hamile kalmak için kafana takma o zaman olur deniliyor ya...

Merhaba;
Bende prolaktin eşimde varikosel vardı uğraştık uğraştık olmadı.
Amaaan olursa olur olmazsa olmaz dediğim dönemde hamile kaldım.
Cidden kafanıza takmayın rabbim vereceği zamanı bilir.
Allah isteyen herkese nasip etsin.

evet, Didem the "pko ve infertil topiklerinin delisi" karşınızda....
ben de kızıma hamile kalmaya çalışırken, buna benzer topikleri okur okur dellenirdim: nasıl kafaya takmayabilirim ki? diyerek...Gerek çocuk delisi eşimin, her akşam ıslak kedi yavrusu bakışlarıyla:"bebişimiz olmayacak mı bizim...hiç mi olmayacak" diye sayıklamaları,
gerek pko denilen sinir bozucu durum psikolojimi sağlam etkiliyordu...
6-7 aylık yoğun ilaç tedavisi ve diyetten sonra kan değerlerim düşer düşmez yumurta takibi ve klomene başlamıştım...hatta doktorcum duphaston yazmıştı ya adet olayım ya da bebiş olursa tutunsun diye....bi anda şimşek çaktı, çocuğum olmayacak diye kendime küstüm, hayata küstüm...haftalarca zırıl zırıl ağladım....ve ta-taaaa bhcg 6398 çıkmıştı ( inadımdan nasılolsa negatif diye tam 10 gün test yaptırmadım da...ehe)
ve işte o gün, tamamen kendimi ve eşime olan aşkımı düşünerek,beeyle hiçbişeyi düşünmeden yaşadığım bir gecenin bana harbi harbi İnci'yi getirdiğini farkettim....Tabi herşeyden önce yüce Allahın takdiri ve doktorcumun başarısı...

Allah kimseyi evlatla sınamasın...isteyen herkeslere hayırlı ve sağlıklı bebişler

Hamile kalmak kolay birsey degil. Gunu tutacak vs. Hadi gunu ayarladin, kocanin spermi kaliteli vs. olacak. Uzerine stres de gelirse hepten is zora girer. Rahat olmak bu... 3 hamileligim de ( biri kayip) olsa mi olmasa mi doneminde oldu. Stres herseyin dusmani. Bir suru hastaligi getirdigine inaniyorsak, hamileligi zora soktuguna da inaniriz.
Hamilelik mucize iste. Olacaksa her durumda oluyor bu da bir gercek. Yinede stresi minimuma indirip, hesaba devam. İnsallah en kisa surede istediginize kavusursunuz. inanmak hersey...

hımmm bende bazen şakayla eşime diyorum bak biz böyle güzel güzel yapıyoruz ya ondan olmuyor gel sen bana tecavüz et bak ben nasıl hemen gebe kalıyorum
işin espirisi bi yanada korksamda ağlasamda gülsemde sevinsemde olmuyor olmuyor....

bak canım inan bana dedikleri doğru çıkıyor bunun anlamı şu fazla stres üzüntü yumurtalıklar üzerinde olumsuz etki yapıyor büyüyen ya da çatlayan yumurta ya ufalıyor yada döllenemiyor...ben tedaviyi bıraktım bir süre bekledim o ara başka uğraşa verdim kendimi hiç ummadığım anda da hamile olduğumu öğrendim..rabbim uğraşlarınızı görüyor en hayırlı vakitte evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah

kızlar merhaba uzun zaman önce yazılmış ama şimdi çocuğunuz oldu mu hamile kalabildiniz mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…