• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için hacamat yaptıran var mı?

Gulumsekaderine1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
278
54
28
27
Merhaba kızlar dün bir çılgınlık yapıp hacamat yaptırdık eşimle birlikte:) bizim 1 buçuk senedir çocuğumuz olmuyor eşimdeki sperm ileri hareketi zayıflığı sebebiyle. Hacamati duyduk tıkalı kanallar varsa açılıyormuş ve daha rahat hamile kalinabiliyormus Allah'ın izniyle.. Sizde yaptırdınız mi ya da duydunuz mu bu yöntemi inşallah şifası olur bize de yuvamıza kuşu kondurur Rabbim.

Merhaba kızlar dün bir çılgınlık yapıp hacamat yaptırdık eşimle birlikte:) bizim 1 buçuk senedir çocuğumuz olmuyor eşimdeki sperm ileri hareketi zayıflığı sebebiyle. Hacamati duyduk tıkalı kanallar varsa açılıyormuş ve daha rahat hamile kalinabiliyormus Allah'ın izniyle.. Sizde yaptırdınız mi ya da duydunuz mu bu yöntemi inşallah şifası olur bize de yuvamıza kuşu kondurur Rabbim.
Geçmiş olsun benim görümcem çok ilgileniyor bu konuyla o söylemişti çok faydası var diye. Ben cesaret edemedim ama faydasını gören varmış. İnşallah onlardan biri de siz olursunuz

Yaptirdigim ay sonrası hamile kaldm. Aralikta yaptirdm sirt kafa kuyruk sokumu bacak ocakta tek iliskiyle hamile kaldm bende inanamadm ama hacamatın etksi oldugunu dusnuyorum. Cunku ondan once 7 8 ay olmamstı

Geçmiş olsun benim görümcem çok ilgileniyor bu konuyla o söylemişti çok faydası var diye. Ben cesaret edemedim ama faydasını gören varmış. İnşallah onlardan biri de siz olursunuz
Inşallah inşallah çok istiyoruz. Cesaret etmeyecek birşey yok aslında keşke sizde yaptirsaniz acısı da yokmuş o kadar 😏

Inşallah inşallah çok istiyoruz. Cesaret etmeyecek birşey yok aslında keşke sizde yaptirsaniz acısı da
Yaptirdigim ay sonrası hamile kaldm. Aralikta yaptirdm sirt kafa kuyruk sokumu bacak ocakta tek iliskiyle hamile kaldm bende inanamadm ama hacamatın etksi oldugunu dusnuyorum. Cunku ondan once 7 8 ay olmamstı
Yaa çok güzel bi haber buu 😍 inşallah benimde öyle olur ya benimde omuzlarima 2 sirtima 3 belime 4 kupa yapıldı başıma da yapacaktı ama ilk yapışım olduğu için 9 kupa yeterli dedi gebe kalmak için olduğunu söyleyince ona gore yapıyorlarmış inşallah bende de sizin gibi etkisi olur

Bende de pcos var hacamat yaptıracam 2 aydır adet olmadım 2 yıldır bebek tedavisi görüyorum olmadı inşallah pcos a da faydası olur Allah hepimize şifa versin

Canım bende hamile kalamıyordum inan 4 5 sene hatta artık bi ara kısırmıyım diye düşündüm bundan 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu ay tekrardan hamileyim ve ben hamile kalma sebebimi tamamen collagen ve c vitamini bardakta çözülür alıyordum hergün inan ikisi çok işe yarıyor hergün sabah ve akşam ikisinden de iç eczaneden al rabbim nasip eder inşallah 🙏🏼

Bende eylülde hem hacamat hem vajina sülüğü yaptırdım ekimde adetim gelmedi test yaptım negatifti sımdı kasım geldi hala adet olmadım 21 i adetim bakalım gelmezse gene test yapıcam 2. Ayda hamile kalanlar oluyomus ınsallah rabbim hayırlısını versin😀

merhabalar bende bu ay hacamat yaptırdım adet oldum arkadaşımda hacamat yaptırdığı ay hamile kalmış bizimde olmuyor 2 yıldır sizler ne aşamadasınız acaba

Back