• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için doktor tavsiyesi

rana 44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
5
0
1
25
Merhaba hanımlar 2 yıldır gebelik istiyorum fakat hala nasip olmadı eşimin sperm sayısında problem var bende hormon testine kadar yapabildim problem çıkmadı yurtdışında yaşıyorum burası gerçekten çok pahalı ve ilgisiz Türkiye’de özellikle İstanbul Sivas Kayseri önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı lütfen yardımcı olun çok ihtiyacım var her ay umutlanıp test almaktan utanıyorum artık 😔

Merhaba hanımlar 2 yıldır gebelik istiyorum fakat hala nasip olmadı eşimin sperm sayısında problem var bende hormon testine kadar yapabildim problem çıkmadı yurtdışında yaşıyorum burası gerçekten çok pahalı ve ilgisiz Türkiye’de özellikle İstanbul Siva Kayseri önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı lütfen yardımcı olun çok ihtiyacım var her ay umutlanıp test almaktan utanıyorum artık 😔
Antalya da bı kadın dogumcu var var Ömer Ünal yaz Google çıkar bir dene istersen

Doktor mfk ürünleri var eş paketi felan o tür takviyeler kullanıp hamile kalan çok kişi var bakın isterseniz

Back