• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak icin bir yol daha duydum!!

azrammmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
714
39
53
İstanbul
Meraba benim gibi bebek ozlemi duyan anne aday adaylari 7 aydir hayal kirikligi yasiyorum okadar cok istiyorum ki surekli hamile kalmak icin biseyler arasririyorum yine bugun internetten arastirirken bi yazi okudum cok eski bi unlu bas hekim heralde osmanli zamaninda falan yasamos bi kitabi var gebelikle ilgili orda yaziyoki hamile kalmak isteyen kadinlar iliskiye girmeden once cevizi ilik suya koyup 2 3 saat bekletsin iliskiye girmeden once o suyu icsin allahin izniyle hamile kalir iliskiye girmeden besmele cekip niyet etmeyide unutmayin bebek icin niyet edin her iliskiye girmeden bu sudan icin yani bi bardak bende yapicam belki bi sebep olurm hepimiz icin kizlar hadi yapalim cok zor deil bakalim kinler hamis kalcakk.. acikcasi ben bu yontemden cok umutlandim..

Hic ceviz almayan ben gecen gun baya bir ceviz aldim ;-) belki de buna sebeptir hahahah saka tabi. Ama ben deneyecegim insallah olur ya insallah insallah. Buraya da yazacağım. Sen de yaz ama. Gerci benim reglime cok az kaldi acaba bu ay gebe miyim diye düşünüyorum. Çünkü icimde bir his var ve kadir gecesinden sonraki gece ruyamda evlatlarimi görmüştüm ahh ahh Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin insallah...

Hic ceviz almayan ben gecen gun baya bir ceviz aldim ;-) belki de buna sebeptir hahahah saka tabi. Ama ben deneyecegim insallah olur ya insallah insallah. Buraya da yazacağım. Sen de yaz ama. Gerci benim reglime cok az kaldi acaba bu ay gebe miyim diye düşünüyorum. Çünkü icimde bir his var ve kadir gecesinden sonraki gece ruyamda evlatlarimi görmüştüm ahh ahh Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin insallah...

Canim benim ins. Hamilesindir ya hamile deilsende belki allah esile kildi cevizleri aldin dahademin bi bardak bana bi bardak esime icirdim zorla icirdim nerden buluyosun boyle seyleri bune aci bu icmem diyip durdu en sonumda dayanamadi bana icti kiyamam :D bende hamis kalirsam buraya bagircam haykircam o derece yani yazmicam :)

Canim benim ins. Hamilesindir ya hamile deilsende belki allah esile kildi cevizleri aldin dahademin bi bardak bana bi bardak esime icirdim zorla icirdim nerden buluyosun boyle seyleri bune aci bu icmem diyip durdu en sonumda dayanamadi bana icti kiyamam :D bende hamis kalirsam buraya bagircam haykircam o derece yani yazmicam :)

Insallsh Allah senin de gonlune gore verir. Ben Kadir gecesinde cok dua ettim hem de cok ve ruyamda 5 evladim varmis. 4 erkek biri kiz. Ama bibde buyumusler kocaman olmuslar. Opuyorum onlari. En buyuk oglumun adi da Mustafaymis. Sonra ondan sonraki gece evimin yaninda masmavi deniz gördüm. Daha sonra koyun gördüm. Boyle seyler iste. Aklima cok taktigim icin de gorebiliyor olabilirim. Eger bu ay da olmazsa bi kontrole gidecegiz biz eşimle. Siz gittiniz mi kontrole falan?

Insallsh Allah senin de gonlune gore verir. Ben Kadir gecesinde cok dua ettim hem de cok ve ruyamda 5 evladim varmis. 4 erkek biri kiz. Ama bibde buyumusler kocaman olmuslar. Opuyorum onlari. En buyuk oglumun adi da Mustafaymis. Sonra ondan sonraki gece evimin yaninda masmavi deniz gördüm. Daha sonra koyun gördüm. Boyle seyler iste. Aklima cok taktigim icin de gorebiliyor olabilirim. Eger bu ay da olmazsa bi kontrole gidecegiz biz eşimle. Siz gittiniz mi kontrole falan?

