25 yaşındayım canım 4 yıllık evliyimYaş için test yapmışsın peki sen kaç yaşındasın?
20-25 bana hep çok erken geliyor, kendimi düşünerek konuşuyorum tabi ben 23 yaşında ünvden mezun oldum işe girdim sonra olgunlaştım; 20 yaşına anne olmak çok çocuk yaş bana göre ama Allah herkesin gönlündekini hayırla nasip etsin :)
25 yaşındayım canım 4 yıllık evliyim
İnsallah canım sen evli misin ?Zamanı gelmiş desene :) Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı vakitte hamile kalırsın.
Merhaba canım insallah vardır hayırlısıyla olsunlar da bizde de sorun çıkmadı fakat bekliyorum diyemidir nedir yumurtladim bu ayMerhaba kızlar bende 1 yıllık evliyım ocak ayından beri korunmuyorum hastaneye gittim sonuçlarım cok şukur temiz çıktı çarşamba günü adet olmam gerekiyor ama inşallah olamam vardır meleğim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnsallah canım sen evli misin ?
Hayırlısı bakalımEvet canım 1.5 senelik evliyim ben de yeni yeni düşünmeye başladım, ama eşim hala korunuyor :)
Canım inşallah vardır ya Rabbim nasip ettikten sonra yumurtlamaymış falan fistan boş yani eski zamandaki insanlar yumurtlama nedir bilmiyolardı bile stres yapmicaz her ilişkiye çocuk olucak diye girmememiz lazım ben artık hiç takmıyorum ilk başlarda hep hamileyim diyodum sonu hüsran tabiki de hastanenin ortasında oturup hüngür hüngür agladığımı biliyorum vardır herseyde bi hayır böyle düşünmek lazım Rabbim hepimize hayırlısını nasıp etsin elbet bir gün olucak pes etmek yok:)Merhaba canım insallah vardır hayırlısıyla olsunlar da bizde de sorun çıkmadı fakat bekliyorum diyemidir nedir yumurtladim bu ay
İnsallah canım hayırlısıyla bi olsunlardaCanım inşallah vardır ya Rabbim nasip ettikten sonra yumurtlamaymış falan fistan boş yani eski zamandaki insanlar yumurtlama nedir bilmiyolardı bile stres yapmicaz her ilişkiye çocuk olucak diye girmememiz lazım ben artık hiç takmıyorum ilk başlarda hep hamileyim diyodum sonu hüsran tabiki de hastanenin ortasında oturup hüngür hüngür agladığımı biliyorum vardır herseyde bi hayır böyle düşünmek lazım Rabbim hepimize hayırlısını nasıp etsin elbet bir gün olucak pes etmek yok:)
Hagırlısıyla inşallah sonuç alırsınız canım Allah gönlğne göre versin inşallah tezzz zamandaBende de 2 tane çok minik çikolata kisti varmış ama doktor hsg çektirdi tüplerim tıkalı değilmiş o yüzden sorun olmaz dedi onun dışında herşey normal hormonlarım falan.. 2. Ay dün çatlatma iğnesi oldum bekliyorum
Amin canım Allah razı olsunHagırlısıyla inşallah sonuç alırsınız canım Allah gönlğne göre versin inşallah tezzz zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?