sagol canim deniycem insallah yok ben testere disli aslan pencesine basladim caksira siea var
Allah razi olsun bunu da deniycemRabbim vesile etsin canım her gün 41 Fatiha okumakda çok tesirli
Allah razi olsun bunu da deniycem
Hepsine basliyorum insallah rabbim nasip etsin hayirlisiyla
Maşallah canım çok sevindim bu kararına her gün uyguladıkça buraya yazabilirsin insan daha iyi motive oluyor ❤❤❤
Aslinda meryem suresine baslamistim ama uyuyakaldim bir gun aksattigim icin bastan aliyorum hepsini Allah razi olsun canim
Gonulmeyvesi inanamiyorum Masallah subhanallah hamilemisin
uzun zamandir konunu goremeyince merak etmistim seni cok Mutlu oldum adina rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah hayirli olsun ♥