hamile kalmak için dr a gıttım ve...

osenay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
120
1
96
İzmir
merhaba arkadaslar ben 1.5 yıllık evlıyım evlılıgımın ılk ayları vajınusmusla gectı tedavı gordum 6 7 aydır ılıskıye gırebılıyorum fakat hala cok rahat degılım bu arada bebek de ıstıyoruz bundan 2 ay once hospıtalıum da ferda uygur hanım a muayene oldum dr hıc bır sorunum olmadıgını soyledı.bırkac ay daha deneyın dedı bır daha gelırken esın sperm tesıtı de yaptırsın oyle gelın bır bakalım dedı sperme testı yaptık ferda hanımın ozel muayenesıne gıttık cok anlayıslı bır kadın vajınusmustan ılıskıye yenı yenı gırebıldıgımden bahsettım her ay yumurtlama gununu saydıgımı esımle ılıskımın artık duygusallıktan cıkıp bır goreve donustugunden bahsettım aynı seylerden esım de dert yandı doktor cok yakın davrandı cocuklar daha cok gencsınız hormonlarınız calısıyor sız cocouk shıbı olmak ıcın degıl duygusal anlamda ıhıtyac hıssettıgınız ıcın bırlıkte olmalısınız bır kere su yumurtlama gunlerını hesabı kıtabı bı yaan bırakın dedı bız bunu 35 40 yasındakı hastalarımıza yapıyoruz sız su anda hayatın tadını cıkarın ıkı kısı yasamanın keyfını rahatını cıkarın kendı ıstedıınız ıcın duzenlı ılıskıye gırın cocuk zaten en gec 1 yıl ıcınde olur dedı ılk yada kadınların hamıle kalma olasılıgı zaten yuzde 20 dır dedı ayrıca yumurtlama donemı kısıden kısıye degısır vajınanın yapısı ve ph degerı cok onemlıdırı bazen sperm ıcerıde 70 saatten fazla da yasayabılır o yuzden bunlara cok ıtıbar etmeyın dedı bundan sonra yumurtlama donemı ılıskı vs bunların hepsının kafamdan cıkarıyorum cocuk da ne zaman gelmek ıstıyorsa o zaman gelsın

evet cnm insan hamile kalmaya çalıştıkça kalamıyor..zaten vajinismusu yeni yeni atlatıyormuşsun bence de kendini kasma ve oluruna bırak.Allah yardımcın olsun...

bende vajınusmustum ve 2 ay once yendım bır buuck yıl sonunda ..bende kc bebk ıstıyorum ama ckta takmıoyrum napalım ne zamn ALLAH verırse o zman olur hem daha ck yenı yenı yapabılıyorum zamn gerek ..takılma saglıkla gelsınler ıhsallhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…