- 13 Mart 2019
- 13.299
- 44.047
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Bugün eşim çakşırsuyu içti ve keçiboynuzuözü yedik
Kalan gün sayısı 1
2 tane incir yedim
Kalan gün sayısı 1
2 tane incir yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkimizde 1 çay bardağı çakşır kökü suyu içtik
Bu sabah eşim çakşırsuyu içti ben içmedim çünkü yumurtladım sanırsam sadece keçiboynuzu özü yedim
Ayy hamıle kalmıssn nolur Banada fıkır verGayet iyi canım maşallah bizim size oranla çok düşük ama ümidim var inşallah
Doktora gitmemiz de yarım kaldı malesef koronadan dolayı
Ayy hamıle kalmıssn nolur Banada fıkır ver
Çakşır suyu bayanlarda ne işe yarıyor ki ben ıcemıyorum Bı defa ıctım geri direk cıkarttım yada sizin kullanma ölçeğiniz neydiBu başlık altında yazdıklarımı düzenli bi şekilde uyguladık canım eşimde bende
İnşallah sizde biran önce mucizenize kavuşursunuz
Çakşır suyu bayanlarda ne işe yarıyor ki ben ıcemıyorum Bı defa ıctım geri direk cıkarttım yada sizin kullanma ölçeğiniz neydi
İşe yarar insallah esim kullanıyor morfolojısi bozuk diye acaba ona fayda edecek mıYumurta kalitesini arttırıyor diye biliyorum zaten adet bitiminden bir gün önce başlanıyor yumurtlama görülünce bırakılıyor
Bizim ölçeğimiz şişenin üzerinde yazdığı gibiydi
Bir çay bardağının 4 te birine çakşır sıyu geri kalanı su şeklinde
Ben bi dikişte içiyordum
Canım bu uyguladıklarının hangisiyle hamile kaldınBu başlığı da yine yaptıklarımı daha düzenli yapmak ve kendimi kontrol etmek için açıyorum :)
Geçen aydan beri yine tam mükemmel düzenli olmasa da bi gayretim var :)
Şuan reglimin son günü
Bu ay Allahın izni ile yapacağım şeyler
Her gün 1 Yemek kaşığı keçiboynuzu özü (ikimizde)
Sabah akşam aç karnına çakşır kökü suyu (ikimizde)
Kuru incir yiyorum geçmiş aylarda içtim
Ve testere dişli aslanpençesini bir bitki çayı gibi içiyorum yaklaşık 1 aydır yani kaynatmadan :/ inşallah böylede faydası oluyordur :)
Adetlerim düzene girdi 3 5 gün hatta 10 gün geç olduğum zamanlar oldu.
Ama 2 aydır hep zamanında oluyorum (ve buda testere dişli aslan pençesinden dolayı diye düşünüyorum)
Hatta önce ki ay incir içtim ve erken yumurtladım bu yüzden de 3 4 gün erken regl olmuştum
Bu ay tam günümde geldi
Velhasıl yapacaklarım bunlar
Manevi reçetem de var onun için ayrı bir başlık açarım inşallah ❤
1.Çakşır kökü suyu
2. Keçiboynuzu özü (soğuk pres)
3.Kuru incir ara öğünlerde yemelik :)
Buraya da yazıcam kii bi düzeni olsun
İnşallah isteyen herkes ve ben biran önce sağlıkla hamile kalırız
Bende merak ettim sorun neydi acaba adet olunca bende deneyeceğimCanım bu uyguladıklarının hangisiyle hamile kaldın
Bunları uygularken ne sıklıkla ilişki yaşadı bunları öğrensek aslında faydası olurBende merak ettim sorun neydi acaba adet olunca bende deneyeceğim
Canım gebelik düşünüyorsan adetin biter bitmez 2 günde bir ilişki yaşayacaksın adet olana kadar en sağlıklı ve sağlam yöntemBunları uygularken ne sıklıkla ilişki yaşadı bunları öğrensek aslında faydası olur
Ne zaman hamile kaldın canım Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin yazdıklarını uyguladığın ay mı ? Ve sende hormonla rezerv herhangi bir sorun var mıydı? Bu sorulara cevap verirsen bizler için de fikir olurElhamdülillah eğer gerçekten hamileysem herkrse tavsiye edicem ❤
Allahım herkese nasip etsin
Nisan da düşüğüm oldu canım, mayıstan beri denememe rağmen olmuyor. Bir dolu bir bos yapıyorum sonuç bomboşCanım gebelik düşünüyorsan adetin biter bitmez 2 günde bir ilişki yaşayacaksın adet olana kadar en sağlıklı ve sağlam yöntem