• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için kürler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gurbet4231

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
130
46
18
Herkes bildiğini yazarsa belki birine faydası olur diye düşünüyorum
Benim bildiğim soğan kürü çok iyi geliyormuş
Az önce annemden duydum ne kadar doğru bilmiyorum ebegümeci de iyi oluyormuş
Birde hayıt otunu duydum siz neler biliyorsunuz
Ayrıca bende de idrar yolu enfeksiyonu var buda hamile kalmayı etkiliyormuş ben ne yapabilirim ilacın faydası olmadı bu arada şimdiden teşekkürler

Her kürü herkes kullanamaz, en azından sorununuz neyse onu yazsaydiniz ona göre tecrübe edenler yorum yapardı. Sogan suyu kiminde başka hormonları yükseltirken kiminde ara kanama yapiyo kiminde de gebelige vesile oluyo cok değişken. İncir kürü birçok kişide yumurtalarin kalitesini artırırken bircok kişide de prolaktin hormonunu yükseltip gebelige engel oluyo dikkat etmek lazim. Önce adetin 3. Günü hormon tahlilleri ve muayenenizi yaptırıp doktorun yönlendirmelerini denemelisiniz. Yapıldıysa ve hicbir sorun görülmediyse eşiniz spermiyogram testi yaptırmalı

Ben geçen ay hayıt tohumunu yumurtlamaya kadar kullanmıştım. Belki hormonlara faydası olmuştur ama yine de esas sorunum olan reglimi erkene çekmedi ve 41.günde oldum. Şimdi de reglin 3. Günün bal,çörek otu ve tarçın kürüne başladım. Sabah akşam 1 kaşık yiyorum. 3 günde koyulaşarak biten reglim bugün 6. Gün olmasına rağmen kırmızı şekilde gelmeye devam ediyor. Diğer zamanlar rahim tam temizlenemiyordu heralde. Baş,çörek otu,tarçın kullananlarda da böyle olmuş muydu? Deneyimlerini yazarlarsa güzel olur. Şu an mesela ilk günü gibi kramp giriyor onu yediğim için. Normal mi? Umarım erken yumurtlayıp reglimi düzene sokabilirim

Her kürü herkes kullanamaz, en azından sorununuz neyse onu yazsaydiniz ona göre tecrübe edenler yorum yapardı. Sogan suyu kiminde başka hormonları yükseltirken kiminde ara kanama yapiyo kiminde de gebelige vesile oluyo cok değişken. İncir kürü birçok kişide yumurtalarin kalitesini artırırken bircok kişide de prolaktin hormonunu yükseltip gebelige engel oluyo dikkat etmek lazim. Önce adetin 3. Günü hormon tahlilleri ve muayenenizi yaptırıp doktorun yönlendirmelerini denemelisiniz. Yapıldıysa ve hicbir sorun görülmediyse eşiniz spermiyogram testi yaptırmalı
Haklısınız benim amacım zaten herkesin işte ben şunu kullandım bende şöyle oldu vs gibi şeyleri yazmalarını istedm :)
Doktora gittiğimde herşey normal sadece idrar yolları enfeksiyonu var dedi antibiyotik verdi ama geçmedi ne yapsam geçer dye ekledm :)

Haklısınız benim amacım zaten herkesin işte ben şunu kullandım bende şöyle oldu vs gibi şeyleri yazmalarını istedm :)
Doktora gittiğimde herşey normal sadece idrar yolları enfeksiyonu var dedi antibiyotik verdi ama geçmedi ne yapsam geçer dye ekledm :)
İdrar yolu enfeksiyonunu bilmiyorum ya bende vajinal enfeksiyon vardi veya mantar, antibiyotik ve fitille gecti. İdrar yolu enfeksiyonu icin ne yapılır bilmiyorum 🤷

Naptın canım geçti mi enfeksiyonun

Herkes bildiğini yazarsa belki birine faydası olur diye düşünüyorum
Benim bildiğim soğan kürü çok iyi geliyormuş
Az önce annemden duydum ne kadar doğru bilmiyorum ebegümeci de iyi oluyormuş
Birde hayıt otunu duydum siz neler biliyorsunuz
Ayrıca bende de idrar yolu enfeksiyonu var buda hamile kalmayı etkiliyormuş ben ne yapabilirim ilacın faydası olmadı bu arada şimdiden teşekkürler
Sogan kurunu denedinz mi

Ben geçen ay hayıt tohumunu yumurtlamaya kadar kullanmıştım. Belki hormonlara faydası olmuştur ama yine de esas sorunum olan reglimi erkene çekmedi ve 41.günde oldum. Şimdi de reglin 3. Günün bal,çörek otu ve tarçın kürüne başladım. Sabah akşam 1 kaşık yiyorum. 3 günde koyulaşarak biten reglim bugün 6. Gün olmasına rağmen kırmızı şekilde gelmeye devam ediyor. Diğer zamanlar rahim tam temizlenemiyordu heralde. Baş,çörek otu,tarçın kullananlarda da böyle olmuş muydu? Deneyimlerini yazarlarsa güzel olur. Şu an mesela ilk günü gibi kramp giriyor onu yediğim için. Normal mi? Umarım erken yumurtlayıp reglimi düzene sokabilirim
Hayıtın kendisini kullanmak değil eczanede hapı var agnucaston adı. Onu 3 ay düzenli kullanın 28-30 günde bir adet olacaksınız yumurtlamaya da yardımcı oluyor geliştiriyor

Bu arada bende yaptıklarımı yazayım. İlk gebeliğim de e2 düşüktü onu yükseltmek için incir kürü yaptım ve çok şükür yükseldi ama düşük olan prolaktinimi sınıra kadar yükseltti. Sonrasında aslan pençesi çayı içtim düştü. İdrar yolu enfeksiyonu vardı bende sürekli tekrarlayan onun için de soğan kürü yaptım kökten çözüldü bi daha tekrarlamadı. Sonrasında incirden korktum tekrar yapamadım bal tarçın çörekotu kürü yaptım eşime de çakşır kökü suyu içirdim o ay hamile kaldım. Keçiboynuzu kürü yapmıştım eşime bi faydası olmadı onun. Çakşırın çok faydası oldu çok hızlı yükseltti değerlerini.
İkinci gebeliğim de önce ki aylarda agnucaston kullandım. İlk doğumumdan sonra üç aylık iğne yapmıştım adet düzensizliği yapmıştı. Onu düzene soktu. Tekrar hamile kaldığım ay yumurtlama takibi hariç hiç bişey yapmadım. Ama maalesef kalbi durdu kürtaj oldum. Üçüncü gebeliğimde ise sadece eşimle çakşır kökü suyu içtik birlikte ve hemen hamilelik oldu çok şükür. He bide kürtajdan sonra 4cmlik kist oluştu doktor tavsiyesiyle soğan kürü yapmaya başladım 3ncü gün lekelenmelerim oldu 15 güne tamamladım bi gittim tertemiz hiç birşeyim kalmamıştı.

Back
X