• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için hangi takviyeleri kullanıyorsunuz

Ben de mfk kullanıyorum 3. Ay son kutulardayim henüz hamile kalamadım esim eş paketi ve azoperm ben eş paketi advictor ve rezerve annh kullanıyorum ikimizde 3. Ay son kutulardayiz inşallah kısmet olur bize de sağlıklı hayırlı hamilelik ve evlatlar siz hangi takviyelri kullandiniz
Sıkıntınız amh düşüklüğü mu onun için mi rezerve paketi kullandiniz

Ben de mfk kullanıyorum 3. Ay son kutulardayim henüz hamile kalamadım esim eş paketi ve azoperm ben eş paketi advictor ve rezerve annh kullanıyorum ikimizde 3. Ay son kutulardayiz inşallah kısmet olur bize de sağlıklı hayırlı hamilelik ve evlatlar siz hangi takviyelri kullandiniz
Adet gecikmesi yasadinizmi?

Adet gecikmesi yasadinizmi?
Bu ay 3 gün gecikme yaşadım ama diğer ay da 3 gün erken gelmişti yine eski tarihine dönmüş gibi oldum son aydayim ben zaten daha kullanmicam bu aydan sonra ara vericem folik asit gb bir şeye devam ederim belki 3 ay bekledikten sonra hiç bir şey kullanmadan hamilelikte lazım olacağı için ona da değerlerime baktirip ederim 3 ay kullanmayıp bekleme döneminden sonra

Bu ay 3 gün gecikme yaşadım ama diğer ay da 3 gün erken gelmişti yine eski tarihine dönmüş gibi oldum son aydayim ben zaten daha kullanmicam bu aydan sonra ara vericem folik asit gb bir şeye devam ederim belki 3 ay bekledikten sonra hiç bir şey kullanmadan hamilelikte lazım olacağı için ona da değerlerime baktirip ederim 3 ay kullanmayıp bekleme döneminden sonra
Tmm tesekur ederim cvp verdigin icin

Nihalin bahçesi marka. Ben bir senedir kullanıyorum. Eşim 1,5 ay kullandı. Değeri sıfırdan 20 e yükseldi
Kullanımı nasıl adet dönemlerinde kullanılıyor mu be şuan adetim adetten sonra mı başlanılıyor 1 sene iyi kullanmışsınız siz ne için kullanıyordunuz

Kullanımı nasıl adet dönemlerinde kullanılıyor mu be şuan adetim adetten sonra mı başlanılıyor 1 sene iyi kullanmışsınız siz ne için kullanıyordunuz
Adet döneminde 2.gününden itibaren 9. Gününe kadar sabah akşam aç karnına kullandım. 11.günde kadın doğuma kontrole gidiyordum. Her zaman 1 adet gelişmiş yumurtam oluyordu. Klomen ve femara kullanmak yerine bunu kullandım. Yumurta belirli büyüme olmuşsa çatlatma iğne yazdırıyordum. Yumurtlama çatlama oluyordu döllenme olmadı. En sonunda eşime de erkek macunu aldım. O bir buçuk ay kullandı. İkinci kavanozun yarısında hamile kaldım şükür. Bizde sorun kocamdaydı. Önceden ilaç kullanmasam da yumurta gelişiyordu. Ama son zamanlarda ilaç kullanmadan yumurta olmuyordu

Back