Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için ebegümeci

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elf93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
43
74
88
Kocaeli
Merhaba Kızlar aslında ilk kez duyduğum bir şey paylaşmak istiyorum. Hamile kalmak için teyzem ebegümecini sıcak suda haşlayıp bir beze sarıp (afedersiniz) bacak arasına koymuş ve 1 kere denedikten sonra hamile kalmış. Bana da söyleyince bir Araştırma yaptım ve uygulayıp hamile kalanları gördüm. Yapanlar veya bilenler kaç gün ve hangi sıklıklarda yapılıyor acaba? Herkese şimdiden teşekkürler

Bizimkilerdede var o bi kaç kişiye yaptıklarını duydum ama kışın yapmak üşütürmüş yazın yapıyolardı genellikle bu hem yumurtlamaya yarıyomuş bi nevi rahmi sıcak tutuyo aöa dediğim gibi nasıl yapıyorlar ne kadar zamanda yapıyolar bilmiyorum canım inşallah sana şifa olur

Hacet namazı kılmaya başlayacağım inşallah tekrar yarın bitiyor adetim. Başka dua namaz var mıdır söyleyeceğin
Canım bebeğinin hayırlı evlat olması için bak söylüyüm yapmak istersen yaparsın öncelerden zekeriyya efendimizinde olmadığı zamanlarda oda böyle niyet edip namazını kıldığında Allah onada nasip etmiş
Şu duaları okudum ben
İbrahim suresi itaat
Yusuf suresi guzelik
Meryem suresi iffet haya
Muhammed suresi ibadet için
Bunları okuduktan sonra iki rekat senle eşin namaz kılıyosunuz namazdan sonrada küçük dualar var ikinizinde eli başında o duaları okuyup niyetinizi alıyosunuz gerisini Allaha bırakın bide küçük bi ayet var onuda günde 100 defa okuyorum inşallah Allah herkese nasip etsin bizede

Hacet namazı kılmaya başlayacağım inşallah tekrar yarın bitiyor adetim. Başka dua namaz var mıdır söyleyeceğin ☺
Bak canım araştır bi ebebeyin evlat istiyorsa önce namaza başlar gibi dualarını edip namazını kılıp niyet etmeli inşallah faydalı olur ben yaptım Rabbım ne zaman nasip ederse artık

Bak canım araştır bi ebebeyin evlat istiyorsa önce namaza başlar gibi dualarını edip namazını kılıp niyet etmeli inşallah faydalı olur ben yaptım Rabbım ne zaman nasip ederse artık
Canım bir de sen Bedir sahabelerini oku derim. Rabbim bana her istediğimde karşılık verdi bu duayı okuyunca. Her sahabeden sonra Radiyallahu anh diyeceksin. İnternete yazınca çıkıyor zaten. Bir oku derim Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin bana da dua et ben de sana edeyim hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Her gün mü okumam lazım canım tabikide ederim çok teşekkür ederim inşallah Rabbim bizede nasio eder

Bu sahabeleri okumak duanın kabulüne yardımcıymış. Ben her gün okumuyorum ama her gün okursan daha etkili olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…