bende anlamıyorum takma kafana olur deniliyor ya 4.5 yıllık evliyim bana göre sebep çok ama drlara göre yok evliliğimin ilk 2 yılı hiç çocuk istemedik aklımızın ucundan bie geçmedi ama korunmuyordumda ergenlik dönemimde adet problemi çok yaşadığım için hemen gebe kalmam zaten diyordum istediğimiz zaman ilişkiye giriyorduk heleki evliliğin ilk ayları büyük bi zevkle istekle olmasına rağmen ben gebe kalamadım 2 yıl sonra dra gittim herşey normal rahim filmi geçtirdim tüpler açık eşim sperm tahlili yaptırdı imkanı yok senin çocuğunun olmamasına demiş dru hadi biz yine kendi kendimize deneyelim dedik en azından 28 gün arayla adet oluyorum adetimin 10. 18. günleri gebelik için elverişli falan filan bunları öğrendik nasıl olsa gebe kalırım birşey yok streste yapmadım ve ben yine gebe kalamadım yoruldukmu evet sıkıldıkmı evet dra gittim klomen çatlatıcı iğne 36 saat sonra ilişki gelde stres olma bi kere canım istemiyor eşim derseniz zorla yanıma geliyor kafamızda şu düşünce nasıl olsa tutmıcak ama deneyelim hemen 3 dk sürer sürmez tamam bitti çünkü dr sana saatli ilişki öneriyor aman boşver 36 saati canım 50 saat sonra ister o zaman yapıyım gibi bi gamsızlık yapma şansın yok.
şu kesinki bu işin stresle alakası yok tecavüze uğrayının yaşadığı stresi düşünün ama hamile kalabiliyor benim ilk 2 yıl yaşadığım sevinci düşünün ama gebe kalamadım 36 saat sonra zorla yapılan isteksiz ilişkiden sonra sanırım gebeyim kan testi adetime 1 hafta kala 3.76 sınırda adet günü tekrarlanacak dün öğlen yapılan ve adete 5 gün varken idrar testinde çıkan çoookkk silik 2. çizgi.
bebek bi mucize olayın sevinçle stresle alakası yok rabbim ol deyince olur rabbim bana ol dediyse olmuştur olma dediyse inş önümüzdeki aya.