Hamile kalmak için doktor tavsiyesi

u25n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2020
1.055
926
Herkese selam 2.5 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyor bana önerebileceğiniz İstanbul Avrupa yakasında kadın doğum doktoru var mı lütfen bana destek olur musunuz daha önce gittim ama çok ilgilenmediler

size önereceğim bir doktor var fakat kendisi sadece muayehanesi var. bakırköy de serhat sakız.... su anda çoğunlukla infertilite hastaları bakıyor. konusunda uzmandır.

size önereceğim bir doktor var fakat kendisi sadece muayehanesi var. bakırköy de serhat sakız.... su anda çoğunlukla infertilite hastaları bakıyor. konusunda uzmandır.
Sorun değil iyi bi doktor mu gerçekten ilgileniyor mu acaba

17 senedir tanıdığım ilk cocugumda da tedaviyi düzenleyen doktorumdur kendisi.... Çokta severim saygı duyarım
Muane ücreti vs bilginiz var mı ? İnşALLAH bize de iyi gelir araştırdım yorumları iyi bizde çocuk sahibi olmak istiyoruz

Canım tam bilmiyorum muayene ücretini istersen özelden muayenehane numarasını atarım ordan bilgi alabilirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…