Hamile Kalmak İçin Bakın

Peki işe yarıyor mu daha önce duymamıstım hiç canım ben bunu

Benim resmen etimden et koptu çıkarırken.. Öyle yarabandi gibi falan olsa hiç sesimi çıkarmadım. Farklı marka mi denesem bir de acaba

Yakiyi kasiklariniza mi yapistirdiniz

Benim resmen etimden et koptu çıkarırken.. Öyle yarabandi gibi falan olsa hiç sesimi çıkarmadım. Farklı marka mi denesem bir de acaba
Doğrudur canım acı eşiğine göre değişir kimisinin hiç acımamış benim de biraz acıdı ama sıcak suyla yağla çıkarırken daha rahat oluyor..
Peki işe yarıyor mu daha önce duymamıstım hiç canım ben bunu
Evet canım ben kullandığım ay hamile kaldım çok şükür ki..
Yakiyi kasiklariniza mi yapistirdiniz
Sırt tarafından yapıştırdım canım önden değil..

Ben kimyasal gebelik yaşadım kızlar sebebi pıhtılaşma görünüyor doktora gideceğim iğne ve corasprin gerekecek sanırım.. tekrar tüm bu yaptıklarımı inşaallah Mayıs ayında hamile kalmak üzere uygulayacağım. Rabbim tekrar bu mutluluğu nasip etsin..
hepbirlikte hamile kalmak üzere.. kullanan olursa burada birlikte paylaşım yapıp birbirimize destek olabiliriz..

Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah adetimin 15. Günü bende yakı bantı yapıştırıp dayanabilirsen 3 gün tutmayı düşünüyorum hayırlısı artık bu bant için belli bir gün varmı acaba herhangi bir gün yapıştırılsa oluyor mu takvime göre benim yumurtlama zamanım ama ovülasyon yaptım çift çizgi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…