Ben gittim bi problem yok esim gitmedi daha

Merhaba kizlar.cevizi taze taze kirip mi koycaz.yoksa kırılmış ceviz de olur mu...Hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sut ve maydanoz olayini yapsana. Eger regl olursam bu ay onu deneyecegim ben insallah.. cok sonuc alan var..

canım bu süt ve maydanoz ilişkisi nedir?bilgilendirirsen sevinirim.
bende yapayım ceviz işini.. inşallah olur. inşalah isteyen herkesin olur.

canım bu süt ve maydanoz ilişkisi nedir?bilgilendirirsen sevinirim.
bende yapayım ceviz işini.. inşallah olur. inşalah isteyen herkesin olur.

Canim nasil oluyo o nezaman yapiliyo

Canlarim. 1 kilo sute 1 demet maydanozu ekliyorsunuz ve bunları kaynatiyorsunuz. Adetiniz bittikten hemen sonra yapin. Ve bir kucuk kovanin icine koyup belinize havlu falan sarip kovanin ustune oturuyorsunuz yani buhara. Yarim saat falan süt soguyana kadar bekliyorsunuz ve hic yikanmadan doğruca yataga uzanip esinizle iliskiye giriyorsunuz. Sabaha kadar banyo yapilmayacak ayaklar ciplak kalmayacak iş falan yapilmayacak, ceyranda kalinip usutulmeyecek. 5 gün boyinca bunu ayni sekilde üstüste uyguluyorsuniz. Ve cogu kisi Allahin bunu vesile kilmasiyla gebe kalmis. Iltihabi atiyormus. Tupleri aciyormusm denemekte fayda var. Ben reglden yikandiktan hemen sonra yapacagim insallah.. Ayrıca gebelik kategorisinde de var burda. Baya yapan var...

Bu süt buharini kardeşim yapmisti.(bi kaç gün. ) neyse olmadi bebis.sonradan dr.una anlatmis.dr da cok zararli ordaki organlar a sicak ,dönüş u olmayan zararlar verebilirdi demis.(gerçi dr.lar böyle şeyler e hep kizar)
Lakin annemin 10yil çocuğu olmamis saman buharın a oturmus.sonra cocugu olmus.her sey bi sebep ...sebepler bi perdedir yeterki Allah ol desin.hic bişi engel olamaz...hayırlısı....;-)

Kesinlikle.katilmiyor yapmayin arkadaslar sacma sapan inanclar.tamamen tesaduff onlara.inanana kdr.tesaduflere inanin

kızlar inşallah en yakın zamanda kuçklarınız bebışlerınızle dolar...ama ne olur kendınze kaptrmadan once doktora gdn öyle umutla bekleyn bende 8 ay bekledm herseyı denedm doktorada gıtm bı sorun yok eşimle gttm snra sonucu aldımda yıkıldım doktor cocugnuz olmaz azosprm dedi simdi hayel bıle kurmyorum 8 ay boyunca kurdum hayellerle kaldım erkek kısırligı cok yaygn malesef tek basınza degl esınzle gdn snrada hayrlsyla bekleyin:14:

Yine bi arkadasim a dr.esinden dolayı kesinlikle cocuk olmaz dedi ve microenjeksyn yaptilar bi kizi oldu.kiz henuz yasina bile girmeden hamile kaldı ve oglu oldu ....sonra yilda iki kez adet goren bi tanidgim 3.bebisini dogurdu....Allahtan umit kesilmez dedim ya Kısmet.....

bişeyleri içmek falan bunlar mantığıma yatıyorda buhara oturmak kesinlikle sakıncalı birde çarpılırsınız alim allah nimet onlar

Kızlar.ne zman aklinizdn çıkardınız o ay oluyormuş. Tecrübe ile sabit.. bende yok yere stres yaptım yaptım. Umudumun olmadigi ay gebe olduğumu öğrendim.galiba işin sırrı su stres yok yumurtlama zamaninj iyi tesbit edip canınız istedginde ilişki var. Neticeee bebek insallah:) tabi Allahın ol.dediği vakit oluyor. Onada inanmak lazim

Kızlar.ne zman aklinizdn çıkardınız o ay oluyormuş. Tecrübe ile sabit.. bende yok yere stres yaptım yaptım. Umudumun olmadigi ay gebe olduğumu öğrendim.galiba işin sırrı su stres yok yumurtlama zamaninj iyi tesbit edip canınız istedginde ilişki var. Neticeee bebek insallah:) tabi Allahın ol.dediği vakit oluyor. Onada inanmak lazim
gözünüz aydın darısı başımıza

Back
X