- Konu Sahibi azrammmmmm
-
Hic ceviz almayan ben gecen gun baya bir ceviz aldim ;-) belki de buna sebeptir hahahah saka tabi. Ama ben deneyecegim insallah olur ya insallah insallah. Buraya da yazacağım. Sen de yaz ama. Gerci benim reglime cok az kaldi acaba bu ay gebe miyim diye düşünüyorum. Çünkü icimde bir his var ve kadir gecesinden sonraki gece ruyamda evlatlarimi görmüştüm ahh ahh Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin insallah...
Canim benim ins. Hamilesindir ya hamile deilsende belki allah esile kildi cevizleri aldin dahademin bi bardak bana bi bardak esime icirdim zorla icirdim nerden buluyosun boyle seyleri bune aci bu icmem diyip durdu en sonumda dayanamadi bana icti kiyamambende hamis kalirsam buraya bagircam haykircam o derece yani yazmicam :)
Insallsh Allah senin de gonlune gore verir. Ben Kadir gecesinde cok dua ettim hem de cok ve ruyamda 5 evladim varmis. 4 erkek biri kiz. Ama bibde buyumusler kocaman olmuslar. Opuyorum onlari. En buyuk oglumun adi da Mustafaymis. Sonra ondan sonraki gece evimin yaninda masmavi deniz gördüm. Daha sonra koyun gördüm. Boyle seyler iste. Aklima cok taktigim icin de gorebiliyor olabilirim. Eger bu ay da olmazsa bi kontrole gidecegiz biz eşimle. Siz gittiniz mi kontrole falan?
Ben gittim bi problem yok esim gitmedi daha
Merhaba kizlar.cevizi taze taze kirip mi koycaz.yoksa kırılmış ceviz de olur mu...Hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sut ve maydanoz olayini yapsana. Eger regl olursam bu ay onu deneyecegim ben insallah.. cok sonuc alan var..
Okonuda bise yazilmamis ama taze kirsan daha iyi hayatim ben oyle yapiyorum
Sut ve maydanoz olayini yapsana. Eger regl olursam bu ay onu deneyecegim ben insallah.. cok sonuc alan var..
canım bu süt ve maydanoz ilişkisi nedir?bilgilendirirsen sevinirim.
bende yapayım ceviz işini.. inşallah olur. inşalah isteyen herkesin olur.
Canim nasil oluyo o nezaman yapiliyo
gözünüz aydın darısı başımızaKızlar.ne zman aklinizdn çıkardınız o ay oluyormuş. Tecrübe ile sabit.. bende yok yere stres yaptım yaptım. Umudumun olmadigi ay gebe olduğumu öğrendim.galiba işin sırrı su stres yok yumurtlama zamaninj iyi tesbit edip canınız istedginde ilişki var. Neticeee bebek insallah:) tabi Allahın ol.dediği vakit oluyor. Onada inanmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?